Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa programu: HTTP Flooder

Wersja: 1.0.0.0

Język: angielski

Język programowania: C#

Platforma: Windows x86|x64 / Linux (mono)

Wymagania: .NET Framework 4

Opis:

• Narzędzie służące do wysyłania żadań o przekazanie danych do innego komputera za pomocą metody GET (protokół HTTP).
  • Masowe pobieranie stron (nie używa JavaScript).

ScreenShot:

clIca.png

VirusTotal

Bezpośredni link do pobierania.

Nie ponoszę odpowiedzialności za sposób, w jaki program będzie użytkowany.

Jou.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Ten program bardziej służy do podbijania wyświetleń, bo DDoS'u tym raczej nie zrobisz (dałem takie tagi, żeby temat był wyżej w wyszukiwarkach xD ). Jeżeli chcesz robić DDoS to zawołaj kolegów i poszukajcie programu do SYN Flooda albo Smurf attack.

nnnnnnnnnnnnnn

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

W sumie jak tak odpalisz na trzech kompach, to nie jedna strona na CBA padnie :D

Spoczko aplikacja. Można nawet tym zjechać transfer jakiejś strony(hostingu) ;D

; )

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Przydatne. Mógłbyś dać source ? I tak lepszy z programów jest HOIC a z skryptów to exploity na ddosa :D

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

HOIC to fake, LOIC to działający oryginał. Exploity do DDoSu? Nie rozróżniasz tych pojęć. DDoS to masowe rozsyłanie zapytań do serwera a exploit (tfu, najgorsze co mogli wymyśleć - dawać gotowce dla laików, którzy nie wiedzą co robią) to gotowiec do SQL injection, XSS i tego typu.

A programik spoko. Jakbyś zrobił wersję wykorzystującą sieć tor to byłoby świetnie. Można wtedy szybko nabijać refy na różnych fake-stronkach oferujących nagrody za wyświetlenia refa. ;)

Opublikowano

HOIC to fake, LOIC to działający oryginał. Exploity do DDoSu? Nie rozróżniasz tych pojęć. DDoS to masowe rozsyłanie zapytań do serwera a exploit (tfu, najgorsze co mogli wymyśleć - dawać gotowce dla laików, którzy nie wiedzą co robią) to gotowiec do SQL injection, XSS i tego typu.

A programik spoko. Jakbyś zrobił wersję wykorzystującą sieć tor to byłoby świetnie. Można wtedy szybko nabijać refy na różnych fake-stronkach oferujących nagrody za wyświetlenia refa. ;)

To czyli jak włączysz 4 strony, z odpowiednio spreaparowanym GET'em lub POST'em, i zostanie wywołana pętla ktora będzie trwać w "nieskończoność", to nie będzie DoS?

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie no, koncz wasc wstydu oszczedz... Nie uwalisz tym zadnej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...