Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Rozpakowany klient Xenoxmt2 13.04.2012r

beton321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, tak, te nowe niektóre zbrojki i bronie itd. też sobie wziąłem od ymira. Twoja inteligencja mnie przeraża.

Mnie Twoja również. Klient Metin2 jest własnością Gameforge na licencji od Ymir Ent. to, że Ty dodasz jakieś pedalskie zbrojki, które i tak są zrobione z innych zbrojek z Metina wcale nie zmienia faktu, że klient jest w jakiejś części Twój, większość sklejek jest z forum, ale wciąż, nie masz prawa nazywać tego swoim klientem, a tym bardziej mieć pretensji z powodu rozpakowania go.

Opublikowano

kture pliczki odpowiadają zeby widziec nowe ulepszacze

Przerażasz mnie chłopie, ICON. icon/item/18000.tga do 18107.tga

Mnie Twoja również. Klient Metin2 jest własnością Gameforge na licencji od Ymir Ent. to, że Ty dodasz jakieś pedalskie zbrojki, które i tak są zrobione z innych zbrojek z Metina wcale nie zmienia faktu, że klient jest w jakiejś części Twój, większość sklejek jest z forum, ale wciąż, nie masz prawa nazywać tego swoim klientem, a tym bardziej mieć pretensji z powodu rozpakowania go.

Jeszcze powiedz, że serwer który zrobił to gotowe pliki serwerowe.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

A przeczytałeś plik readme.txt, który znajduje się w archiwum pobranego klienta?

Może ci zacytuję:

Klient jest oficjalnym klientem Metin2 z 2010 roku, został on zmodyfikowany

w celu gry na serwerze XenoXMT2

A odnośnie pretensji, to nie ma żadnego prawa mówiącego, że ich nie może być. Mogę mieć nawet pretensje, że masz pojebanego awatara.

Opublikowano

____________, po pierwsze. Masz dziwny nick i awatar. Po drugie, jeśli twierdzisz, że Pawemol zrobił wszystkie, podkreślam wszystkie, rzeczy, jakie są ja jego serwerze, z tutotrialów na MPC Forum, to podaj mi link do tematu z gotowymi zwojami, broniami dla szamana i woja +190 i zbrojami powyżej 150lvl. Po trzecie, skoro uważasz, że Xenox to lipa i wgl. to czemu siedzisz w tym temacie i chcesz by Beton rozpakował inne pliki.

Czekam, wykaż się.

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Macie. Sam wypakowałem ikony (patrzcie na daty, moje 23.07, jego 26.07).

http://www.mpcforum.pl/topic/681181-dlikony-zwoi-xenox-10022012/#entry4907355

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Tylko icon, bo nie wiedziałem, że z Xenoxa można wyciągnąć eix. Tak to wypakowałbym wszystko. Wpisy robiłem z item_list. Jedyne co rozpakowałem to locale_pl, root i ikony ulepszaczy z Xenoxa.

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Omg, wrzucisz te Tree.epk?...

Tobie nie!

Anonimowy rozpakujesz exe? Jakby co to masz link:

http://speedy.sh/KsPDw/xenoxmt2-launcher.exe

ZcWbjGf.png

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zakaz publikowania rozpakowanych clientów bez zgody autora.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...