Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon Ca V1.2.2

Assassin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można także napisać gordonowi że mamy taki i taki problem i może się nad nami zlituje i przerobi tak hacka aby nie łączył się ze stroną :P

Mariuszw13.png
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znalazlem inny dzialajacy (podobno) hack ale po jego uruchomieniu wylacza CA. wszystko co tylko znajde nie dziala:/ z tego co widze to wszedzie pelno hackerow a polacy jakos nadzwyczaj graja uczciwie:P

Opublikowano

powiem tak nie wchodzcie na żadne strony ten cheat i tak średnio działa bo sie ca wyłącza ... jest sposób aby to ominąć :) poprostu jeśli macie zmienne ip to spoko bo powinien działać ja mam stałe ip tyle że mam z@jebistą płyte główną i dzięki niej włączam otóż smiejcie sie z tego co napisałem ale mam w płycie 2 wejścia na kabel lan do internetu i mam stałe ip tyle że jak przełoże do 2 wejścia kabel od neta wyłącze i włącze modem i mam inne ip i hack sie włącza :) powiem tak moim zdaniem na ip nałożone są liczniki że np włączysz grę 30 razy i gordon nie działa

Opublikowano

zobaczcie cos.:

Neostrada blokuje niektóre strony!

"W domu łącze się z siecią za pomocą naszej kochanej neostrady.

Jak powszechnie wiadomo, ostatnio została wprowadzona wspaniała funkcja ochrony naszych komputerów... ale dlaczego ta funkcja blokuje dostęp do niektórych stron?

stronka MS z activeSync'em za nic się załadować nie chciały. Dodanie do loginu neostrady BEZ-OCHRONY- rozwiązało wszystkie problemy... hmm ja dziękuje za taką "ochronę".

Ktoś ma podobne doświadczenia?"

"gdy masz login [email protected] blokowane sa niektore porty odpowiedzialne np. za wymiane danych z dyskami sieciowymi jak zalogujesz sie [email protected] to nie masz blokowanego nic jak sam sie nie zabezpieczysz to nikt nie zrobi tego za ciebie ;>"

cytaty są z blogów nie są mojego autorstwa ale moze komus pomoze mi neo nie ruszyla na takim loginie

Opublikowano
powiem tak nie wchodzcie na żadne strony ten cheat i tak średnio działa bo sie ca wyłącza ... jest sposób aby to ominąć :) poprostu jeśli macie zmienne ip to spoko bo powinien działać ja mam stałe ip tyle że mam z@jebistą płyte główną i dzięki niej włączam otóż smiejcie sie z tego co napisałem ale mam w płycie 2 wejścia na kabel lan do internetu i mam stałe ip tyle że jak przełoże do 2 wejścia kabel od neta wyłącze i włącze modem i mam inne ip i hack sie włącza :) powiem tak moim zdaniem na ip nałożone są liczniki że np włączysz grę 30 razy i gordon nie działa

Nie zgodze sie, bo gordon przed update dzialal normalnie, poza tym teraz gordona nie mozemy w ogule wlaczyc... jest slawne Could not connect.

Opublikowano

miziolek to chyba wyjątek bo on ma neostrade a mówi, że mu Gordon działa. Jak chcecie to mogę editnąć i dodać wersję 1.2.4 . Ale nie jestem pewien czy działa

Offtop:

Ten temat przeczytało 1000+ osób, a regulamin lokalny 160+ xD Wy pijawki ^^

Mariuszw13.png
Opublikowano

UWAGA :)

znalazlem na innym forum pewien poradnik... przetestujmy te rozwiazania:) moze akurat cos pomoze w uruchomieniu gordona. mam nadzieje ze nie narusze regulaminu?

As most of you know, theres a new version of gordon CA. Its basicly like 1.2.2 but well, has a bypass. I dont know what happened to 1.2.3, but it never got released.

Could Not Connect To Server Message:

If you have 'could not connect to server' message when you go in-game, probly you replaced the ENGINE.exe in your combat arms folder to make it work (gordon ca 1.2.2). If you dont have a original copy for the latest patch, i sugest re-installing it or ask someone to upload Engine.exe.

Automaticly Disconnecting:

Currently, the only public hack working is Gordon CA 1.2.4. If you have another hack thats great, but if you have a hack and in-game, you disconnect (d/c), i suggest use gordon ca 1.2.4. If you d/c using gordon ca 1.2.4, goto your combat arms folder and delete the debug files and text files. The hacks you have that d/c probly are patched.

Hack detected will result as ban message:

If you get this message, log-off imediatly, and then use the ip changer, or make your own. The codes below:

Code:

Echo ipconfig/flushdns

ipconfig/flushdns

echo ipconfig/release

ipconfig/release

echo ipconfig/renew

ipconfig/renew

exit

Save that file as (*.bat)

Dont know what that means?

1. * = Any name you want

2. After you put your name, type in '.bat'

Then open the BATCH file, and wait for a while, maybe about 20 seconds depending on the programs opened that use online services.

After, it should automaticly close.

If i missed anything, or if you have a question, reply below and i will edit this post to add it :)

jesli nie rozumiecie to moge przetlumaczyc ale obecnie nie mam czasu...

!!! wlasnie wgrywam od nowa CA i sprawdze czy na starym Engine.exe gordon bedzie pycil (dzialal:P) jak sciagne update i podmienie engine to jeszcze raz editne posta... jak bedzie dzialal to jestem przechuj :) a jak nie to tez tylko bez tego "prze"

Opublikowano

wg. mnie nie ma sensu sciagac tego od nowa, zeby podmienic engine... przeciez "could not connect" jest przed wlaczeniem gry i odnosi sie do strony gordona... dlatego koles ktory napisal ten poradnik nie wie chyba o czym mowi..

to z mojej strony...

Opublikowano

no w sumie racja... ale gosciawi chodzi o gordona 1.2.4 a on mi wlasnie nie chcial dzialac gdy uruchamialem gre. sprawdze to bede wiedzial.

Opublikowano

Haczek fajny ale szkoda że 1_razowy

wczoraj ściągłem i all było ok a teraz jak daje start w hacku to laduje laduje laduje i sie nic nie dzije i znowu sie pokazuje str ??

@EDIT-a już sie cieszyłem że mam hacka;/ (działającego)

z kazdego dowloada tak jest

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

elo żeby spamu nie robic zapytam sie tutaj czy podacie mi stronke na której można zrobić taką wizytówke z ca jak inni maja chodzi mi o taką pod postem z lvlem k/d

dedami i t d ....

86569.jpg
Opublikowano

Prosil bym o haslo do pliku ... ;/

jak cos przeoczylem i pw bylo napisane to sry zaspany jestem ;d

Juz nalalazlem sry za posta

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Witam !!! Nie chce spamować, ale chciałem napisać że kożystam z internetu Sarinet i też mamy łšcze z TP.SA i Gordon 1.2.2 nie działał mi. (could not connect). Znalazłem w internecie Gordon 1.2.4 i wszystko działa ok. Ten hack cišgnołem ze strony

:http://www.elitepvpers.de/

Trzeba sie zarejstrować, pozdrawiam i mam nadzieje że może komu to pomoże.

-=Pis@Ž=-

Opublikowano

ech... wam to dziala? bo ja juz wszystkiego probowalem.. na poczatku bylo to slawne "could not connect" ale teraz nawet tego nie ma... po prostu nic sie nie dzieje jak wlaczam hacka... :/ nie dziala ani 1.2.2 ani 1.2.4.. troche szkoda, ale narazie gram bez cheatow, jakos idzie, ale to nie to samo ^^

Opublikowano

Tak ja również mam neostrade i działa mi hack 1.2.4 i 1.2.2 także życzę miłego hackowania i wielkie fenks dla Assasina oczywiści ;0

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...