Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Czy to nie rekord Polski/Europy ?

BiznesMurzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja pierdole , low lvl przyszedł sie chwalić i dojebał tytył rekordu Europy :O Jebłem , kiedyś miałem twitchem 53/7 (ale z jakieś pół roku temu) , widziałem gościa z 83 killami na rankedzie lecz nie pamietam nicku

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt by nie flejmił, gdybyś nie jebnął takiego tytułu.

@Topic

Może być, ćwicz dalej

Jakbyś miał tak w każdym meczu to byłbyś dobry.

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Żaden rekord.

Ja na lvl 20-25 miałem Ww staty : (+45)/2-3/asyst nie pamiętam.

A tutaj że ryżem takie staty ;/

Tak czy inaczej Gz ale rekordu nie ma ;)

Rozumiem 100/10 ;D

Opublikowano

rekord ? hahahaha, dzieciaku 10 lvl masz, pierwszy raz cos ugrales i odrazu ' JESTEM MISTRZEM SWIATA , CALEJ EUROPY!'. Blagam Cie, takie ''rekordy'' to milion ludzi bije i nie pisze na forum

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Brawo, brawo lans na filmik jest.Co z tego? pewnie to PBE, gdzie poziom jest równy 0.Był gdzieś screen jak gościu miał 52/2 z pbe.A jeśli to west to i tak cienko jak na rekord..

to byłem ja ;)

co do tematu : niezle jak na początkującego gracza ;) gratuluje =)

Opublikowano

Czlowieku wiesz wogole jakiego mial ryze reworka? Gralem i pod mane i bardziej pod AP.

Pod AP Jest 2x mocniejszy..

to chyba nigdy nie grales ryzem pod full mane i spellwampa

@top

on chyba zrozumiał ze to nie jest rekord

;)

Opublikowano

HAHAHAHAH jebłem :D

Patrzę sobię na tutuł, i myślę że może barona szybko ubił, czy coś a ten typ wstawia filmik z statami 43/11 na normalu na małym lvlu. HAHAHAHHAHA ROTFL.

That made my day.

Opublikowano

Meh, znając życie nikt z Was tutaj zebranych nie miał 40 kill'i na normalu, nawet na 10lvlu.

<sadface>

Opublikowano

Rekord to napewno nie jest sam osobiście miałem voli'm na nordic'u 53-5 , ale czy ryzem to nie mam pojęcia ;D

ostry.png

Opublikowano

to chyba nigdy nie grales ryzem pod full mane i spellwampa

@top

on chyba zrozumiał ze to nie jest rekord

Ryzem pod spellvampa #1. Sorce > RoA > Frozen Heart > Banshee Veil > Rabbadon Deathcap > Archangel Staff - wg mnie najlepszy build na ryżucha. Wyciągasz tony many z runami/ masterami + ponad 300AP co też buffuje dmg konkretnie ;)

Co do tematu lipa, ale w sumie nie jest źle - wbij 30 i wtedy się pochwal :)

@blitzz na rankedach mam max kills 27 - jest się czym pochwalić pro ?

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie ma czegoś taiego jak rekord, w takim czymś nie powino być nawet dyskusji . Jeśli trafisz na super farta z wyborem postaci oraz super słabych graczy co dają ci kille za free to się nie dziw wtedy że bijesz swoje "rekordy", wszystko jednymi słowy zależy od graczy przeciwnych jak i zarówno tych w teamie . :/

Co innego jeżeli chodzi o rankedy, ale nawet na rankedach łapie się nawet te słabsze chwilę, kiedy czasami nawet feedujemy, i nie dlatego że jesteśmy slabi, tylko dlatego że mamy czasem pecha ...

Opublikowano

Miałem wieksze staty 170/0 gdy testowałem z my teamem Postać kayle a tak to miałem nawet 71/2 na Nordic East 550 elo

To na pewno nie jest rekord, w szczególności na 10lvl...

btw. ryza się buduje pod mane, a nie pod ap.

i chyba tylko ty budujesz ryze pod mane idiota.. pod ap wiecej bije.. a pasyw to i tak smiec
Opublikowano

huehuehue jaki rekord koleś WTF?. To jest moja norma na 30lvl z 300winów -.- Główne konto 2.2k elo to sie umie -.- pfff...

hahahaah koleś mnie rozjebał i to ostro. Podaj nick. Jakim cudem masz 2.2k elo z 300 winami ? Na 300 winach dopiero sie uczysz zeby nie robic face chuck busha. Jak dobrze pójdzie to wardy zaczynasz stawiać. Ale nie idziesz na 2.2k elo.. Prosze cie..
Opublikowano

hahahaah koleś mnie rozjebał i to ostro. Podaj nick. Jakim cudem masz 2.2k elo z 300 winami ? Na 300 winach dopiero sie uczysz zeby nie robic face chuck busha. Jak dobrze pójdzie to wardy zaczynasz stawiać. Ale nie idziesz na 2.2k elo.. Prosze cie..

ELO Boost + DUO Ranked z ogarem = Streak do 2k elo :D

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

AA A AA JESTEM MISZCZEM SFJATA I EŁROPY!!

33890819786404572716.png

PORAŻKA. Pozdrawiam team który po zabiciu 3 wrogów robi junglę :D 1,5 h w dupe.

6 AP w całej grze, a 0 tylko ty masz trochę m.res.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...