Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AriusMT2online S2

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehhh. Ja rozumiem, że to zachęca graczy to pisanie, że mamy doświadczenie i tamten stoi długo to ten nie padnie po miesiącu. A rok temu jak było ? Był AriusMT2 s2. Swoją drogą dobry serwer ale zwinęliście go szybko i to właśnie w wakacje. Jeszcze ta Morina w team była czy jak jej tam było co nie raczyła odpisywać ani w grze ani na supporcie. Powodzenia.

Opublikowano

tylko mi sie wydaje ze na mapie na ktorej byl robiony ss nie ma na serwerze ?

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Nie widzę sensu w takich serwerach.

Nie lepiej startować z 2-3ma zbrojami i dodawać z czasem? Tak właśnie wybijały się 4funy, widział ktoś 4funa startującego z 10 zbrojami z dużą popularnością? zazwyczaj było tak że były dodawane z czasem.

Ogólnie zapowiedź trochę z painta.

Serwer taki sobie, zobaczymy jak ze startem będzie;)

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Strona serwera jest już dostępna. Postanowilismy zrobić oba serwery połączone. Czyli strona to

www.ariusmt2online.pl

Proszę nie pobierać jeszcze launchera i klienta ponieważ w nich jest tylko s1 na razie.

Niestety nie wyrobimy się szybciej ale w piątek na pewno serwer wystartuje. Powód? Mój dostawca internetu (orange) nie potrafi znaleźć problemu z moim łączem (to tak dla tych co chcą wiedzieć).

791f747188ac8.png

Opublikowano

Tez proponuje dodawac zbroje z biegiem czasu a nie odrazu sa wszystkie dostepne. Lepiej dac odrazu np 5 sztuk i pozniej dodawac zbroje/bronie np co miesiac czy iles tam, obojetne. Gra bedzie przyjemniejsza i duzo lepsza a moze wbije wiecej osob.

Opublikowano

Jak już wspominałem nie raz serwer był zajebisty do momentu gdy do grona dołączył Snou oraz Mirine czy jakoś tak. Przez nich zjebałeś całego s1 więc szczerze Ci gratuluje... Zapewne mnie jeszcze pamiętasz jaką "furrorę" robiłem wam na forum. Nie potraficie przyznać się do błędu:

Przykład: Ostatnie pytanie na ox pod nazwą "czy na naszym serwerze można nazwać konia" Zostało 3 graczy łącznie ze mną. 2 gracze poszli na "Nie czyli X " natomiast ja na "O" i nagle oni przeszli dalej i dostali 15x instrukcję 1ręki.. No wszystko fajnie piszę Do Was na forum gdyż te instrukcje to dobra sumka. Wstawiam wam ssa z gry z nazwanym koniem i otrzymuję odpowiedź " na serwerze nie da się nazwać konia" Czyli huja wiecie albo inaczej nie wiecie co macie na serwie = Macie w takim razie gotowe pliki.. Ty olałeś sprawę , Snou Pucował dupe a Ty huja robiłeś przez długi czas i z 700 graczy zostało około 200. Po jakimś czasie twój "doświadczony Team" pomału się rozpadał , pierw od tej młodej i głupiej dziewczynki 15 letniej, która nic nie umiała czyli można powiedzieć w przenośni że "dała dupy za admina" Jak ją podobno już wyjebałeś z Teamu , twoja koleżanka zaśmiecała mpc dyskusjami na temat serwera jaki to on jest hujowy i beznadziejny..

Sam sobie zapracowałeś na taką opinię. Ani Grama kłamstwa w ww tekście. Serwer był naprawdę dobry i cieszył się dużą popularnością.. Pewnie i tak to olejesz znając Ciebie.

To nie chęć Zniszczenia twojej pracy , lecz przestroga dla graczy, że serwer jest dobry, ale administracja była nastawiona na "zarobki z isu i tyle" Więc nie radzę wiązać umów z Team'em. Pozdrawiam ^^

Opublikowano

Jak lubisz wydac na IS to jasne ze pod kase, nie kazdy wydaje kase niektorzy poprostu graja a tak wogole to raporcik za spam.

Opublikowano

hmmm bardzo interesująca zapowiedż. Tylko pytanie czy warto wracać do metka po roku czasu ;> czy serwer bedzie miał dużą ilość graczy i wytrzyma ??;> no pomyślę

Ale mam nadzieje ze będzie git

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Link do launchera i Klienta zostanie podany dziś około godziny 22.00 . Myślę że będziecie mieli wystarczająco czasu do pobrania klienta lub launchera przed startem. Obecnych plików ze strony proszę nie pobierać ponieważ da się na nich połączyć wyłacznie z serwerem 1. Dokładna godzina jutrzejszego startu zostanie podana jutro około godziny 11.00 . Zostało już mi tylko klienta i launchera wrzucić ale ze względu na to że chce jeszcze ostatni raz wszystko sprawdzić w razie ewentualnych bugów start odbędzie się zgodnie z planem jutro między godz 16 a 20.

791f747188ac8.png

Opublikowano

jest już może klient serwera lub strona s2 ?

Ty jesteś jakiś jebnięty ?

Drugi raz to samo pytanie zadajesz.

Przepraszam za takie nazwanie,ale tego inaczej nie można nazwać

Wyraźnie jest napisane "Link do launchera i Klienta zostanie podany dziś około godziny 22.00"

805491408806070489277.png

Opublikowano

Poprawka posta!!!!

Launcher obu serwerów:

http://188.165.231.181/Launcher_AriusMT2_s1_s2.exe

skan:17195714228742890437.jpg

Aby mieć na ta chwile kompletnego klienta należy pobrać klienta ze strony ariusmt2online.pl w dziale download i dograć do niego w/w launchera.

O godzinie 11.00 zostanie podana godzina startu serwera i kompletny klient obu serwerów.

@Down dziekuje na ta chwile bo specjalnie zmieniam antywira bo w nortonie nie widać nazwy danych skanowanych plików.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Tak jak pisałem wczoraj podaje wam linki do klienta i launchera jednak wcześniej niż przewidywałem:

Klient obu serwerów:

http://188.165.231.181/Klient_AriusMT2_s1_s2.exe

Launcher obu serwerów:

http://188.165.231.181/Launcher_AriusMT2_s1_s2.exe

skan:17195714228742890437.jpg

Start serwera - dziś godzina 18.00!

791f747188ac8.png

Opublikowano

Już się pobiera. Teraz powiedz czy wystartuje tak jak jest napisane czy może wczesniej ??

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...