Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mam za slabe eq?

trzeci323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie mam szczescia na lidach ale bede je katowac :D moze sie uda narazie rs zrboie jeszcze 2 bo mi droply ( w 5 min. na dropowisku mim dropy mi 3 rs i eod

.

.

.

.

.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heeee 30kk to malo ;d po 600kk się wyciąga przy dobrym dropie dziennie, ale to na wyższym lvlu ;d

Ty sobie chodź na lidy zrobisz jednego masz 1-2kk w przód. W ciągu godziny zrobisz 5 lidów czyli jesteś 10kk w przód.

Czasem jakiś Slot Extender (Medium) poleci ;p

Nie rozumiem twojej wypowiedzi , co ty za głupoty w ogóle powiadasz , 600kk dziennie ? Gdzie i jak ? ewentualnie przy farcie gdy dropnie Ci jakiś item na większe poziomy np z Amp'em czy tam mieczyk z Cd + sloty lub Seh, no ale jestem przekonany że nie ma takiej osoby która by zarabiała tyle dziennie.

Opublikowano

Zależy od serwera. Na marsie lekką ręką idzie zarobić 50kk bez wysiłku. Powiedzmy te 6h grania

Nie wiem jak jest na marsie , ale na Mercury to masakra z zarabianiem jak na przykład Taki Upgrade High po 500k , abo medium po 350k a te wszystkie force core to po 50k - 100k ^^. Jak jeszcze dobrze pamiętam to rok temu takie ulepszacze były warte powyżej 1kk , zastanawia mnie powód spadnięcia cen , nie wiem. S4msOn , powiadasz że na marsie można zarabiać 50kk bez wysiłku , tak ? możesz zdradzić w jaki sposób , można zarabiać tyle kasy ?

Opublikowano

Co się nie da? :D To tylko ja mam takiego farta? Ostatnio poszedłem na ftka dropnął mi SEM, idę na drugiego a tu znowu SEM :D

Albo po update dropnąłem na eodzie taki crap co teraz warty 20kk a wtedy sprzedałem go za jakieś 600kk :D Ale to na wyższym lvlu

Opublikowano

ej jak kupie redosium katana +6 to moge jak ulepszy na +7 i wyzej nie? i jak to zrobic , a jak nie ulepszy to jaka bedzie tego konsekfencja ? oplaca sie wgl ulepszac?

.

.

.

.

.

Opublikowano

Jak nie wyjdzie to ci spadnie na +5 chyba albo +4 nie pamiętam już.

Potrzebujesz Upgrace Core (High) x3-4 pamięć już nie ta ;d

Opublikowano

ej jak kupie redosium katana +6 to moge jak ulepszy na +7 i wyzej nie? i jak to zrobic , a jak nie ulepszy to jaka bedzie tego konsekfencja ? oplaca sie wgl ulepszac?

Zależy jakie ma bony , jeżeli ma lipne lub w ogóle ich nie ma to nawet nie ulepszaj , bo tylko na tym stracisz , i słuchaj ja Ci polecam najpierw uzbierać kasę potem kupić katane już +9 lub wyżej bo naprawdę pali jak cholera , ja żeby ulepszyć item na +9 tzn gs osium to wydałem 200kk , więc wiesz ... kupuj od razy gotowe itemy, jeżeli będziesz już miał jakieś eq , to wtedy dopiero baw się w ulepszanie, bo teraz tak jak już mówiłem stracisz na tym i wyjdziesz na -.

Opublikowano

ja myslelem nad +6 (kosztuje 15 kk) i chcailem ja ulepszy na 7 i myslailem ze tyle mi starczy jak myslisz? ( bon 20 dmg

jak kupie o jeden + lepsza katane to cena wzrasta o 100% wiec neiwem czy lepiej kupic gotowca czy ulepszyc...

.

.

.

.

.

Opublikowano

Kup, jak dobijesz level to sprzedasz i kupisz se mitha na +9 ;d

A z ulepszaniem różnie bywa :D Zależy czy ci się pofarci

Opublikowano

jak jaki lvl dobije ( jak mozecie to piscie mi dokladne nazwy broni,klat itd.. ale po prostu kup helmn jakis tam jak mozecie :) )

draraki ej moze poczekac 2 dni i jeszcze bede miec 90kk oklo ( bede miec z tego co ci pisalem w wiadomosci :) jak sprzedam a pozniej dla siebie uzbieram ) i bede w sumie miec powyzej 100kk i wtedy juz cos porzadniejszego kupic?

.

.

.

.

.

Opublikowano

Taaaa, najlepiej się wstrzymaj i zbieraj kasę i kup sobie wszystkie te itemy z mojej listy, a później będziemy myśleć ;d

115 na mithril blade/katana +6 7samp chyba

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał sumkę 100kk , to nie kupuj żadnego mithira +9 z ampem bo naprawdę nie opłaca się, kup sobie już lepiej osium +9 z 30 cd , jest warty ok. 100kk , mithril może tańszy , ale osium z cd będzie dużo lepszy zarówno pod pvp jak i expa.

Opublikowano

wiecie moze jak zarobic pieniadze (realne) mam 14 lat wiec kazdy grosz sie liczy :) jakas praca dorywcza/sezonowa niewchodzi w gre...mozze jakos przez gre jakas np strzedasz alz ( ale raczej nie to bo na swoje eq nie moge zarobic a co dopiero na sprzedasz .... xD) i jeszcze jedno jakis scigacz polecanie (do 50 cc) bo wlasnie mnie zainteresowal zipp pro 50

.

.

.

.

.

Opublikowano

Nie wiem jak tam teraz na rs na mechabuffalo leci exp ale jak dobrze to tam, a jak kiepsko to spróbuj tego eoda też można wbić lvl szybko tam ;d

Opublikowano

na rs slabo na eodzie nie daje rady

moze znasz kogos kto by mi porzyczyl kase na jupiterze ja bym mu w ratach oddawal? np dzienndie po 5kk

a key o chaos tam cos ciekawego jest?

.

.

.

.

.

Opublikowano

Zrób lvling ....

Nie wystarczy zrobic lvl trzeba zabic te moby na poczatku te co klataja jakies kukly czy ''cuś'' w eodzie , ale po co lvl ja mam 103 lvl a trans jest od 100 ?

.

.

.

.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...