Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vaneris[PL][DEDYK] ANKIETA

rojan

Vaneris.PL  

400 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Gdyby?my zresetowali serwer zacz?? by? gra? ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się, że żadnego resetu nie będzie. Osoba która dodała tą prezkę ma 31 postów(od 30 można odpowiadać w publikacjach dedyków). Wydaje mi się to podejrzane. Na forum serwera też nic nie wspominali o resecie. Także jeśli chcecie grać to grajcie bez resetu, bo serwer wydaje się być znakomity. Ja czekam na info do 20, jeśli nikt nie odpisze zaczynam grę. I tak nie goniłbym topki.

Opublikowano

Restartu nie będzie, jakiś botek nie z administracji skopiował prezentację serwera i założył ten temat -_-

Opublikowano

Restart nie jest ustalony to jest dopiero ankieta żeby sprawdzić ilu ludzi chętnych było by do zagrania .

6 Skilla niema i nie bedzie

Strona to Vaneris.pl

6/7 bony nie wystepują

ox' odbywają się co pare dni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rangos wie co dobre powodzenia w rozwoju bo nie wiem czy to wystartowalo czy jeszcze nie ;PP

ale prezentacja i tak tego robila wrażanie

Opublikowano

Restart nie jest ustalony to jest dopiero ankieta żeby sprawdzić ilu ludzi chętnych było by do zagrania .

6 Skilla niema i nie bedzie

Strona to Vaneris.pl

6/7 bony nie wystepują

ox' odbywają się co pare dni.

Nie jest członkiem administracji, nie znamy Ciebie, więc nie wypowiadaj się na temat restartów.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Pobieram klienta od jutra zaczynam grać kto by zaczoł ze mną prosze o kontakt PW/Skype/GG

GG: 37261025

Opublikowano

Ludzie.. to stary serwer na którym ilość graczy online wynosi 60-80... Nie bez powodu autor tematu pyta czy warto połączyć serwer Vaneris z Mexilią. Bug na bugu których nie ma komu naprawiać. W sumie nie będę pisał dwa razy. Tu macie moja wypowiedż pod prezka tego 2 serwera. Życzę miłej lektury i życzę powodzenia w dalszym szukaniu serwera.

http://www.mpcforum.pl/topic/592035-mexiliamt2dedykpl/page__st__60#entry4942846

No chyba ze lubicie sponsorowac taki team ktory tylko liczy kase i ma Was w tyłku. Vaneris nigdy nie powstanie, stale padaja ch, masa blędów, admin ma to gdzieś, a ten temat to ostatni akt desperacji. (niezapomnijcie odjac od licznika ok. 200 osób bo o tyle przekłamuje).

0j6tj3h.png

Opublikowano

Olaliście serwer wtedy i teraz chcecie restarta zrobić ? śmieszne.. wbiłem ten 102 lvl i nudy w chuj były ;]

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Dobrze niech robia restart .Mnie to nic nie obchodzi ile poswiecili czasu i pieniedzy mogli nie wydac bo i tak metek by padł

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

Opublikowano

Zapomnijcie o jakimkolwiek resie. Vanilia jasno napisala, ze nic z tego nie bedzie, znów obali pomysl i nic nie bedzie robic na serwerze przez kolejny miesiac. Ten serwer to porazka ale głównie z powodu podejscia administracji do gracza. Na Vaneris i Mexili gracz jest traktowany gorzej niz skarbonka bo nie ma sie do niego szacunku. Bany za free to codzienność. I nie mówcie co będzie tylko to co jest, nic sie nie zmieni, serwer stoi ok 2 miesiące, z dnia na dzien traci graczy i obecnie gra ok. 60-80 osob co wróży upadek serwera. Brak graczy to brak dochodów czyli zamknięcie serwera. Tu dlugo niepogracie juz, w sumie nawet mi nie szkoda tego gówna co zrobił Cameron.

0j6tj3h.png

Opublikowano

Wbiłem wczoraj i trochę pograłem i serwer na pierwszy rzut oka wydaje się fajny. Wchodzę teraz strona off, serwer off. O co chodzi, może mi ktoś wytłumaczyć?

Opublikowano

Up. Zrób SS z licznikiem graczy online. Ciekawe ile osób gra na wyłączonym serwerze Vaneris (postaraj się uchwycić datę).

@edit, Tak wygląda strona główna podczas gdy serwer jest off (na chwilę się odświeżyła więc korzystając z okazji daję Wam screen):

56072469465638364174.jpg

Cholera, jak ci gracze szybko się logują do gry, prawda? I ciekawe gdzie oni są bo nie widzę ich ani w M1 ani w M2 a na chat cisza jak w grobowcu.

0j6tj3h.png

Opublikowano

Serwer offline kolejną godzinę i pokazują nam się na stronie głównej Vaneris.pl 2 dziwnie okrągłe liczby

34609754044770333218.jpg

Gratuluję pomysłu z dodawaniem okrągłych liczb typu 220 lub 250. nie, nie wmawiajcie mi że licznik działa poprawnie, od godziny serwer jest wyłączony więc to nierealne.

0j6tj3h.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...