Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.2.5 | 1.3.1][ModPack] DavPack

Pio99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tą kulką (pomyliłem się, jest ona z Equivalent exchange... zawsze czarna materia mi się kojarzy z ThaumCraft'em) prawie nic nie idzie zrobić. Przy domyślnych klawiszach, na V można ją naładować i na G jakieś dziwne dźwięki wydaje, nie wiem czy coś jeszcze można z nią zrobić, bo próbowałem nawet do thaum craftu ją wrzucić jako energie i nic, a myślałem że zadziała. Condenser energi z EE też jej nie trawi

@ te psy są wkurzające, ale chwilami nawet fajnie że są, zawsze troszke expa, ale w twilight forest (doinstalowałem sobie [może dodasz twilight?] )są agresywne i przez nie już kilka razy ginąłem

@2up. wiem coś o tym bo przez długi czas w MC grałem na pentium 4 2.4GHz 512 ram DDR i MX420 64MB, na 1.8.1 z opti fine na najniższych z short jeszcze się jako tako dało grać. ale na 1.0 już nawet z opti fine ciężko było na maxymalnie obniżonych

Ma ktoś może jakiś dobry i działający projekt maszyneri Thaum Craft?

@przy okazji 2 pytania

jak włączyć generowanie kryształów i artefaktów z modu thaum craft w Twilight Forest? wiem że idzie ale nie wiem jak

Czy idzie CAŁKOWICIE wyłączyć psy/wilki w minecrafcie? Ale nie że zmniejszyć ich spawnowanie w ustawieniach mo creatures tylko jakby... usunąć je całkowicie z minecrafta, jakby w ogule ich tam nie było

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG Nie dodam :P

Refresh xD

Przy kompie spaliły mi sie prawdopodobnie RAM'y ale to nie problem kupic nowe

trol.png
Opublikowano

@up. Nie wiem jakie mody są w tym GPack'u, ale ogólnie jest tyle paczek z modami, że wiele jest podobnych, może z małymi różnicami. Zawsze się znajdzie paczka podobna do tej. Ale im więcej takich paczek tym więcej osób może skorzystać z nich oraz jest większy wybór (np. w tej nie ma better dungeos, ale jest twilight, w tej nie ma tego, ale... itp)

Opublikowano

Nie , nie działą na 1.3.1 wiem że jest troche podobna do Gpack'a ale co przeszkadza ci to?

Refresh :)

Na rybach złowiłem :

1 szczupak

1 płotka

2 wzdręgi

6 okoni :D

trol.png
Opublikowano

Poszukuje kogoś kto mnie nauczy mechanizmów z paczki modów Industrial diamonds

Poszukuje kogoś kto mnie nauczy mechanizmów z paczki modów Industrial diamonds

trol.png
Opublikowano

"Przy kompie spaliły mi sie prawdopodobnie RAM'y ale to nie problem kupic nowe "

"...ale komp sie spalił"

to co ty miałeś za zasilacz, że tak ci wszystko pali?

@ sorka, że o to jeszcze raz pytam, ale jak się pozbyć tych spawnujących się psów/ocelotów przy mnie? lub jak całkowicie wyłączyć w MC psy i oceloty (tak jakby w ogule ich w MC nie było)

Opublikowano

Nie wiem jak wyłączyc te psy i oceloty

Pisze że komp mi sie spalił ale tak naserio to albo ramy albo procesor <_<

Refresh ^_^

trol.png
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Komp juz chodzi :) od paru tygodni ale co tam ;p

Refresh

chcecie abym zrobił paczke 1.3.1 i 1.3.2 ? Nie mam na to ochoty ale dla was zawsze :D

trol.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...