Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kiedy będą Kalika Case?

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tzn. Viewty Case bo Kalik już nie ma, tego nigdy nie wiadomo kiedy będą to zależy od Nexon'a.

Opublikowano

viewty ostatnie 2 razy były po 3000nx,wypada z nich 5 gadżetów na speca

moim zdaniem warto,jak są zawsze kupuje ze 3,może fuks,ale zawsze mam sloty na speca na minimum 30 dni,ostatnim razem,turet na 30 dni,sloty na speca na łącznie150 dni(90,30 i 30),do tego claymor na 30 i m32SG na 7,reszta jakieś celowniki,megafony i spece od 1 do 7 dni,przed ostatnim razem wyleciało mi miedzy innymi 15 złotych kluczy

Opublikowano

ja kupilem 3 takie walizki ostatnio i bardzo je polecam do kupowania wyskoczylo mi dodatkowy slot do speca na 90 dni ,30 dni i 30 dni ;) i spece na 7 dni , super elite moderator aids na 1 dzien itp

Opublikowano

Oczywiście ,że warto jeśli masz szczęscie niezłe rzeczy mogą wylecieć.Ostatnio kupiłem viewta i wyleciał spec na 7D,slot 30D,hornet 30D i takie tam... ;D

2uiyzh2.png
Bywalec
Opublikowano

Viewty case się opłaca się a raz nie.

No chyba że kupujesz z 58 sztuk jak ja :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

no Pba ile wydałes na nie kasy? bo też bede zapewne kupowal tylko nie wiem ile sobie zostawic ^^ speca i tak na 90 dni mam ale jak dropnie to nie pogardze sloty by sie przydaly bo z czego wiem z tego leca bronie na perma te skrzynki sa z okazj jakiejs naogol czy cos jakis czas?

674071459604241683421.gif

Opublikowano
okazj jakiejs naogol czy cos jakis czas?

Z okazji//co jakiś czas jak chcesz to możesz nazwać ;)

Najczęściej są w takie "masowe wolne dni".

Mam na myśli święta np.Boże narodzenie etc.

Bo wtedy nexon ma największy zarobek na skrzyniach ;)

Opublikowano

Jeszcze może przyokazji załącze pytanie do tego tematu kiedy są zazwyczaj inifinity case bo z nich leca bronie na perm warto je kupowac ? drogie sa po 17k nx nie lepiej dołożyć troche kasy i kupić sobie dobrego perma pewnego a nie jakieś gówno dropnie ..

Opublikowano

Kiedy dokładnie nie wiadomo lepiej dołożyć i mieć pewną broń bo jak wyleci jakiś shit (zazywczaj tak) to nie jest zbyt do śmiechu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Infinity od niedawna u nas dają, też od czasu do czasu, podobnie jak Kalikę.

Wedlug mnie nie warto kupować tej skrzynki, bo wyleci jakiś złom i NX w błoto.

Lepiej dołożyć te 7k i kupić sobie pewnego perma niż brać w ciemno.

@UP

Ale synchro

Opublikowano

czyli inifity lepiej nie kupować ale kaliki czy jak tam tera się zwą warto ? bo itemy speca itp a może poleciec slot speca na perm ? bo spec chyba tak ale slot lub m32 mini ogólnie bronie speca

Opublikowano
czyli inifity lepiej nie kupować ale kaliki czy jak tam tera się zwą warto ? bo itemy speca itp a może poleciec slot speca na perm ? bo spec chyba tak ale slot lub m32 mini ogólnie bronie speca

Mi w ostatnie święta (yy..kiedy nn prosił mnie o kalike xD) poleciało mi :

-M32 na 90 dni

-slot na 90

-spece wszelakie na 30 (bodajże hawk)

-Minimi na 7

-Clymore na 30 ;)

(Ale 2 kupiłem+ epickie bronie)

Polecam te kaliki.

Infinity nie, najczęściej SG leciały z tego np.double barrel i ludzie płakali masowo ;X

Albo jakiś syfiasty pistolet.

Opublikowano

czekaj na viewty,nie wydawaj kasy na infinity itp,ewentualnie perma sobie kup,jak dla mnie 2 najbardziej opłacalne wyjścia jeżeli już się topi real gotówkę

Bywalec
Opublikowano

Czy ja wiem.

Gdy kupowałem 2 infinity to dropnął mi m6a2 str oraz p90 tr akurat to co chciałem kupić na perma w najbliższym czasie.

Ale gdy była następna edycja infinity to dostałem xk-8 tactical.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jeszcze może przyokazji spytam sie czy waro otwierać szare skrzynie(nie czarne-.-) ?(nie pamiętam czy zadawałem juz te pytanie ) bo teraz wprowadzili w jobsach capture the flag gdzie z 1 mapki mam 5 skrzyn a wydac 2 k na klucz to nie problem więc warto je otwierać?

Opublikowano

Moim zdaniem pojedynczo tak z 2 skrzynki warto otworzyć ale masowo nie chyba ze potrzebujesz passów etc.

Opublikowano

znaczy mi tam obojetnie ;p z exppasem 100% na platinum mam po 1,4k expa ze statami hmh 100k points+ 1,2 dedy max ale i tak mini do piatku wiec ciezej bedzie ale z czego widze wprowadzili nemexis labs to tam bez exp pasa z 50k pkt(to chyba duzo jak na ta mape) mam po 1k na zwyklem ch bo platinum i tak jest z dupy po kazdego kickaja. Ostatnio grałem to mowili jak zostalem ostatni die or kick... ale co do skrzynek chodzi mi czy warto ogolnie czy perm lub 90 dni moze poleciec i czy dobre itemy leca z tego wogole ?

Opublikowano

Niee z szarych skrzynek nie poleci ci 90 dni czy perm... only items na 1 dzień spis masz obok obrazka "Viev full list coś tam"

Za dobrze by było kupić dość tani klucz i mieć szanse na perma ;]

Bronie z tego leca dobre

Opublikowano

bronie z czego wiem tez na 7 dni ale jesli chce bron to nie warto kupowac poniewaz max poleci mi CQB chyba z niej na 7 dni ale i tak mala szansa wiec gdy bardzo bede potrzebowal expow i hp to se je otworze jak narazie do 1 lt jakos wbije pozniej bede juz otwieral je

Opublikowano

A co sądzicie na temat otwierania czarnych skrzyn możliwe że zakupie nx i wtedy bede mial 10330 nx. Możecie poradzić mi jeśli chcecie żębym np. kupil 4 klucze reszta gp hazard albo kup sobie pistolet na perm etc. bardziej wolałbym klucze a może 7 kluczy za 6400 nx i reszta gp hazard napiszcie swoje propozycje daje +.

Opublikowano

A co sądzicie na temat otwierania czarnych skrzyn możliwe że zakupie nx i wtedy bede mial 10330 nx. Możecie poradzić mi jeśli chcecie żębym np. kupil 4 klucze reszta gp hazard albo kup sobie pistolet na perm etc. bardziej wolałbym klucze a może 7 kluczy za 6400 nx i reszta gp hazard napiszcie swoje propozycje daje +.

Wiesz szanse na trafienie perma są nikłe ale raz otworzyłem 2 skrzynki i z nich wyleciał 1 perm, mówiąc tak to wszystko zależy od szczęścia co wylosujesz. Już wolałbym kupić za wszystko Hazardy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...