Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kiedy będą Kalika Case?

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis z jobsa dostalem klucz droplem xm8 na 1 dzien ale tydzien temu tez klucz z jobsa i spec na 90 dni;] to może napiszcie ile kluczy ile gp hazarda? (sztuk)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak bym liczył na szczęście to był kupił 7 kluczy i zobaczył co mi wypadło, jak coś ciekawego dokupił bym za resztę NX też klucze, a jak same passy to bym już kupił Hazardy.

Opublikowano

i chyba tak zrobie ;] bede sie cieszyl jak mi poleci 7 permow i 5 x 2mln gp^^ ale zapewne poleci cos na 1 dzien albo same passy i po 1k 2 k gp...

ale tez moga poleciec czarne klucze np 15 sztuk albo i 7 dobre tez ;]

Opublikowano

ze skrzyn exppassy i xm8 na 1 dzien(gówno) -.- a z gp hazarda po 1k i chyba tam 1 x 4 k po 2k kilka ale ogolnie lipa bo i tak 100k to 10k mi nic nie da milion lub 100k by dalo predzej cos,,,

//doublepost, używaj opcji edytuj

Opublikowano

co do kluczy....jak wspomniałem wcześniej z veiwta wypadło mi 15 kluczy (nazywam je złotymi :D )dokupiłem 7 i łącznie posiadałem 22 klucze,licząc na perma otworzyłem wszystkie na raz,miałem pecha lub inaczej pisząc szczęścia mi zabrakło,same ex i gp pasy i tylko jakaś ciężka(nie pamiętam już jaka) bron na 7 dni i jakaś ar na 1 dzień i 2 spece na 1 dzień,znowu kolega z klanu przy otwarciu 3 i właśnie otwierając 3 dostał reaven na perma(classic)...także wszystko zależy od szczęścia.....przy następnej edycji viewt-ów...zamierzam doładować sobie 10k nx i kupić 3 paczuszki :P ewentualnie będę zastanawiał się nad cobra na perma a końcówkę nx zostawiam jak dają jaka bron w promocji za nx którą nie grałem,kupuje ja by obadać ja się takową pyka:P ale każdy ma inna politykę inwestowania nx,wybór należy do ciebie :)

Opublikowano

to miec szczescie starczy ile razy widze jak gram jak ktos otwiera 2 skrzynie pod rzad i mu 2 permy leca codziennie tak mam... osobiscie droplem cpt suaza czy jakos tak na 90 dni szkoda ze nie perm czarne skrzynie to inwestycje w ciemno poleci ci bron na perma albo na 1 dzien exp pasy etc. tak samo jest z gp hazardami polecam je otwierać osobą którym kasy nie szkoda jesli chcą speca lub bron ale jesli szkoda to kupcie sobie broń na perma normalnie nie ze skrzyni bo cieżko strasznie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...