Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] PBDOBOT za free

kombass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na wrota tut fajny bo też mam kbota ngg ale na boxy lipa bo co godzine zmieniać...

o co chodzi z tym trialem? jak nie padnę przez godzinę to mogę bocić do padniecia? we wrotach też to działa?

@kombass

1. dales jednego tuta (nic fenomenalnego) i nazywasz sb naszym bogiem? chyba chory jesteś

2.nie rzebraj o like. to żałosne

@reszta jak śmiecie porównywać go do noobcia, bennq i reszty!??!

patrzcie jakie bugi i programy (własnej roboty!) dawali. porównajcie to z tym tutem i walnijcie głową w biurko

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na wrota tut fajny bo też mam kbota ngg ale na boxy lipa bo co godzine zmieniać...

o co chodzi z tym trialem? jak nie padnę przez godzinę to mogę bocić do padniecia? we wrotach też to działa?

@kombass

1. dales jednego tuta (nic fenomenalnego) i nazywasz sb naszym bogiem? chyba chory jesteś

2.nie rzebraj o like. to żałosne

@reszta jak śmiecie porównywać go do noobcia, bennq i reszty!??!

patrzcie jakie bugi i programy (własnej roboty!) dawali. porównajcie to z tym tutem i walnijcie głową w biurko

Bo widzisz ... gdybym miał wstawiać wszystko co mam to i tak znalazły by się takie głąby jak ty i zaczęły by krytykować. To forum upadło już dawno lecz ja dopiero teraz naprawde to zauważyłem. A więc od tej pory jeśłi będę coś miał dać do pojedynczym osobom na PW.

Jeśli chodzi Ci o posta muchy to zapewne chodziło mu o to że ja jestem tu praktycznie od samego początku działu bo sam wiem że im nie dorównuję , a ty czy reszta pijawek hejtujących wstawki jesteście dla mnie nienormalni.

Co do lajków ... 99 na minusie jestem chciałem odrobić ale wali mnie to już ;) Pozdrawiam was kochani,

p.s Jeśli chodzi o to padnięcie to tak :) mi całą alfę na trialu zrobiło.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Działa czy nie? Bo mi się ostatnio skończył trial na 1h założyłem drugie konto wpisałem pasy i też nie chciało dać dostępu ;/.

@2xUP We wrotach mi padł tak czy siak, poprostu czas się skończył i dowidzenia.

obraz24.png

Opublikowano

Działa czy nie? Bo mi się ostatnio skończył trial na 1h założyłem drugie konto wpisałem pasy i też nie chciało dać dostępu ;/.

@2xUP We wrotach mi padł tak czy siak, poprostu czas się skończył i dowidzenia.

Po założeniu drugiego konta musisz troszkę odczekać aby Ci aktywowało ... bynajmniej ja tak miałem.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Po założeniu drugiego konta musisz troszkę odczekać aby Ci aktywowało ... bynajmniej ja tak miałem.

Radzę zapoznać się ze znaczeniem słowa "bynajmniej".

Chyba że tak nie miałeś, to wtedy zwracam honor.

Gdy skończy się jeden trial trzeba zrestartować bota, zmienić login i ponownie zrestartować.

W przeciwnym wypadku wyskoczy error i zginiecie we wrotach.

headerlogoc.png

Opublikowano

Działa, można bocić, no ale trzeba siedzieć jednak co 1h przy kompie i zmieniać userów.

Opublikowano

P.s - jeśli robicie fale, która będzie trwała więcej niż 1h a nie możecie pilnować bota radzę na jej samym początku zaznaczyć opcję "Return to base".

Po skończonej fali bot skorzysta z wrót po prawej (wyjdzie z wrót).

Następnie powinien wam wyskoczyć błąd, że trial minął.

Winnym wypadku skorzysta w wrót po lewej i na samym początku kolejnej fali wyloguje się (err 88) co jest równoznaczne ze zgonem i utratą życia.

Potem już wiecie to robić... nowe konto i znowu to samo :)

headerlogoc.png

Opublikowano

Jak zmieniam konto to mi wychodzi błąd

Authentication failed (no matching user data found).

Próbowałem z kilkoma kontami i to samo.

bk3ah.gif
Opublikowano

jesli co 24h jest trial 1 godzinny to wystarczy 24 kont ( np na koszmai..pl ) i juz ;p a teraz takie moje pytanie czy dalo by sie uruchomic bota z pliku bat ? tak jak np boxybota

Opublikowano

wątpię aby można było go uruchomić tak, aby sam się logował.

Poza tym plikiem bat możesz go uruchomić.

P.s - czasami wyskakuje błąd 88 mimo, że bot mapy nie zmieniał.

Tym razem błąd wyskoczył jak zostało 3-5 sibelonów które musiałem dobić ręcznie, co na szczęście zgonem się nie zakończyło.

@

Nowe konto potrzebuje troszkę czasu, zanim będzie widoczne. Wg. strony pbdo-bot'a ten czas nie powinien przekraczać 45 min.

headerlogoc.png

Opublikowano

@Zulek tak a może pamietasz ile kombass wniiusł na to forum 1,5 roku temu może nie swoje ale tego troche było nie ważne że programy napisane przez innych ale ważne że sie dzieliła teraz z tego forum zrobiło się cos w stylu oficjalnego forum DO.

No raz na jakiś czas jakies info o botach czego nie ma na oficjalnym.

@EDIT Coming zamknij bo spam sie tu robi i ludzią nerwy psuje ;D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Jak zmieniam konto to mi wychodzi błąd

Authentication failed (no matching user data found).

Próbowałem z kilkoma kontami i to samo.

Jak skończy się trial to robisz tak:

1.Main---]Server login

2.Wpisujesz dne do 2 konta

3.Wyłączasz PBDO

4.Odpalasz

5.Odpalasz |>(Troche mi to nie wyszło ale to ma być "PLAY")

6.Cieszysz sie :D

**\\BS//**

Opublikowano

Do zmiany mapy, ewentualnie do ded'a.

Czasami w gg potrafi się wyłączyć, jak ma na liczniku coś około 1h 14min lub 1h 16 min.

(3x się wyłączył przy 14 min i 2x przy 16 0.o)

headerlogoc.png

Opublikowano

<brawo>

trial jak działał, tak działa. Jest to nawet napisane na oficjalnej stronie.

Poza tym bot właśnie robi dk w gammie :)

headerlogoc.png

Opublikowano

Chciałem załorzyć konto ale pisze mi coś takiego The following errors were detected in your registration. Please correct them to continue:

You did not answer the verification questions correctly.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...