Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk 24/7][1.3.1][20 slotow][Survival+RPG][non-premium]Azuma Craft[Polski serwer]

AzumaCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem poinformować, że kupno VIP [1 z 3 rodzai] dodatkowo daje pewność graczowi, że w przypadku resetu mapy nie straci nic co miał na działce. Ponieważ w przypadku resetu każda działka VIP'a jest zapisywana jako schemat i wgrywana na nowej mapie. Tak więc gorąco namawiam do korzystania z VIP.

Opublikowano

dodalem klany na serwerze,zapraszam do gry. Acha dodatkowo dodalem mozliwosc zabezpieczenia komenda /cprivate guzikow,dzwigni,statywow alechemicznych,stolow rzemieslniczych,wturnikow,blokow muzycznych,

Opublikowano

Zaktualizowałem publikacje, aby gracze mniejwięcej wiedzieli co ich czeka na serwerze.

PRZECZYTAJ TO ZANIM WEJDZIESZ NA SERWER!!!

Serwer obecnie stoi na wersji 1.2.5, ponieważ wersja 1.3.1 jest niekompletna i zawiera bugi.

Jeżeli tylko wyjdzie odbugowana wersja 1.3.1 serwer przejdzie automatyczna aktualizacje.

Tymczasem dla tych co chcą pograć u nas zapraszam do pobrania

TEGO pliku.

Plik należy wrzucić do głównego folderu Minecraft. i podmienić.

Opublikowano

UWAGA!!

Od dzisiaj aby wejść na serwer trzeba pobrać

paczkę.

Instalacja paczki:

1. Pobieramy paczkę

2. Wypakowywujemy do

C:\Documents and Settings\Twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\.minecraft

3.Gotowe

Opublikowano

Widzisz Riki znowu twoje starania poszły na marne. 10 latki wolą jak admin od razu daje im działke 100x100 kidmoda i 30 stacków diaxów...Musisz się zasanowić czy warto tracić czas i pieniądze na robienie serwer do gry,gdzie przedzial wiekowy graczy nie przekracza 15 lat =/

Opublikowano

Szczerze to nie spodziewałem się, że serwer zostanie tak chłodno przywitany =/ Postarałem się, aby na serwerze było jak najfajniej...dodałem joby,gildie,mape a graczy jak nie ma tak nie ma...niewiem może dlatego ż u mnie kupując VIP gracz dostaje tylko działkę,a nie jak u innych Działkę + stacki itemów + 20 komend dających mu kompletnąprzewage nad innymi...bo nie uwierze,że to tylko przez to że serwer stoi na 1.2.5...

Opublikowano

Polecam serwer + Po prezce odrazu widac ze serwer jest za******y

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Odrazu mówie, aby móc wejść na serwer pobieracie paczke do której link jest podany w publikacji i wrcucacie go do waszego folderu .minecraft i podmieniacie pliki.

Opublikowano

Właśnie mam zamiar zagospodarować jakiś budynek w porcie aby w nim był taki sklep, mam zamiar też dodać dynamiczną mape na WWW. Narazie walcze z pluginem Citizien bo odmówił posłuszeństwa ;p

Opublikowano

!!!Uwaga aktualizacja!!!

Na serwerze został usunięty plugin Citizien oraz Jobs a w jego miejsce dodany Chestschop to znaczy że:

Na serwerze pojawiły się następujące miejsca:

Przechowalnia [/warp przechowalnia]:

Tutaj możecie przechowywać najcenniejsze przedmioty, tylko Wy je widzicie. [limit: 27 przedmiotów]

Sklep [/warp sklep]:

Tutaj możecie kupić podstawowe surowce budowlane, oraz pozbyć się innych surowców budowlanych

Ciucholand [/warp ciucholand]:

Tu możecie sprzedać stare części zbroi i kupić nowe

Świat barw [/warp swiatbarw]:

Tu możecie kupić i sprzedać każdy rodzaj barwnika

Złota rączka [/warp zlota raczka]:

Tutaj możecie naprawić każdy item, któremu zostało mało wytrzymałości.

Megamajster [/warp megamajster]:

Tutaj możecie kupić wszystkiego rodzaju narzędzia.

Zbrojownia [/warp zbrojownia]:

Czyli to co lubimy najbardziej miecze i łuki :>

Mam zamiar dodać jeszcze:

Rybak - Tu kupicie wędke, oraz łódź.

Młyn - Tu kupicie mączke kostną i przenice

i wiele wiele innych rzeczy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...