Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

^^ LegiaWarszawa czy PoloniaWarszawa ?

PoWinglo

Kogo wolisz ?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. ^^.^^

• PoloniaWarszawa [te zje**]
    • LegiaWarszawa [Legia Warszawa Mistrzowie swiata ;p]
    • Wisla Krakow [Slaby zespol^^]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzę mam 12 lat a podchodzą do nielicznej grupy normalnych kibiców, a nie kiboli.

Mam szacunek do każdej drużyny, lecz kibicuje Legii Warszawie wiem ze kiedyś błyskał Lech Poznan i dotąd można go uznać za jednego z lepszych w Polsce, a Powinglo 11 letnie dziecko sezonowiec nie ma do swojego klubu szacunku ponieważ kibicował Manchester United gdy był tam Ronaldo a gdy przeszedł do RM to jemu zaczął kibicować...

W Polsce nie ma dużo dobrych drużyn którym można kibicować nawet dużo osób nie kibicuje Polskim drużyną bo są za słabe, a ze jestem polakiem wole kibicować swoim niż takim Hiszpanom.

Lech Poznań, Wisła Kraków te 2 drużyny z legią wyróżniają się najbardziej, a 1 i 2 miejsce powinno należeć do Lecha ponieważ ich zachowanie jest dobrym przykładem kibiców, a nie kiboli.

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kur** ty to masz glowe chora zeby legii nie lubic kur** jeb Polonie a dla legii szacun :P dawac like :D

A nie mogę jebać jednych i drugich? A z tym twoim "dawać like" to już się schowaj, bo tylko po to zakładasz te głupie tematy. Chcesz lajki to załóż temat "kto uważa że jestem ciulem niech da like" a posypią się jak z rękawa :D

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

^^ nie bede sie uczyl szacunku do innych drozyn lubie tylko 3 kluby 100% 3 zawodnicy 100% ale na Polonie ja sram ^^

No to ja polecam ci się przejść na Mecze Wisły i cracovi, tam cię bardzo szybko nauczą maczetą dobrej zabawy.

Jasne że Legia.

Edit :

Ogarnij kur*a te jeb*ane minki "^^"

Ogólnie chyba się nie dziwię

A odpowiedzi do Ankiety zajebiste dałeś pozazdrości inteligencji autora.

25iwwab.png

Opublikowano

;] to zobacz data urodzenia :P

A nie mogę jebać jednych i drugich? A z tym twoim "dawać like" to już się schowaj, bo tylko po to zakładasz te głupie tematy. Chcesz lajki to załóż temat "kto uważa że jestem ciulem niech da like" a posypią się jak z rękawa :D

a czy ty dasz like jak zaloze cos takiego ? :D

Jak widzę mam 12 lat a podchodzą do nielicznej grupy normalnych kibiców, a nie kiboli.

Mam szacunek do każdej drużyny, lecz kibicuje Legii Warszawie wiem ze kiedyś błyskał Lech Poznan i dotąd można go uznać za jednego z lepszych w Polsce, a Powinglo 11 letnie dziecko sezonowiec nie ma do swojego klubu szacunku ponieważ kibicował Manchester United gdy był tam Ronaldo a gdy przeszedł do RM to jemu zaczął kibicować...

o boze powiem ci tak dla mnie CR7 jest lepszy niz polowa hiszpanii prosze obejrzyj filmik http://www.youtube.com/watch?v=zQC1GcA1eIk&feature=related 30 min sec brakuje zeby pobic najszybszego sprintera swiata z zamknietymi oczami strzela glowki do bramki da sie to pobic zobacz on ma:diete zawsze o tej samej godzinie idzie spac,duzo trenuje itd to czlowiek niemozliwych mozliwosci nie da sie go pobic on wszystko robi ma dziewczyne dziecko kariere i normalnie to otrzymuje :) czy nie chcial bys miec ta kiego zycia ?

W Polsce nie ma dużo dobrych drużyn którym można kibicować nawet dużo osób nie kibicuje Polskim drużyną bo są za słabe, a ze jestem polakiem wole kibicować swoim niż takim Hiszpanom.

Lech Poznań, Wisła Kraków te 2 drużyny z legią wyróżniają się najbardziej, a 1 i 2 miejsce powinno należeć do Lecha ponieważ ich zachowanie jest dobrym przykładem kibiców, a nie kiboli.

az do smierci bede mu kibicowal nikt mi tego nie zabroni

No to ja polecam ci się przejść na Mecze Wisły i cracovi, tam cię bardzo szybko nauczą maczetą dobrej zabawy.

Jasne że Legia.

Edit :

Ogarnij kur*a te jeb*ane minki "^^"

Ogólnie chyba się nie dziwię

A odpowiedzi do Ankiety zajebiste dałeś pozazdrości inteligencji autora.

25iwwab.png

ta najlepiej na zylete i bic sie z rówieśnikami :D ale by byla zabawa :P a przed doroslymi uciekamy :P

zobacz jescze 198 postow do ProUser :)

Opublikowano

powiem ci cos ja od 4 latach kibicowalem CR7 a jak doszedl do RM zaczalem kibicowac RM niestety taki jestem ^^ ty nie gadaj takich bzdur

i po zatym to jest temat Legii a nie RM wiec jeb z tym postem sie

Ooo... chłopczyk przerzucił się o jednego piłkarza...

Jako mały dzieciak latałem w koszulce Beckham'a za czasów jego gry w United, zawsze go podziwiałem i tak zostało dzięki temu już od dawna jestem kibicem United i czytanie wypowiedzie takich jak ty po prostu boli...

No ale w końcu masz 11 lat

Co do tematu :

Legia i Polonia mają u mnie szacunek czemu... bo po co mam obrażać inne kluby skoro nie mam powodu ?

Zresztą Legii należy się też szacunek za to , że jako jeden z czterech klubów z Polski godnie bierze udział w europejskich pucharach.

Opublikowano

@2up, masz 11/12 lat. Jeszcze 2/3 lata i zapomnisz o tej swojej ,,kochanej" Legii...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

czyli jak kibol to normalny kibic to poco ma prawie zawsze lyse wlosy w rece palke i zobaczy kibica polonii to juz chce go zje***

ja nie jestem kibolem ludzie wy chyba nie wiecie co to kibol ^^

@2up, masz 11/12 lat. Jeszcze 2/3 lata i zapomnisz o tej swojej ,,kochanej" Legii...

:) nie zapone nie zapomne zobaczysz za 2 lata kto bedzie sie smial legia za 2 lata bedzie lepsza od klubow w lidze BBVA

Ooo... chłopczyk przerzucił się o jednego piłkarza...

Jako mały dzieciak latałem w koszulce Beckham'a za czasów jego gry w United, zawsze go podziwiałem i tak zostało dzięki temu już od dawna jestem kibicem United i czytanie wypowiedzie takich jak ty po prostu boli...

No ale w końcu masz 11 lat

Co do tematu :

Legia i Polonia mają u mnie szacunek czemu... bo po co mam obrażać inne kluby skoro nie mam powodu ?

Zresztą Legii należy się też szacunek za to , że jako jeden z czterech klubów z Polski godnie bierze udział w europejskich pucharach.

tak tak bo widzisz ja kibicuje klubowi legii i nie przestane a CR7 kibicuje jako zawodnikowi :) wiec nie wiesz to nie mow :]

Opublikowano

Powiadasz że nie zapomnisz?

cool-story-bro-tell-it-again-hoodie_design.png

Mówisz że za 2 lata Legia będzie lepsza od klubów w lidze BBVA? Hahaahaahhaha... Sorry ziom, jestem realistą. Przez najbliższe pare lat, żaden z polskich klubów nie będzie lepszy od tych w lidze BBVA ;x.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

NO CO WY, PRZECIEZ ZA KILKA LAT LEGIA WYGRA FINAL LIGI MISTRZÓW

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Tak dla poprawki bo tu wiele osób oglądających zadymy poprzez TVN nie wie paru pojęć

KIBIC - jednostka stworzona przez chory rząd która uznaję że osoba kibicująca np. reprezentacji powinna wyglądać tak:

3622486-polski-kibic-przed-stadionem-narodowym-643-482.jpg

Dla mnie to ten facet wygląda jak zwykły idiota a nie kibic bo dla mnie to nie jest szanowanie barw, ale to każdy ma swoje zdanie.

KIBOL - Rząd nie mógł się pogodzić że osoby które chodzą do tzw. młyna mają wyglądać tak samo jak nasze Janusze (patrz obrazek wyżej) i stworzyli nową grupę kibicowska, mianowicie KIBOLA - jest to zwykła osoba która nie przesadza z barwami , nie maluje ryja i nie zakłada garnków na głowę. Jest mała różnica - osoba ta fanatycznie dopinguję swoją drużyne/kraj. Niestety dla rządu to jest morderca, przestępca i kryminał.

Hools - osoba która jest od bicia, często mylona z kibolem (tzn specjalnie przez rząd mylona z kibolem) Zupełnie inna grupa od tych rządowych kiboli.

Co do tematu to jest to zwykła prowokacja, bo jakbyś nie wiedział to się piszę Legia (SPACJA) Warszawa, tak samo z Polonią. Brak szacunku.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jeżeli komuś mam kibicować z polskiej ligi będzie to Ruch Chorzów...

Opublikowano

Czytając komentarze ktoś tu napisał że Legie każdy zna a nikt nie wie kto to np. Arka Gdynia

proponuję temu Panu już nie wchodzić do tego tematu bo jest on żałosny i gówno się zna na hisotrii piłki i ruchu kibicowskiego

Arka Gdynia- Zajebista grupa "sportowa", zajebiste grafy, zajebiści ultrasi. To samo można powiedzieć o GieKSie, Stomilu, WIsłoce Dębica - ale przecież kluby te nie grają w E-klasie i NIKT ICH NIE ZNA

Ja pierdole debilem trzeba sie urodzic

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Nie kibicuje drużynom z polskiej ekstraklasy, jak już to w le/lm.

a czy drużyny w LE są innymi drużynami niż te na codzień ?

Tyle powiem:

20120520152056.jpg

1xbQbvo.png

Opublikowano

post-646627-0-39626500-1343581262.pngpost-646627-0-69466400-1343581575.png :) fajne litery ? :D

Ale piknikowa atmosfera na tym forum panuje.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Ta... Czytam sobie i czytam, i robi mi się niedobrze.

Jakieś dziecko, które zapewne NIGDY nie było na meczu zakłada temat o tym, który klub jest lepszy z GÓRY i z góry oczernia inne kluby.

Widzę, tak głównie, że kibice (pseudo?) Legii to tylko potrafią jechać na inne kluby.

Założę się, że większość z Was, na pewno, NIGDY nie była na stadionie, a jak była, to nie w kotle, a jak w kotle, to na pewno nie na wyjazdowym.

Nie nazywajcie się kibicami, bo sezonowcy to nie kibice. To pedały. Nigdy nie byliście w pociągu, który jechał 4 godziny, z meczu wyjazdowego z powrotem do

miasta w Polsce (Pozwólcie, że nie będę tutaj wspominał o klubie, który jest dla mnie najważniejszy). Nie wiecie, jak to jest, na drugi dzień nie móc powiedzieć ANI SŁOWA,

bo gardło boli jak skurwysyn. Nic nie wiecie, a gadacie w chuj dużo. Jestem kibicem, bo obejrzałem pół meczu? No kurwa, nie sądzę.

KIBIC jest na każdym meczu swojej drużyny (w miarę swoich możliwości oczywiście), KIBIC to osoba, która ma szacunek do innych klubów.

Oczywiście są przyśpiewki przeciwko innym klubom, lecz ja sam osobiście ich nie śpiewam. Nie sądzę, żeby to był dobry sposób na kibicowanie.

To powinno być raczej KIBICOWANIE swojej drużynie, a nie obrażanie innej. Takie coś nie ma najmniejszego sensu.

Zastanówcie się proszę, zanim napiszecie kolejny bezsensowny komentarz.

Pozdro dla normalnych, który potrafią uszanować innych (tj. Endymion).

P.S. Wy to nie znaczy wszyscy, bo wiem, że są wyjątki.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Ta... Czytam sobie i czytam, i robi mi się niedobrze.

Jakieś dziecko, które zapewne NIGDY nie było na meczu zakłada temat o tym, który klub jest lepszy z GÓRY i z góry oczernia inne kluby.

Widzę, tak głównie, że kibice (pseudo?) Legii to tylko potrafią jechać na inne kluby.

Założę się, że większość z Was, na pewno, NIGDY nie była na stadionie, a jak była, to nie w kotle, a jak w kotle, to na pewno nie na wyjazdowym.

Nie nazywajcie się kibicami, bo sezonowcy to nie kibice. To pedały. Nigdy nie byliście w pociągu, który jechał 4 godziny, z meczu wyjazdowego z powrotem do

miasta w Polsce (Pozwólcie, że nie będę tutaj wspominał o klubie, który jest dla mnie najważniejszy). Nie wiecie, jak to jest, na drugi dzień nie móc powiedzieć ANI SŁOWA,

bo gardło boli jak skurwysyn. Nic nie wiecie, a gadacie w chuj dużo. Jestem kibicem, bo obejrzałem pół meczu? No kurwa, nie sądzę.

KIBIC jest na każdym meczu swojej drużyny (w miarę swoich możliwości oczywiście), KIBIC to osoba, która ma szacunek do innych klubów.

Oczywiście są przyśpiewki przeciwko innym klubom, lecz ja sam osobiście ich nie śpiewam. Nie sądzę, żeby to był dobry sposób na kibicowanie.

To powinno być raczej KIBICOWANIE swojej drużynie, a nie obrażanie innej. Takie coś nie ma najmniejszego sensu.

Zastanówcie się proszę, zanim napiszecie kolejny bezsensowny komentarz.

Pozdro dla normalnych, który potrafią uszanować innych (tj. Endymion).

P.S. Wy to nie znaczy wszyscy, bo wiem, że są wyjątki.

no krwua bardo porazdny post :)s

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...