Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] microsoft virtual c++ runtime error abnormal program termination DAJE +++++ i Lajki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem związany z używaniem kammer moda.

Mam 16GB, dropie na 5 dropkach i po około 2h dropa wywala mi je...

Gram na serwerze DvineWorld i wyskakuje mi własnie taki error jak w temacie...

Próbowałem kammer'a moda z 11.01.2012 i tego najnowszego, cały czas error...

Priorytet ustawiam na wysoki, ustawienia w metinie na minimum.

Zużycie CPU podczas dropa to około 50%. Ramu 4GB z 16GB...

Czy może mi ktoś pomóc?

DAJE +++++, Lajki i co tylko chcecie, ale błagam o pomoc...

Opublikowano

Podręcznik Rozwiązanie

1. Kliknij przycisk "Start", a następnie kliknij przycisk "Uruchom".
  2. W polu Otwórz wpisz "msconfig.exe", a następnie kliknij przycisk OK.
  3. Na "karcie Ogólne, kliknij przycisk" Uruchamianie selektywne ".
  4. Na zakładce "Uruchamianie" kliknij, aby wyczyścić wszystkie pola wyboru z wyjątkiem "MoSearch".
  5. Kliknij przycisk OK, a następnie kliknij przycisk Tak po pojawieniu się monitu o ponowne uruchomienie komputera.

Jeśli nadal pojawia się komunikat o błędzie, powtórz powyższe czynności wyszczególnionych powyżej. W kroku 3, wyczyść również plik System.ini i Przetwarzaj pola plików procesowe Win.ini wyboru. Jeśli ta zatrzymuje wiadomość błędowi oznacza to, że MoSearch jest konflikt z inną aplikacją lub aplikacji działających w tle.

Aby wyeliminować ten problem całkowicie najlepiej jest usunąć Mosdmn.exe i Mosearch.exe. Pamiętaj, że robiąc to będzie wyłączyć "wsparcie dla szybszego wyszukiwania" funkcję w biurze, ale Microsoft Visual C + + Runtime Error Biblioteka zniknie.

Zródłó:

http://www.pccleanup.net/pc-errors/how-to-fix-microsoft-visual-c-library-runtime-error-abnormal-program-termination

lajk ? ^.^

Opublikowano

A jak nie masz tych plików co napisałem to :

w linku co dałem masz napisane 1 lub 2 akapicie że trzeba wyczyścić rejestr, masz tam podany link do programu itp, rób według instrukcji

Opublikowano

Specjalnie na twoją potrzebę ci przetłumaczyłem, a sam czytałem po angielsku ; )

Opublikowano

tutaj założyciel tematu, sformatowałem windowsa i dalej to samo...

Dałem Ci lajki ale nie rozumiem...

Mam taki coś "this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way"

Opublikowano

dzięki, znalazłem jeszcze coś ciekawego

http://support.microsoft.com/kb/884538

Opublikowano

tu masz dla visty, ale myślę że to nie robi różnicy

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9478-HMOQ-2519

Opublikowano

to ja już ci nie pomogę bo mi się pomysły skończyły, ale jak coś to poszukam jeszcze ; )

Opublikowano

Ammm więc tak napisze, ten błąd pochodzi od aplikacji, czyli formaty i.t.p nic nie pomogą ;] to jest pierwszy powód, drugi powód to mimo ze masz takiego wypasionego kompa ;] tzw puścisz te 5 metinów ale po jakimś czasie tak jak wspomniałeś 2 h Ci się wyłączą, dalczego ? brak pamięci fizycznej ;x nic z tym nie zrobisz przykro mi

edit# Ustaw priorytet na normalny

Opublikowano

Czyli nie da się z tym nic zrobić? Specjalnie zainstalowalem win 7 i xp na obydwóch to samo gówno. Nie wiem już czy istnieje ktoś kto, to może ogarnąć :D

Opublikowano

Teraz dla sprawdzenia tej tezy grałem na normalnym priorytecie na jednym dropie - po nawet 1h się wyłączył z tym errorem...

Tak więc jest co z tym nie tak... Pomoże ktoś?

Ostatnio kupiłem nowy ram - 16GB i może to jest problem?

Tylko go podłączyłem, trzeba było zrobić coś jeszcze?

Opublikowano

Nie no z ramem jest na pewno all OK.

Ale nic zmieniać nie trzeba nigdzie jak się nowy (większy) ram podepnie?

Niech ktoś wejdzie w start/panel sterowania/programy/odinstaluj programy i zobaczy ile ma programów zaczynających się na: Microsoft Visual C++...(i coś tam jeszcze)

Powiedzcie ile macie takich programów i pełną nazwę każdego programu zaczynającego się na to co podałem powyżej.

Opublikowano

Ale z jednym metinem pamięć fizyczna nie nadąża?... No bez jaj, battlefield3 i mw3 hasają mi na ultra na luzie i jeszcze przeglądam se neta bez lagów...

Pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...