Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon Ca V1.2.2

Assassin13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie nie wiem od czego to zależy i kiedy działa a kiedy nie, bo widząc po postach niektórym działa, albo trzeba poczekac aż znowu strona gordona będzie online.

Mariuszw13.png
Opublikowano

moze poprostu strona gordona ma tyle wejsc (tzn. duza ilosc osob wlacza cheata, tym samym wchodzac na strone gordonCA), ze servery im padaja... Albo poprostu maja limit wejsc na stronie, i potrzebujesz farta, zeby wejsc na strone po kims kto z niej wyjdzie, ale przed nastepnym, ktory wejdzie... mam nadzieje ze mnie rozumiecie :PP

Pozdro

Opublikowano

U mnie nadal chodzi , więc z tym wykryciem to jedynie przypuszczenie

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

mi działa wszystko ok jest nie wiem czemu wam nie działa :?

22ae6f0a29b7.gif

cooltext453009762.gif

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi daje +

Opublikowano

gram sobie a tu nagle jakis niemiec z ghost mode'm mnie zabil!!! agrhhhh no nie wytrzymam. Mam propozycje. znajdzmy powod dlaczego u niektorych dziala a u wiekszosci nie... Moze to przez dostawce internetu? Moze zalezne jest to od systemu operacyjnego? od przegladarki? :blink: Ludzie myslec:P

Opublikowano

gordon1.2.2 nie dziala 1.2.4 tez nie... mam win XP nie wiem co jest.. ma ktos rozwiazanie? Dziwne ze nie ktorym dziala, moze mamy jakies blokady czy cos?

jak by co mam neo

Opublikowano

Niedziala tylko tym co maja neostrade bo strona gorgona dziala i jest ciągle online lecz neostrada bloguje ich adres ip i byc moze to jest przyczyna plik łączy sie tez z serwerem gorgona lecz jak jest neostrada to jest i blokada z tad to Could not connect a jesli ktos nie wierzy zapraszam na krotki test w gogle wpisac serwer proxy i bedzie tam w wynikach lista bramek proxy

przez tą bramke polaczycie sie ze strona gordona . wiec nie zostaje nam czekac jak ktos inteligentny przerobi ten plik tak by nie laczyl sie ze strona gordona

Opublikowano
No wlasnie mowiles tak w innym temacie.. i masz racje.. ale przeciez poprzednia wersja gordona mi dzialala. -.-

poprzednie wersje prawdopodobnie nie laczyly sie z serwerem gordona

Opublikowano

ahaaa... i tu jest pies pogrzebany:P to ja mam jeszcze jedno pytanie. czy zmiana IP cos pomoze? chodzi mi o to ze sa pewne strony/programy ktore zmieniaja IP. czy to cos da? moze jest jakis sposob na to aby dzialal... niech ktos kompetentny sie wypowie. mysle ze tpsa da sie jakos wykiwac

Opublikowano

mysle ze zmiana ip nic nie da...

probowalem cos zrobic i znalazlem strone snoopblocker.com ... ta strona mozna np. obejsc cenzora, jak i da wejsc sie na nia majac neo.. jednak teraz paleczke przekazuje dalej i prosze o uaktualnienie gordona, zeby wchodzil na strone przez snoopblockera... czekam az ktos sprytniejszy ode mnie to zrobi :))

Opublikowano

mysle ze zmiana ip nic nie da...

probowalem cos zrobic i znalazlem strone snoopblocker.com ... ta strona mozna np. obejsc cenzora, jak i da wejsc sie na nia majac neo.. jednak teraz paleczke przekazuje dalej i prosze o uaktualnienie gordona, zeby wchodzil na strone przez snoopblockera... czekam az ktos sprytniejszy ode mnie to zrobi :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...