Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie działów, dlaczego?

Konfitura

Chcesz żeby działy wróciły na swoje miejsce?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz ?eby dzia?y wróci?y na swoje miejsce?

• Tak
      9
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego bo te działy należą do forum ogólnego typu pogaduszki.

A te inne działy w którym dotyczy cheatowania są najwyżej ponieważ jest to forum o cheatach ?

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Tworzenie stron jak już pisałem ma więcej wspólnego z niezbędnikiem cheatera, niż z fanartem albo pogaduszkami - taka moja mała refleksja.

Opublikowano

Uważnie przyglądam się temu wątkowi od czasu gdy powstał, i myślę że nasza dygresja nie dojdzie do oczekiwanego konsensusu,

kokosz widocznie twardo stawia na swoim, ma w dupie za przeproszeniem ludzi z naszym zamiłowaniem.

Najwyraźniej będzie trzeba sobie poszukać innego forum, które takich jak my doceni.

Ja nie wiem co tu ukrywać, przecież mamy demokrację jasny gwint!

Co jakiś czas widzę tutaj globala, który ewidentnie czeka na zakończenie dyskusji,

i na to że odpuścimy, wówczas sprawa ucichnie i będzie git...

Nienawidzę owijania gówna w papier, mówcie prosto z mostu o co wam chodzi droga Administracjo,

i dlaczego tak ukryliście tak ważny dział?

Opublikowano

Dział był tam od zawsze i tak powinno zostać, dając go w Inne, to już kompletna przesada, dział zostaw prawie, że odrzucony z życia forum, chyba tyle Nam się należy. Jest pełno gier, w których jest po kilka tematów i stoją, ciekawe dlaczego.

Opublikowano

Hmmm... a co mają działy gier wspólnego z cheatowaniem? :D

Czy za pomocą nich można napisać jakiegoś cheata, bo zdaje się w tym ma pomóc to forum?

Skoro jest to forum o cheatach to dlaczego znajdują się tutaj pogaduszki, gry, grafika i inne pierdoły które z tym nie mają nic wspólnego?

Proszę mi wytłumaczyć co wspólnego ma Minecraft, albo Metin2 z cheatami? Oprócz tego że się je w tych grach wykorzystuje?

Naprawdę nic... Albo wszelkie publikacje serwerów są chyba też zbędne...

Moim zdaniem administracja postąpiła chamsko :)

Opublikowano

Co ma cheatowanie w grach współnego z tworzeniem stron?

Typowa odpowiedź GM/Moda

Co ma piernik do wiatraka? Co ma dział "prezentacje serwerów" do cheatowania w grach?Co mają "zapowiedzi serwerów" do cheatowania w grach? Co ma dział "media"(w dziale MT2) do cheatowania w grach?Co ma FA/Pogaduszki do cheatowania w grach? Co ma TS mpcforum do cheatowania w grach? NIC!

Mimo iż zaglądam tam rzadko to jestem za przywróceniem WWW do Niezbędnika Cheatera. Trzeba docenić pracę ludzką (może nawet pomóc w pracach!),a nie wyrzucić ich na zbity pysk...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...