Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendarny Las - mapa 8x8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Qentinios rządzi xDD i z Arczim mają pro program :P

PS: jeszcze tylko w pełni ogarnij dif'y a będziesz przewyższał bambuska skillem :)

konto usuniete

Opublikowano

w której wersji ES to robiłeś, tą mapkę???

@up nie tylko on, ten program jest dostępny w necie, ale lepiej go nie ujawniać =P

Opublikowano

w której wersji ES to robiłeś, tą mapkę???

@up nie tylko on, ten program jest dostępny w necie, ale lepiej go nie ujawniać =P

EarthSculptor, ale do tej mapy był użyty inny program

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Mi sie postac buguje ;/ dodalem pliki quentinos do clienta w indexie tak samo atlas info tez

na server wrzucilem pliki dodalem do index 300 i do ch2 na koncu 300 i nic buguje mi sie postac

mi sie psotac buguje zrobilem dokladnie jak napisalems index w client atlas info na server ddoalem i do indexu do ch2 dodalem liczbe 300 i nic buguje mi sie postac jak warpam sie

68888487823051815750.png

Opublikowano

Mi sie postac buguje ;/ dodalem pliki quentinos do clienta w indexie tak samo atlas info tez

na server wrzucilem pliki dodalem do index 300 i do ch2 na koncu 300 i nic buguje mi sie postac

mi sie psotac buguje zrobilem dokladnie jak napisalems index w client atlas info na server ddoalem i do indexu do ch2 dodalem liczbe 300 i nic buguje mi sie postac jak warpam sie

Ja zrobiłem tak :

1. Zmieniłem ID w AtlasInfo na 979700 979700

wwj617.jpg

2. Ustawiłem w Setting (folder z mapa która wrzucamy od strony serwera) również na te kordy

wwcqmv.jpg

3. W Indexie podałem ID 17 a nie 300

qcbznt.jpg

4. Dodałem do Configu kanału 1

9q4ykt.jpg

I wszystko ładnie śmiga :) Jesli komus nie chodzi to polecam też sprawdzić czy nie ma czasem za dużo map w indexie bo ponoć 32 tylko czyta - tak mi mówiono, nie wiem ile w tym prawdy ;] Wydaje mi się że jest źle dodana od strony serwera w twoim przypadku ponieważ zazwyczaj kiedy dodamy źle od strony clienta to przenosi nas i widzimy czarne tło natomiast tobie się buguje - mogę się mylić :)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie reup

Działa link...

http://uploaded.net/file/k9i2yjq8

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...