Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyblock Camorra

FreeStyle37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy wieczorem wielki event

@Edit wszystkie wyspy / konta / mapy są tak jak były przed offem :)

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Serwer beznadziejny wyjdziesz na chwile i już Cie okradli i poniszczone wszystko. Nie Polecam!!!

Ten serwer jest dla prawdziwych graczy ;) A nie tak jak inne skyblocki z zabezpieczeniami wysp ... Chociaż tu też możesz zrobić cuboida wkońcu po to wgraliśmy frakcje ; ).

Opublikowano

Mini aktualizacja minecrafta na serwer .

Wchodzimy w uruchom - %appdata% - .minecraft - bin i wklejamy tam zawartość .

Najlepiej wrzucać na czystym minecrafcie .

Mody optifine + reisminimap / Podmieniona jedna z rud . :) + inne małe zmiany .

Link :

http://speedyshare.com/qkEfe/minecraft.jar

Scan :

https://www.virustotal.com/file/d81c63717135213c4959f08f19065c63b1e668bb75abd7f908a96297119ca2d1/analysis/1344460187/

*Aktualizacja nie jest wymagana do grania .

Opublikowano

Buhaha, Odrazu jak wbiłem na serwer, i zobaczyłem jaki plugin "SkyblockMultiplayer" to chciało mi się śmiac, chciałem szanownym HeadAdminom pomóc w rozwiązaniu bugów, bo wiem, że te bugi nie zostały 100% usunięte bo trzeba grzebać w kodzie pluginu, z resztą, więcej informacji możecie znaleźć na forum o pluginie, tak więc chciałem im pomóc, i napisałem ile jest bugów w tym pluginie, i odrazu "CosaTM" zaczął się rzucać jak bym mu mięso zabierał, "Devill" chciał bugi, nie podałem bo nie chciałem mu psuć rozgrywki :) Kilka minut później zapytał czy będę robić swój serwer, odpowiedziałem "tak, 200 slotów" po czym dostałem bana z dopiskiem "To idź go robić", jeszcze mieli czelność pisać, że są 1 serwerem w Polsce, uświadomiłem ich, że pierwszym był MeLePety i zaczęli błądzić w swoich słowach, najpierw było 2 serwerem, potem 3 itp. Pozdrawiam arofaz :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@UP

Wyjaśnijmy sobie jedno .. Weszłeś na serwer i pierwsze co zrobiłeś to powiedziałeś "kolejny serwer skyblock" a ten serwer już troche stoi i NIE PISAŁEM że było 1 tylko jednym z pierwszych polskich sky (Czytanie ze zrozumieniem nie boli) Po 2 nic sensownego nie mówiłeś tylko ciągle powtarzasz "bugi , bugi bugi" pisałem Ci napisz na pv to oczywiście nie bo po co miałbyś się znowu błaźnić . Powiedziałeś 1 który jest już od dłuższego czasu zablokowany po czym zamilkłeś . Więc prosze Cie idź hejc gdzie indziej albo rób ten swój serwer . To na tyle ode mnie.

Jednym słowem twój serwer stoczył się na dno i zrobisz wszystko by innych spotkało to samo ; ) Smutne ale prawdziwe .

Pozdrawiam .

Opublikowano

Hm, stoczył się na dno powiadasz? Szkoda bo te 50 osób które codziennie tam gra powiedziało by co innego :/

Powiedziałeś 1 który jest już od dłuższego czasu zablokowany po czym zamilkłeś

Powiedziałem, że sa 3 bugi na klonowanie, oraz 1 na bug friend add, i nie wcale nie zamilkłem, ciągle z wami prowadziłem dyskusję

NIE PISAŁEM że było 1 tylko jednym z pierwszych polskich sky

Ale czy ja napisałem, że to Ty? Nawet bym nie śmiał, tego powiedzieć znawco wszystkiego

jeszcze mieli czelność pisać,

:)Czytanie ze zrozumieniem nie boli

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobra nie będe z tobą prowadził dyskusji ty wiesz swoje ja wiem swoje i niech tak zostanie jak nie masz już nic do powiedzenia to nie spamuj . "Hm, stoczył się na dno powiadasz? Szkoda bo te 50 osób które codziennie tam gra powiedziało by co innego :/" I to nie mój serw padł lecz twój .

Opublikowano

Tak powiadasz ? Wystarczy poczytać tylko temat z twojego serwa :

Pogratulujcie szorkejsowi, który wbił się na Host oraz FTP i pozmieniał hasła, to chyba koniec mojej kariery na MeLePety, sprawa idzie do sądu za kradzież, dokładniej chodzi o kradzież plików serwerowych, oraz za oszukanie kilku młodziaków, którym szorkejs wmówił, że sprzeda pliki serwerowe MeLePety a sprzedał puste konto za 350 zł Tak więc, dzieki ze graliście na serwerze, szorkejs możesz mi possać, sprawa do sądu idzie, możesz być pewny ~ŃoLuckJustSkill

O 21 event zapraszam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...