Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyblock Camorra

FreeStyle37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Na Server 0 Lagow Administracja Mila Pomocna Mili Gracze Wszystko Ladnie Zrobione Poprostu Wbijac :)

FACE PALM

Opublikowano

1.http://www.mpcforum.pl/topic/638464-camorra-survival-frackcje-20-slotowpvp-onno-wlno-premiumhamachi/page__hl__freestyle

2. Admini poprostu za do dup* zrobilem reklame serwera na forach i dostalem vipa od admina JeyTer a wasz head adminek odebral mi vipa i mnie zbanowal powod bana :zegnam

Nie polecam

Vesslin3

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, każdy chętnie pomaga w miarę swoich możliwości, da się coś osiągnąć bez sms, naprawdę warto ! Sami zobaczcie.

Nie słuchajcie tego kolesia UP, dostał bana - płaczek.

Opublikowano

2UP po co ten link ? Widziałeś date górniku ? A bana dostałeś bo nie przestrzegałeś reg. nie robi się tzw. "double" jak jest już oficialna reklama to nie rób drugiej bo tylko ośmieszasz serwer to na tyle z mojej strony .

Przypominam wieczorkiem ciekawe eventy . Aktualnie próbuje dodać jakieś questy na serwer .

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Niestety, ale nie wiem czy to bug czy coś ale jak jestem na wyspie i wpisze /skyblock tower to itemków mi już nie przywróci.

@Edit: Dziękuje za bana na serwer, i tak nie ma sensu na nim grać ! pewnie zapytacie dlaczego ? a dla tego że da się klonować itemki, sam klonowałem, rozdałem wszystkich diamenty itp na serwerze, pozdrawia Kamilos01, a wiec dla ciekawskich:

Tworzymy wyspę po czym bierzemy jakiś itemek do ręki np. lód następnie wpisujemy /skyblock tower, po czym /skyblock home, następnie skaczemy w dół by się zabić i gdy mamy połowę hp z 3-6 serduszek wpisujemy /skyblock home - zabija nas na własnej wyspie, po czym pojawiamy się na spawnie, wystarczy wpisac /skyblock home - i nagle mamy x2 itemków :) w ok. 2min zrobiłem full eq diamentów po 64 eq diamentowe i rozdałem jeszcze połowe :), pozdrawiam !

@Down: Zemsta ? ja się nie mszczę, tylko wyjawiam moją tajemnice jak zdobyłem moje osiągnięcie.

Opublikowano

Coś Ci zemsta nie wyszła ... Moze na innych serwach to działa ale nie tu ; )

Opublikowano

Niestety, ale nie wiem czy to bug czy coś ale jak jestem na wyspie i wpisze /skyblock tower to itemków mi już nie przywróci.

@Edit: Dziękuje za bana na serwer, i tak nie ma sensu na nim grać ! pewnie zapytacie dlaczego ? a dla tego że da się klonować itemki, sam klonowałem, rozdałem wszystkich diamenty itp na serwerze, pozdrawia Kamilos01, a wiec dla ciekawskich:

Tworzymy wyspę po czym bierzemy jakiś itemek do ręki np. lód następnie wpisujemy /skyblock tower, po czym /skyblock home, następnie skaczemy w dół by się zabić i gdy mamy połowę hp z 3-6 serduszek wpisujemy /skyblock home - zabija nas na własnej wyspie, po czym pojawiamy się na spawnie, wystarczy wpisac /skyblock home - i nagle mamy x2 itemków :) w ok. 2min zrobiłem full eq diamentów po 64 eq diamentowe i rozdałem jeszcze połowe :), pozdrawiam !

No niestety przez chwilek to działało, ponieważ mieliśmy małe problemy techniczne, ale już jest naprawione i ten bug nie działa. Co do itemków, które rozdawałeś to jakoś większości osób zabrałem, a reszcie cały czas te itemki zabieramy ;]

Miałem szczęście, że wszedłem i widziałem jak rozdawałeś itemki i odrazu dostałeś bana.

Opublikowano

To dobrze ze serwer się rozwija i naprawiacie bugi, powodzenia dalej :)

PS. No skoro nie ma to można śmiało grać.

Opublikowano

Ładnie ładnie. Widzę, że administrator (przynajmniej któryś) grał w Metin2, gdyż tam jest takie coś jak ''OX'' czy ''Item Shop'' :)

Polecam, ogarnięta administracja i super się gra.

Jeśli możecie to proszę o usunięcie konta: Exodeux

Osobiście kiedyś musiałem tam grać, ale teraz mam inny nick: HisYourFace

Baajdzo plose :)

Daj lajka, to wspomoże...

Opublikowano

Co do metina to 2 h@ popyla w metka ;d ja i freestyle :) I pare pomysłów zaczerpneliśmy . Drugi nasz serwer będzie troszke podobny nawet do gry metin2 więc będzie ciekawie .

Opublikowano

Serwer jest godny polecenia, admini są ogarnięci i często można zobaczy ich na serwie jest również specyficzny klimat który oferują gracze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...