Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvementMt2.pl [Dedyk]

MarVexify

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma być ON dziś po 23.00 lub jutro (ponoć)

Krwa ale to nie zmienia faktu, że są kradzione.

Kurde... Już pisałem że się myliłem i koniec tematu.
4602422ade673.jpg
Opublikowano

Można na samym cliencie grać, czy trzeba jakieś patchery czy tam łatki?

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

brak ros u handlarzy , brak słoni krytyka (jest tylko dłoń przebicia) , brak potek szybkości ataku ... jakieś wyjaśnienia?

Nick: Zawsze PeS
Gildia: Zawsze OnlySkill (Lider)

Opublikowano

Godzina 06;06 serv off gz^^

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

A serwer dalej off. ;x

Nie spamuj.A serwer jest off ponieważ pobugowały im się niektóre mapki oraz jest jakiś błąd przy włączaniu logowania.Jak będę mieć więcej info od Bacu to od razu wam napisze.

nanicz.png

Opublikowano

Nie spamuj.A serwer jest off ponieważ pobugowały im się niektóre mapki oraz jest jakiś błąd przy włączaniu logowania.Jak będę mieć więcej info od Bacu to od razu wam napisze.

Każdy pisze to co ja więc siedź cicho.

A o administracji powiem to, że jak chcą serwer na którym ludzie chcą grać powinni zrobić go w nocy. Bajo.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

ja juz kur... niemoge .. Drogie dzieci , spamujace, off , itp . Zrozumcie , Wam nigdy sie niedogodzi , jak wystartuje o czasie , to beda bugi , i bedziecie plakac ze inne osoby wzbogacily sie na bugach i bd chcieli restartu , wiec nielepiej poczekac i ruszyc juz bez bugow ... . Administracja tez ma swoje zycie i niechodzi 24 na h .... Wiec troche zrozumienia . Jednak co prawda jest powinni dac jakies info , ale moze mysla ze jak byscie dostali info np o 18 a nieruszylo by bo by wyniknął błąd. To odrazu byscie pisali " Nq Spadam " " Do dupy " itp ... . Wiec Kurwa Poczekajcie , niespamujcie bo to nic nieda. . a jak niepasi to Wypier... . Proste. Lepiej by gralo 200 osob ogarneych , niz Fala Dzieciarni . Takie moje znadnie .

Pozdro .

WeAreOne

Opublikowano

ja juz kur... niemoge .. Drogie dzieci , spamujace, off , itp . Zrozumcie , Wam nigdy sie niedogodzi , jak wystartuje o czasie , to beda bugi , i bedziecie plakac ze inne osoby wzbogacily sie na bugach i bd chcieli restartu , wiec nielepiej poczekac i ruszyc juz bez bugow ... . Administracja tez ma swoje zycie i niechodzi 24 na h .... Wiec troche zrozumienia . Jednak co prawda jest powinni dac jakies info , ale moze mysla ze jak byscie dostali info np o 18 a nieruszylo by bo by wyniknął błąd. To odrazu byscie pisali " Nq Spadam " " Do dupy " itp ... . Wiec Kurwa Poczekajcie , niespamujcie bo to nic nieda. . a jak niepasi to Wypier... . Proste. Lepiej by gralo 200 osob ogarneych , niz Fala Dzieciarni . Takie moje znadnie .

Pozdro .

WeAreOne

Masz racje poczekamy zeby nie bylo juz bugów a ni nieczego wiec poczekamy

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

Opublikowano

Jak widze to serwer juz właczyli tylko teraz niech reje włacza ,,

10- 20 -30- 40- 50- 100- 200- 300- 400- 500- 650- 750- 800- 950 -1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...