Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bugi

Maxerit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na każdej mapie w C9 mam bugi.. Rzeczy nachodzą na siebie albo całkiem znikają, lub są przeźroczyste.. Tam gdzie jest drzewo np. widać kanion.. Grać się nie da ni cholery, właśnie re instaluje grę. Ktoś miał może tez przypadek? Od razu mówię grafika nie jest za słaba więc nie ma cie co mi o tym mówić..

Opublikowano

Podaj parametry swojego sprzętu. Nie spotkałem się z takim czymś. Masz zainstalowanego PhysX ? Zreinstaluj gre, zobaczymy, może pomoże.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Procesor: 4 rdzenie po 3.60 GHz

8 GB RAM'u

Grafika: ASUS EAH6850 1GB GDDR5

Napisz na gg 34662758 to Ci dam screeny i każdy kto może pomóc niech też pisze...

Opublikowano

Nie no sprzęt git. A tylko masz taki problem w C9?

Reinstalacja nie pomogła?

PhysX zainstalowałeś?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Reinstall nie pomógł, PsyhX instalowałem od ile dobrze pamiętam bo było potrzebne do Mass Effect 3 i tak tylko w C9 mam ten problem.. W żadnej innej grze on nie występuje..

Mam jeszcze drugiego kompa, mogę spróbować na nim zainstalować tylko nie wiem czy pójdzie. 2 rdzeniowy 2.2 GHz 2GB RAM'u i grafika msi N430GT 1GB DDR3

Opublikowano

Próbowałeś zmienić rozdzielczość? Mi np. na małej rozdzielczości zamazuje grę , lub są błędy, akurat tak w C9 mam.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Póki co zmieniłem na najniższą i nie jestem zadowolony.. Ciągle tak samo, będę zmieniał dalej i czekam na pomysły.

Mam najnowsze komputer niedawno kupiony, wszystko full uaktualnione. Widziałem na stronie webzen sterowniki do grafiki, zaraz tam poszukam

Odpaliłem na małej grafice w Windows Mod i grafika na Maximum Low i wszystko działa. Ale wiecie takie coś to nie granie. Brzydkie i w ogóle grać się odechciewa. Trza coś na to poradzić.

W tej chwili odpaliłem tak samo tylko grafikę dałem na Max. High i mam bugi.. Czemu tak się dzieje przecież karta graficzna jest aż za dobra ^^

Opublikowano

@up

Na pewno uaktualniłeś stery? Też tak mam, tylko z YouTubem, tzn. jakieś problemy z nim mam, muszę w HD oglądać, spróbuj przejść na starszą wersję sterów, jest ogółem stabilniejsza.

Opublikowano

e a którym sie itemki podnosi i np jest tak jak w innych grach żebym widział tak jakby celownik? :D

Opublikowano

Mógłbyś podać screena co dokładniej się dzieje z teksturkami? Dzieje się to tylko w C9 ?

Opublikowano

Robisz screena dowolnym programem, możesz nawet zrobić Print Screenem (taki klawisz u góry klawiatury) wkleić do painta, zapisać jako obraz.png i wtedy wstawiasz na MPCtowski upload.

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=upload

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Wygląda to dziwnie, jakbyś miał coś z kartą graficzną. Na moje oko to masz coś ze sterownikami nie tak. Pobierz program GPU-Z i podeślij screena z zakładki sensors.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Hmmm według mnie wygląda jak problem ze sterownikami, lub kartą graficzną, popróbuj tam coś, lub sprawdź czy twoja karta graficzna się nie przegrzewa.

Opublikowano

Właśnie dlatego prosiłem o ss'a z zakładki sensors. Ale on i tak będzie jutro tak więc jutro pomyślimy.

//gif w sygnie

F.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...