Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Budowle] Mój dom w minecraft

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam przedstawić mój dom. Prosze o łagodną ocenę.

ss1 :

20120725175030.png

Uploaded with ImageShack.us

ss2 :

20120725175150.png

ss3:

20120725175213.png

ss4:

20120725175252.png

ss5:

20120725175328.png

@edit zapomniałem dodać , że gdy macie oceniać np. 7/10 , 2/10 . Jeżeli dom wam się spodoba możecie dać like :P

Texture pack , który został użyty na ss : Faithfull + Antvenom (mieszanina) z tegho korzysta blow , minecraftgplay

STANOWCZO ZAKAZUJĘ KOPIOWANIA SS'ów (I CAŁEGO TEMATU) NA INNE FORA , STRONY INTERNETOWE ITP

1361453243-U739101.png

Opublikowano

z cobbla? Rozumiem , że bardziej podobały by ci się ściany z cobla , a z czego dach? Mi się podoba tak jak jest , ale dzięki za radę .

1361453243-U739101.png

Opublikowano

z cobbla? Rozumiem , że bardziej podobały by ci się ściany z cobla , a z czego dach? Mi się podoba tak jak jest , ale dzięki za radę .

Tak, mi by się bardziej podobał z cobbla lub z cegieł bo by fajnie z dachem się zgrywał ;)

to nie mi ma się podobać tylko tobie ja oceniam budowlę i jak ja bym ten domek widział.

Opublikowano

zrób "płotkowe pochodnie" na ścianach, i rogi z brzozowego drewna ( nie z desek! )

a i zrób wystający balkon :D

Hmmm.... A może jeszcze kwiaty i krzaki dookoła domku :D?

@edit Lepiej skonfiguruj sobie optifine, jakiś texturepack (ta trawa jest straszna!)

Opublikowano

Dla mnie to zwykly kwadrat z oknami, nic specjalnego, mógłbys dodac jakies szczególy czy coś bo tak to wyglada tak sucho

Opublikowano

Szału nie ma, staniki nie latają, dom na poziomie początkujący.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Zrobiłem żywopłot naokoło domku , , kwiaty i drzewa. Postaram się dzisiaj wrzucić zdjęcia. Co jeszcze proponujecie dodać ?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Witam mam na sprzedaż konto premium-gidt code Cena do Uzgodnienia , Bardzo Tanio :)

Mam zamiar skonczyc z Minecraftem i wysłać smsa na inna gre? Prosze napisac na gg 44049133

Opublikowano

Nawet ładny ;)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

No więc to jest mój domek:

P.S. Pozdrawiam Tomardo :) Dobrze że dałeś tego waypointsa że to Dom bo bym nie zauważył hehe :P

Nie no wam się tak naprawdę nudzi? Nie widziałem lepszego sposobu na nabijanie postów, aż plusa chce się dać... Zrobić budę z sandstona i dach a później podniecać się i jarać takim gó....? Normalnie wow? Weź lepiej zobacz sobie jakie epickie budowle ludzie budują godzinami a nie się zachwycać dwupiętrowym domeczkiem ;s Super normalnie dodaj jeszcze czewo przed dom i będzie cudownie jak w bajce ;o Sory może za to co pisze ale ten temat nie miał najmniejszego sensu...

Opublikowano

chyba mam prawo publikować moje budowle nieważne czy są ładne czy brzydkie. Mi się osobiście dom podoba , i jest 1 piętrowy

1361453243-U739101.png

Opublikowano

taki se mi sie nie podoba sorry :P

4/10

Pomogłem daj like :>>>
Jeśli ty mi pomogłeś na pweno dam ci like nie martw się :>>>

Opublikowano

Tak jak , któryś z up'ów napisał zamienie sandstone na blok śniegu.Może to coś pomoże . Gdy zbiore tego śniegu (dajcie mi czas to troche potrwa) to dam nowe zdjęcia .

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...