Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk]

kalar1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, aż mi się w Metka chce grać! Tylko o co chodzi w tym konkursie w którym można PSP wygrać?

Jak masz znajomych to to masz linka dodatkowego przy reje kto polecił. Na dole stronki masz kto najwięcej ma.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hasło możesz odzyskać, chyba że porobiłeś na jednym emailu więcej niż jedno konto, wówczas musisz zawitać na naszym TS.

Pozdrawiam.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Serwer do czasu był spoko (nadal jest spx..) ale jego administratorka (H@...;o) jest totalnym nie ogarem. Boi się prawdy piszą że każdy może mieć swoje zdanie, a za nie właśnie banują ;o

Opublikowano

Nie polecam serwera, miałem ninje 180 lv full eq zniszczenia i hw na 180 x2 magia. Nie miałem czasu na gre, wbijam po tygodniu i konto czyste, a passów nie podawałem nikomu.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Netrivo

Co do Vaneris przyznaję że nie wszystko poszło po naszej myśli i niestety ale liczba graczy drastycznie spadła. Natomiast jeśli chodzi o Mexilie to chyba dawno nie zaglądałeś do nas ponieważ liczba graczy rośnie z każdym dniem a licznik nie jest podkręcony... Teraz graczy jest do 550 na dzień online i cały czas siedzę i robię z serwerem. Od wczoraj jest ankieta odnośnie DMG postaci - dziś zabiorę się i do jutra mam nadzieję że skończę łatkę naprawiającą sporą część błędów. Serwer działa stabilnie od PÓŁTORA ROKU niezależnie od tego co uważasz ten serwer nie padnie... chodź by miało grać 3 graczy na krzyż... te serwery co wychodzą teraz padają po 1-3 miesiącach... jak molten gdzie pisze 400 online a 3 osoby po m1 biagaly jak weszłem a Ch1 off od 4 dni.

Opublikowano

@Netrivo

Co do Vaneris przyznaję że nie wszystko poszło po naszej myśli i niestety ale liczba graczy drastycznie spadła. Natomiast jeśli chodzi o Mexilie to chyba dawno nie zaglądałeś do nas ponieważ liczba graczy rośnie z każdym dniem a licznik nie jest podkręcony... Teraz graczy jest do 550 na dzień online i cały czas siedzę i robię z serwerem. Od wczoraj jest ankieta odnośnie DMG postaci - dziś zabiorę się i do jutra mam nadzieję że skończę łatkę naprawiającą sporą część błędów. Serwer działa stabilnie od PÓŁTORA ROKU niezależnie od tego co uważasz ten serwer nie padnie... chodź by miało grać 3 graczy na krzyż... te serwery co wychodzą teraz padają po 1-3 miesiącach... jak molten gdzie pisze 400 online a 3 osoby po m1 biagaly jak weszłem a Ch1 off od 4 dni.

550 graczy z czego połowa to sklepy w m1 z nazwami "Wymienię EQ tutaj za EQ na innym serwerze". Ludzie mają zalogowanych po 2-3 postacie by się wyprzedać. Ja osobiście przez ostatni tydzień miałem włączone po 4 postacie (3x sklep w m1 każdego królestwa + główna postać by robić PvP). Wmawiaj sobie, że jest dobrze ale tak nie jest. Było ok gdy nie było serwera Vaneris, Cameron zajmował się serwerem a nie jakąś laską. Serwer Mexilia szanuję i żałuję że upada. Winą obarczam Vanilię, która nawet nie jest GM na mexili a panoszy się jak wielka pani serwera i częściowo ciebie, że na to pozwoliłeś. Tobie życzę powodzenia, może Mexilia wróci do dawnej formy, jeżeli nic nie wiesz o podkręcanym liczniku to chyba pora porozmawiać z Cameronem. Może w ten sposób próbuje ukryć przed tobą to co się dzieje na obu serwerach.

0j6tj3h.png

Opublikowano

ej gdzie drobią 6/7 żeby dodać

zmianki wiem gdzie są w ha handlarzy

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Szkoda tylko Rangosie, że wszyscy wchodzą na OX kilkoma kontami, bo dajesz na start po 10 ziół :-) Niestety film nie pokazuje faktyczej iloci aktywnych graczy :-)

NIe wspomnę już o forum, które prawie zupełnie umarło z powodu braku zainteresowania administracji. Ludzie piszą posty, które (jeśli ktoś ma szczęście) rozpatrywane są po tygodniu albo i dłużej. Gracze którzy zbyt nachalnie domagają się odpowiedzi na swoje posty straszeni są banem.

Dlaczego, Rangos, nie zrobisz nowego administratora forum, który zadba o ład i porządek? Skoro Vanilia jest tak zajęta może czas na zmiany?

2chao03.jpg

Opublikowano

To ja tez wtrace swoje 3 grosze. "wielka" pani vanilia pisze jaka z niej super administratorka. Wiesz? Postanowilem sprawdzic, czy cos tu sie zmienilo od mojej ostatniej krytycznej wypowiedzi. Przez 10 dni poswiecalem po 1-2 h swojego czasu siedzac na forum by nawiazac z Wami kontakt. Rangosa widzialem raz, ktory albo olal albo nie zauwazyl mojej wiadomksci na sb. Ciebie wielka pani administrator nie widzialem ani razu. Wchodzilem na forum w roznych godzinach, nigdy Cie nie bylo. Jedyna odpowiedz jaka uzyskalem z jeszcze jednym graczem, to bezczelna odpowiedz Waszych moderatorow. Faktycznie poprawiacie sie. Teraz Mexilia dla mnie to wiecznie nieobecna, majaca w dupie graczy administracja oraz bezczelni i wulgarni moderatorzy forum. Bronisz sie, ze odpisujesz graczom w grze... A kim ty do cholery jestes by odpisywac na mexili? Nikim nie jestes, nawet nie ma cie w spisie team po zalogowaniu. Wracaj na ten swoj niewypal zwany Vaneris, gdzie gra srednio teraz po 15 graczy online i wara od mexili. Wiesz czemu padl Vaneris? Glownie przez ciebie, wiec nie tykaj mexili. Idz moderuj swoj serwer, tam malo graczy to i problemow malo, na 100% swoim IQ ogarniesz tam moderacje. Jestes nikim na mexili wiec jej nie psuj, to zdanie nie tylko moje ale wiekszosci graczy. "o przyszla tu sie panoszyc" "uwaga pora sie zwijac, mexilia padnie bo Vanilia coraz bardziej sie wtraca", nie mow wiec ze masz dobry kontakt z graczami. Dobry kontakt masz ale z przyjaciolmi z pandory, ktorych tak chetnie werbujesz do team. Zaprzeczysz? Wątpię. Taka jest prawda, ze gdybys nie okrecila sobie Camerona, to nikim bys tu nie byla, wiedzy to ty nie masz. Biedny to jest Rangos, przez Ciebie pada 2 jego serwer (vaneris dla mnie to juz jest trup), traci graczy, kase i nic z tym nie moze zrobic, bo jestes laska HeadAdmin. Zalosne i smutne. I nie czaruj tu. Jak zwykle bedziesz swoimi pięknie ułożonymi zdaniami chciala wszystkim udowodnic, ze twoje iq ma 200+. Rozczaruje cie, dla mnie jestes rozpieszczona 15 latka z malutkim rozumem - wiem doskonale, ze jestes starsza po twoim glosie.

Kończąc ja spisuje Mexilie na straty tak jak serwer Vaneris. W przypadku tego drugiego sie nie pomylilem, juz nawet licznik tak wylaczyli by graczy przyciagnac piekna liczba 250. To tylko liczba ktora sie nie zmienia. A wlasnie, wasze podkrecane liczniki z iloscia graczy online sa hitem na serwerze. Jest nawet zaklad o ile go podbijacie, ja obstawilem 130 - Moze wygram.

A kwestia eventu OX to oczywiscie prawda. Rangos wybacz, ale ja nie wierzylem ze to zrobisz. Praktycznie zachowales sie troche jak vanilia. Chcesz ratowac serwer fajnym filmikiem o OX? Spoko ale nie w taki sposob. "Wejdzcie na ox to dam wam nagrode", ludzie wbili na 10 kont, nalapali tyle itemkow ze glowa mala. Po drugie, jesli juz zapowiadacie w filmiku te "wielkie eventy OX" to je robcie. Obecnie to nagraliscie filmik, potem jedem czy tam dwa OX zrobione a odwal sie, i teraz cisza.

0j6tj3h.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...