Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.2.5 | 1.3.1][ModPack] DavPack

Pio99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie thumcraft jest nie potrzebne ;p

i jeszcze mało pasuje mod popcorn smealting gdyż jest mod 8 slot furnance ;) a jak itemy przepalają się w lawie to mało kto użyje piecyka ;)

PS. Dobrze by było żeby mod Zeppeline został naprawiony a nie usunięty ;p

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

słuchajcie z kompem mi sie cos stalo wiec wstrzymuje sie z robieniem paczki cos ok. 2 tygodni albo wiecej ;/ PS teraz jestem u cioci :(

Refresh :)

trol.png
Opublikowano

Sluchaj teraz nie jestem wstanie przywrocic tego moda poniewaz komp sie rozwalil a jestem na laptopie u cioci ale tu jest slaby net a nie bede cioci zasmiecal laptopa modami

PS : gdybym wrzucal ta paczke na hasting na tym laptopie to by sie wrzucalo 3 godz :( a ja niemam tyle czasu

Słuchajcie jesli komp bedzie juz naprawiony i w mojim profilu bedzie 75 lapek w gore to wyjdzie nastepna wersja paczki :)

trol.png
Opublikowano

słuchajcie za moment uruchomie serwer LAN z moją paczką modów :D zaraz wszystko podam :)

PS: serwer tymczasowy bo jestem u cioci na laptopie

sERWER URUCHOMIONY :D WBIJAC I DOBRZE SIE ZE MNA BAWIC :) słuchajcie wygenerowała sie hardcorowa mapka ;)nikt nie wbija :( , szkoda

trol.png
Opublikowano

Refresh :D

SERWER JUTRO OFF :( ale może w niedziele kompa bede juz mial :) Serwer jeszcze teraz ON

trol.png
Opublikowano

Paczka jak paczka tez mogę poszukać na internecie i wgrać do 1 folderu i myśleć ze dokonałem cudu. Po prostu widzę ze ci sie nudzi i nie masz co do roboty może tak idź się weź do roboty

:)

TA PASZKA TO DNO NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@farciaZ95 ty byś tego lepiej nie zrobiła...

Kompa musze kupic nowego :angry: wiec paczka pojawi sie tak za 2 tygodnie ale jeszcze nie wiadomo <_<

trol.png
Opublikowano

Dodaj mo' creatures, twilight forest.

@edit Mógłbyś dodać to jak najszybciej, bo paczka bardzo fajna. Nagrywam Let's Play z tych modyfikacji, i chciałbym zobaczyć te modyfikacje jak najszybciej :)

@edit Już wiem dlaczego nie ma mo' creatures.

65_0.jpg

Opublikowano

Jeśli myślicie że kompa z 4 i wiecej gb ramu i resztą bajerów nie dostaniecie za FREE to sie mylicie :D Ja może dostane.

Refresh :)

@igormw podasz nazwe kanału? chetnie obejrze filmiki :)

PS: Tak , dodam twilight forest

PS2: Ta paczka jest JESZCZE na 1.2.5 ale juz nie długo

trol.png
Opublikowano

Tak będe dodawał mody jeszcze :D teraz u cioci pobrałem sobie 25 modów typu BCi IC i sie ucze :P Jeśli wszystko pójdzie git majonez to nowa wersja paczki wyjdzie za pare dni :) POZDRO

trol.png
Opublikowano

Paczka jest świetna, idealnie trafia w moje gusta, tylko mam dwa małe problemy

1. nie wiem czy to wina ogólnie minecrafta czy cos, ale zawsze jak instaluję paczkę z modami tego typu, często mi się obok mnie spawnują psy/wilki (jak kto woli) a jak jestem w dżungli to oceloty. tworze świat to się pojawiaja obok mnie, po kilku/kilku dziesięciu minutach znowu (co dziwne, te psy w większości są jakieś.... zdeformowane bo takie płaskie, cienkie i wysokie), dam SS jak znowu będą, filmik może też bym nagrał ale krótki (tylko nie wiem jakim programem zrenderować [darmowym oczywiscie])

2. gdy uzywam przedmiotu z czarnej materii, konkretnie chodzi o młot bo nie wiem na razie jak z innymi, to po kliknięciu prawym wypada ta czarna kulka, ale po "zassaniu" jej, w eq powinny być te itemki, np cobblestone, dirt itp, a ja mam tą kuleczke.

@ jak zmniejszyc tą miniaturkę

post-128215-0-14425200-1344451339_thumb.png

Opublikowano

@up te psy w wersji 1.0 to normalka , z tym młotem to jak ta kulka wypadnie może spróbuj ją wsadzic do craftingu

Kompa nie dostane bo nie działa poprawnie , musze sobie kupic nową kośc ram'u :(

Aha mam pytanie chcecie paczke z większymi modami typu BC IC RP RC ? jest ich 25 jeśli tak to pisac xD

trol.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...