Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvementMt2.pl [Dedyk]

MarVexify

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Team serwa można podać każdego z tych typków do sądu i grozi im do 5 lat ..

Tak podadzą ich do sądu.Co powiedzą? Że konkurencyjne nielegalne serwery atakują ich serwer ?

Opublikowano

Team serwa można podać każdego z tych typków do sądu i grozi im do 5 lat ..

Może i tak nie znam się na ty ale Team pewnie nie ma dowodów na to że to któryś z nich a poza tym prywatny serwer metin2 też nie jest legalny bo trzeba go gdzieś zgłosić bo się na nim zarabia(IS) a wątpię by to zrobili więc sami by weszli na "minę" .(gdzieś o tym czytałem że trzeba zgłaszać serwer)

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Wklepcie do strony

netstat -ntu | awk '{print $5}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | sort -n

1. Zainstaluj firewall i wykrywania bruteforce np agenta APF / BFD lub CSF / LFD

2. Zainstaluj Dos_Deflate

3. Ogranicz liczbę połączeń

@edit

trzeba wykupic licencje..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Wklepcie do strony

netstat -ntu | awk '{print $5}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | sort -n

1. Zainstaluj firewall i wykrywania bruteforce np agenta APF / BFD lub CSF / LFD

2. Zainstaluj Dos_Deflate

3. Ogranicz liczbę połączeń

@edit

trzeba wykupic licencje..

A co to ma niby być?

Tutaj jest ów klient którego pobierałem 2h. Moje pytanie brzmi , czemu nei da sie go rozpakować do kurwy nędzy? Pierwszy raz mi się takie coś zadrzyło :>

Mi go na luzie rozpakowało^^
4602422ade673.jpg
Opublikowano

KURWA NIECH ADMINISTRACJA POSTAWI SPRAWĘ JASNO A NIE BOI SIĘ POWIEDZIEĆ PRAWDY TYLKO ZASŁANIA SIĘ BŁACHYMI KŁAMSTWAMI ŻE TO PRZEZ JEDEN PLIK I ROBIĄ GO 324213213213 H -_-

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Może i tak nie znam się na ty ale Team pewnie nie ma dowodów na to że to któryś z nich a poza tym prywatny serwer metin2 też nie jest legalny bo trzeba go gdzieś zgłosić bo się na nim zarabia(IS) a wątpię by to zrobili więc sami by weszli na "minę" .(gdzieś o tym czytałem że trzeba zgłaszać serwer)

Serwer został wykupiony,także jest legalny..

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Nie wiem jak Wy ściągacie tego clienta, ale mi działa normalnie...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Tutaj jest ów klient którego pobierałem 2h. Moje pytanie brzmi , czemu nei da sie go rozpakować do kurwy nędzy? Pierwszy raz mi się takie coś zadrzyło :>

http://zapodaj.net/e...1e439c.jpg.html

masz koncowke RAR'

Zmien na RAR

ale licenja od YMIR ? Oo

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Nie można mieć legalnie prywatnego serwera Metin 2... (chyba że wykupisz pliki od Ymira, co kosztuje ... lepiej nie mówić)

Opublikowano

Dajcie info czy startuje dzisiaj czy jutro a nie zero infa i banan na japie ; d

Minusiki

<3

Opublikowano

Od YMIR chyba nie trzeba mieć licencji bo pliki serwerowe są inne niż te na globalach ale z tego co wiem za to też się odprowadza podatki i trzeba to zgłosić że takie coś istnieje i się na tym zarabia
4602422ade673.jpg
Opublikowano

Team nikogo nie osądzał ale osoby z poza team'u mówili że mają informacje że to Balmora, Ravia.eu, Tiveria i Safir ale to nie są pewne informacje.

Dokładnie tak konkurencja nie śpi chce się pozbyć tego serwera bo się pewnie boją że stracą swoich graczy...

Ja tam nie wiem, ale mi się wydaję podejrzane to, że jakoś każdy serwer który ostatnio startuję jest atakowany przez wiele godzin, to ja się pytam jak Ravia wystartowała? Może dali w łapę pieniążki i dołączyła potem do spisku starych serwerów metin2 który przecież mogą być w zmowie, ze będą wszystkie nowe

konkurencyjne serwery atakować...

fea.gif

Opublikowano

Skąd idioto możesz wiedzieć,że adminstracja olewa,wejdź na ts xat forum i będziesz miał info.

Bedzie ON dzisiaj albo jutro,jeżeli dzisiaj to po 23

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Tak dedyk wykupiony ale pliki nie. dziekuje dobranoc.

Po co wykupywać pliki jak one są edytowane więc już nie są Ymira
4602422ade673.jpg
Opublikowano
Skąd idioto możesz wiedzieć,że adminstracja olewa,wejdź na ts xat forum i będziesz miał info.

Idiotą to ty tutaj jesteś.

To że są na TSie- ok, fajnie.. ale mogliby wejśc również na mpcforum i opisać co i jak, bo większość osób właśnie tutaj jest, w tym temacie, a nie na TSie. Skoro są tak dobrą ekipą i ogarniętą to chyba nie problem by jeden z przedstawicieli Teamu wszedł tutaj i wyjaśnił co i jak.

Opublikowano

Po co wykupywać pliki jak one są edytowane więc już nie są Ymira

zapytaj sie kogos z ymir, czy jezeli masz ich pliki zedytujesz to bd twoje.

Pozdrowionka na chacie.

Opublikowano

Aby uniknac spamu na mpc wbijac na xat

http://xat.com/xat179372707

Wybacz ten post . Tylko czemu podajesz własny xat pod prezentacją danego serwera . Skoro xat już istnieje ? Oto link : http://xat.com/AvementMt2 .

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...