Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mam za slabe eq?

trzeci323

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radzę tobie zainwestować w Ringa na wysys (Hp Steal) grosze kosztuje , a naprawdę pomoże i zmień kolczyki na Vampirki.

Opublikowano

Jest konserwacja , że względu zakończenia eventu, więc jak włącza Cabala podam Ci dokładne nazwy , bo naprawdę nie pamiętam.

Opublikowano

Słabe...

Hełm, bronie i Biżuteria kompletnie do wymiany a później możesz coś zdziałać

Opublikowano

ok po konserwacji napiszcie co mam kupic, a ile to wszystko ebdzie kosztowac? (mam 30kk ) napiszcie mi co najpierw mam kupic ( co najwazniejsze, bo niewem czy kasy starczy ) a nie lepiej iles tam lvl poczekac na lepsze eq? napiszcie co o tym sadzcie bo ja sie na tym nie znam

.

.

.

.

.

Opublikowano

ile to bedzie kosztowac okolo bo mam tlyko 15 kk bo kupilem skille

ile to bedzie kosztowac bo mam tylko 15kk bo skille musialme kupic

przejde SOD'a z tym eq?

napiszcie co najpierw kupic co najwaznijsze bo nie mam kasy tearz zabardzo

.

.

.

.

.

Opublikowano

Kup tak:

2x Rign of Luck +1 coś koło 1,2kk

Martial siut osm z 7 sword ampa ~20kk

Jak nie masz kasy to Łapki i butki osm ze slotem i 5% sword ampa z craftu.

Kupuj stopniowo nie opyla się wydawać kasy na chłam.

Co do soda to w życiu. :)

Opublikowano

Z tym nie :)

@Up - dobrze, ale ja nie wiem czy nie lepiej kupić stity 7samp bo są tańsze a w sumie defem się nie różnią bardzo :D

A jak uzbierasz więcej kasy to sobie kup 2x Mithril Blade/Katana 7samp - tanie a na bm2 totalny ropierdol ;d

Opublikowano

to napiszcie mi jedna porzadna odpowiedz ile musze zebrac kasy co kupic najpierw co i ijakie bony ma miec , moze byc cos drogiego ale bez przesady ale tez zebym nie musil co 2 lvl kupywac eq...

co najpierw kupic i czy mi sie oplaca kupic peta

.

.

.

.

.

Opublikowano

Napiszę cenami z mercurego

Przede wszystkim zainwestuj w:

2x Ring of Luck +1 - ok. 2kk za sztuke czyli 4kk

1x Critical RIng +1 - ok. 1kk

1x Force Absorb Ring +2 - ok. 400k

2x Vampiric Earring +4 - 5kk za sztuke (musisz mieć 8 klase honoru) lub kup tymczasowo 2x Vampiric Earring +2 - ok. 2kk za sztuke czyli 4kk

1x Exortion Bracelet +4 - 5kk za sztuke (8 klasa honoru) lub tymczasowo Exortion Bracelet +2 za jakieś 600k

1x Bracelet of Fighter +4 - 5kk za sztuke (8 klasa honoru) lub tymczasowo Bracelet of Fighter +2 za jakieś 1,5kk

1x Amulet of Pain +4 - ok 2,5kk

Czyli sama biżuteria jakakolwiek kosztuje jakieś... 14kk czyli już połowa kasy idzie ci ;d

Osmium Martial Helm +6 lub wyżej 30crit dmg - 15-20kk

Shadowtitanium MartialBoots (BL) 7samp ze slotem hp - jakieś 30-40kk

Shadowtitanium MartialGloves (BL) 7samp - ok 30kk

Redosmium Katana/Blade 20 crit dmg - ok. 10kk za sztuke

Czyli braknie ci jakieś 70-80kk ale jak się uprzesz to uzbierasz i się nie zorientujesz kiedy :D

Nie wiem jak tam teraz drop na eodzie ale kiedyś to 10-20 eodów i miałeś spokojnie z 60kk nieraz po 200kk

Opublikowano

Najlepiej chodź na LiDy ;D z jednego czasem wyciągniesz po 11ucm i masz 3-4kk w przód

Upgrade masz kupione tak wgl?

Opublikowano

1x Bracelet of Fighter +4 - 5kk za sztuke (8 klasa honoru) lub tymczasowo Bracelet of Fighter +2 za jakieś 1,5kk ta 2 branza jest o 6 lvl honoru a ja mam 4 xD

upgrady mam kupione

plate of glorty mam moze nabic sb honoru?

.

.

.

.

.

Opublikowano

Najlepiej chodź na LiDy ;D z jednego czasem wyciągniesz po 11ucm i masz 3-4kk w przód

Upgrade masz kupione tak wgl?

sorki że się wtrące ale gdzie te LiDy bo jestem nowy xDD

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

ale gdzie ten lid....

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

chodzi ci gdzie kupic wlot czy gdzie do niego wejsc?

wlot na lida mzoesz kupic u ah w blood ice ten koles na srodku jak sie wchodzi... a gdzie wejsc to ams zapisane na tym wlocie

.

.

.

.

.

Opublikowano

Wchodzi się w Green Despair na końcu gdzie są Moscutter Quen. Wejściówka się Map Part nazywa, a ta od 35lvla Weak Map Part bodajże.

A ty trzeci323 chodź na tg ile możesz i dobij co najmniej 8 klase honoru bo troche lipa ;d Najszybciej na warze wbijesz ;d

Opublikowano

To właśnie TG to WAR ;d Co 4 h jest specjalny channel na którym się obie nacje leją Capella i Procyon. Bodajże jest teraz o

9:00

13:00

17:00

21:00

01:00

05:00

Opublikowano

Tak, WEXPa można nabić sporo a to później wymienić na honor. Jeśli twoja nacja wygra to dostaniesz zwrot kasy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...