Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Rozpakowany klient Xenoxmt2 13.04.2012r

beton321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mam Sprawdzić jego zawartość? Zabezpieczone:

http://scr.hu/65m/yrvwx

Error mi wyskakuje jak Rozpakowuję z tym błędem co wyżej.

To błąd z drugiego Unpackera:

http://scr.hu/65m/y5ah2

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

a gdzie skany ?>?

heheh ten koles robi nas w wala ,nie moge tego syfu sciagnac bo mi antywirus blokuje ,ciekawe co za syf dodal do tego

Opublikowano

a gdzie skany ?>?

heheh ten koles robi nas w wala ,nie moge tego syfu sciagnac bo mi antywirus blokuje ,ciekawe co za syf dodal do tego

się udałeś konkretnie hahaha:> ślamazara :>

Opublikowano

widac mpc sie juz zdegenerowalo kompletnie ze byle user sobie moze wrzucac rozne pliki ,kiedys tak nie bylo i ten temat by byl wywalony do kosza za brak skanow ... kompa mi zawiesil ... kur brak mi slow na niego ... zaraz dam wujkowi z CERTu zeby znalazl twoje IP ... i zaplacisz za naprawe systemu

Opublikowano

teraz siedze na laptopie ale zaloze sie ze znowu wrzucisz tam jakiegos keyloggera albo trojana co by mi sciagac hasla i robic print screeny ekranu ,inaczej za darmo bys tego nie robil... kur teraz mi naped dvd sam wsuwa i wsuwa ... no co za człon

Opublikowano

teraz siedze na laptopie ale zaloze sie ze znowu wrzucisz tam jakiegos keyloggera albo trojana co by mi sciagac hasla i robic print screeny ekranu ,inaczej za darmo bys tego nie robil... kur teraz mi naped dvd sam wsuwa i wsuwa ... no co za człon

czlowieku wez juz wypierdalaj

Opublikowano

Beton, można lzo key na pw? Pawelmol13, przykro mi. Zrobisz fajny serwer i za dwa dni już Ci go rozpakują. Ja już nie wrzucę nic co rozpakowałem z Xenoxa. Żal trochę, że taki fajny serwer już nie będzie oryginalny. Ludzie uszanujcie to, że ktoś nad tym pracował długi czas, a teraz każdy to może wrzucić na serwer. XenoxMt2 4Ever!

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Beton, można lzo key na pw? Pawelmol13, przykro mi. Zrobisz fajny serwer i za dwa dni już Ci go rozpakują. Ja już nie wrzucę nic co rozpakowałem z Xenoxa. Żal trochę, że taki fajny serwer już nie będzie oryginalny. Ludzie uszanujcie to, że ktoś nad tym pracował długi czas, a teraz każdy to może wrzucić na serwer. XenoxMt2 4Ever!

nie pieprz głupot, ymir też pracował nad tą grą, a pawelmol sobie wziął i nazwał to "XenoxMt2 oficjalny klient", tutaj nic nie masz na własność, no chyba, że zrobisz to co ja planuję w przyszłości.

Opublikowano

ja ci wytlumacze

zeby taki troll jak ty mogl napisac takiego spierdolonego posta i utrzymywal sie przy swoim nedznym zyciu w czterech scianach na utrzymaniu rodzicow ty pierdolony niedojebany kidzie z 17 letnia matka

Opublikowano

ja ci wytlumacze

zeby taki troll jak ty mogl napisac takiego spierdolonego posta i utrzymywal sie przy swoim nedznym zyciu w czterech scianach na utrzymaniu rodzicow ty pierdolony niedojebany kidzie z 17 letnia matka

/Spierdzielaj z forum.

Ja ci też wytłumacze. Jesteś poprostu hejterem. Nie podoba się coś, to po co piszesz? Przez takie dzieci jak ty mpc forum staje się głupsze...

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

nie pieprz głupot, ymir też pracował nad tą grą, a pawelmol sobie wziął i nazwał to "XenoxMt2 oficjalny klient", tutaj nic nie masz na własność, no chyba, że zrobisz to co ja planuję w przyszłości.

Tak, tak, te nowe niektóre zbrojki i bronie itd. też sobie wziąłem od ymira. Twoja inteligencja mnie przeraża.

Opublikowano

Nie wiem po co rozpakowywać klienty. Nie potraficie sobie sami zrobić ktoś się namęczył a teraz przez jednego [...] większość serwerów będzie miała itemy i te całe świecenia z Xenoxa. Zal mi taki ludzi :/ Ale nic się na to nie poradzi. Pozdro 600

Opublikowano

@UP:

Napisz sobie własną bibliotekę to pozdrowienia że ktoś CI rozkoduję.

@EDIT:

Jak dokończę własną to albo opublikuję albo będę ją sprzedawał.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Nie wiem po co rozpakowywać klienty. Nie potraficie sobie sami zrobić ktoś się namęczył a teraz przez jednego [...] większość serwerów będzie miała itemy i te całe świecenia z Xenoxa. Zal mi taki ludzi :/ Ale nic się na to nie poradzi. Pozdro 600

Świecenia zbroi są udostępnione na elitepvpers, apropo tych świeceń to 10~20 minut roboty.

Nie dysponuje linkiem ale pamiętam, że tam była ta obręcz oraz kilka odmian świecenia szmaragdów (ten dym był bardzie intensywniejszy).

Ok, jednak temat znalazłem:

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/988149-release-7-bis-19-glitzern-f-r-r-stungen.html

Świecenia zrobił RealFreak ale i tak są gówniane :F

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...