Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie działów, dlaczego?

Konfitura

Chcesz żeby działy wróciły na swoje miejsce?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz ?eby dzia?y wróci?y na swoje miejsce?

• Tak
      9
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Przejdę prosto od razu do rzeczy - dlaczego dział 'Tworzenie stron WWW' oraz 'Projekty użytkowników forum' zostały przeniesione na sam dół? Jest to wielka strata dla działów, będą one jeszcze bardziej mniej widoczne, a chcieliśmy rozkręcić te działy, starałem się pomagać i promować. Niezbędnik cheatera na samej górze? Przecież większość tutaj wchodzi dla majnkrafta albo Metina więc po co to? Uważacie, że ktoś jak będzie jechał na dół to zahaczy o ten dział? Jestem za przywróceniem normalnego systemu działów, tak jak to było przed 24h.

GŁOSUJCIE W ANKIECIE!!!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No właśnie, jestem na Tak!

Ponieważ i tak już mało ludzi chodziło na projekty użytkowników forum...

Teraz jest to mniej widoczne i tym bardziej mniej ludzi będzie wchodzić.

Moim zdaniem dział taki jak projektu Użytkowników forum powinien być promowany!

Administracja powinna być dumna z tak kreatywnych ludzi..

Opublikowano

Ja również jestem za tą ideą. Dział jak wiadomo jest mały, rzadko odwiedzany, ale to z biegiem czasu się zmienia. Można zauważyć, że w dziale jest kilku aktywnych, nowych użytkowników, którzy wspólnie chcą go rozwijać. Widać, że zależy im na jego rozwoju. Mimo, że to forum o cheatach, tworzenie stron też powinno mieć swój mały kącik i nie mam namyśli tego, który jest aktualnie...

Opublikowano

Odpowiedź znajdziesz na tym SS'ie.

http://screenshooter...1323816/skmaygi

Może i wchodzi większość osób do Metin'a lecz jak sama nazwa wskazuje jest to forum które nastawia się na Cheaty i Bugi.

Forum o cheatach - okej, ale czy nie za późno z tym działem tam? Dlaczego projekty tam nie mogą zostać? Skoro ktoś zrobi cheata, to musi gdzieś prezentować.

Tworzenie www również powinno tam wrócić. Teraz dział jest w ogóle nie widoczny.

Opublikowano

Odpowiedź znajdziesz na tym SS'ie.

http://screenshooter...1323816/skmaygi

Może i wchodzi większość osób do Metin'a lecz jak sama nazwa wskazuje jest to forum które nastawia się na Cheaty i Bugi.

To dlaczego przez tyle miesięcy dział widniał w dość widocznym miejscu?

To znaczy, w formie takiej jaką mieliśmy tydzień, czy dwa tygodnie temu?

Skoro to forum o cheatach to, dlaczego ranga taka jak Moderator WWW istnieje?

kokosz dyskryminuje...

Opublikowano

Dobrze, że przenieśli, bo tak jak mówi kokosz to forum o cheatach.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Oj nie gadajcie głupot, że teraz nikt nie wejdzie do www bo znajduję się na samym dole. FA było kiedyś niżej niż WWW a jakoś nie narzekaliśmy i nie narzekamy na frekwencję. Jeżeli ktoś się interesuję tematykami zawartymi w tym dziale, to na pewno go znajdzie bez żadnych problemów. Co do Niezbędnika Cheatera. To powinno zostać zrobione dawno temu, przecież to forum właśnie o takim profilu.

Opublikowano

Tylko zważ na to, że teraz dział jest prawie, że niewidoczny. Każdy dział ma obok grafikę, Nasz też miał, a teraz? We forum "Inne" leży? Troszeczkę przesada. Był w niezbędniku i nikomu to nie przeszkadzało, żadnych skarg nie było, że odbiega od tematyki, czy coś w tym stylu. Mi, jak i wielu stałym bywalcom działu zależy na jego powrocie na stare miejsce, więc uszanujcie to i przemyślcie naszą propozycję.

Opublikowano

Syrians dobrze gada. Dział powinien wrócić na swoje miejsce, widzieliście gdzieś sugestie na temat tego, że dział odbiega od tematyki działu? Ja też nie. W inne leży i mało kto tam będzie zaglądał.

#Wredna.

Ale zważając na to, że więcej osób interesuje się grafiką, dissami itd. a mniej zdecydowanie tworzeniem www dział powinien widnieć tam gdzie widniał wcześniej.

Opublikowano

Dobrze, że przenieśli, bo tak jak mówi kokosz to forum o cheatach.

Tobie to wisi, bo nie robiłeś swoich projektów i nie wiesz z jaką niecierpliwością czeka się na komentarze, czy oceny.

teraz jak zrobiłem ze 3 dni temu projekt, do dzisiaj nikt go nie skomentował, a bywało po 20 postów komentarzy.

Teraz tym bardziej nikt nie skomentuje, bo po pierwsze każdy powie że dział niewidoczny, więc nie ma sensu tam oddawać swoich prac,

bo nikt nie będzie z nich korzystał.

A po drugie dział przez takie osoby straci frekwencję i będzie mniej komentarzy, przez co ci co pokazywali tam swoje prace też przestaną.

Opublikowano

Przyznam iż nie zauważyłem nawet tego działu.

Strasznie nisko się znalazł.

Dział przydatny nawet...

Mój kumpel rozwijał ten dział długo, zrobił tam nawet range "moderator" www.

Jestem za przeniesieniem tego działu wyżej.

Bo aktualnie wygląda jak był by "wyrzutkiem" czy zmniejszyło się zainteresowanie.

Tak samo jak jest z tymi MMO-RPG...na samym początku znajdują się te tytuły gdzie gra//odwiedza te działy najwięcej osób czyli :

-MC

-Metin

-DO

Więc tak samo z tym jest..

Praktycznie się znajduje przy koszu//zbanowanych to kto tam zajży na dół oO.

Mało osób na 100%.

Opublikowano

Ale taka mała dygresja. Zastanówmy się, czy to forum jest o "cheatach" czy o "tworzeniu cheatów". Ja obstawiam za tą pierwszą opcją i dlatego poprzedni układ, w którym priorytetem było przedstawienie cheatów jak największej ilości osób był lepszy.

Cheaty tworzy mało osób a jak już, to na pewno trafią do tych działów. My musimy przybliżyć i przedstawić cheaty, zwykłemu użytkownikowi, gościowi bo od tego zawsze było MPC :)

A tworzenie stron? Powinno dołączyć do niezbędnika cheatera. Jest to dział dla koderów i szkoda tak dewaluować inne dziedziny programowania :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Właśnie, polać Wam chłopaki. Jedyni, którzy rozumieją Naszą sugestię ;>

Teraz poczekajmy na wypowiedź globala/administratora.

Weteran
Opublikowano

Niezbędnik cheater został przeniesiony na samą górę na rzecz MCT. Kokosz chcę ożywić pierwotną idee, dla której zostało utworzone to forum, jak i postawić na nogi team codersów.

Nie czuję się upoważniony do powiedzenia czegoś więcej na ten temat, ponieważ to wszystko zostało powiedziane przez kokosz w AZ.

Opublikowano

Również jestem tego samego zdania. MPCforum -MultiPlayerCheats. To forum o chetach, bugach, hackach a tworzenie stron www jest dodatkiem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Również jestem tego samego zdania. MPCforum -MultiPlayerCheats. To forum o chetach, bugach, hackach a tworzenie stron www jest dodatkiem.

W takim razie co FanArt ma wspólnego z programowaniem? Na pewno mniej niż PHP. Takie myślenie Nas do niczego nie doprowadzi.

Opublikowano

Kurwa, właśnie napisałem temat. Jestem w 100% za przywróceniem WWW do niezbędnika.

Wredna, FA, a WWW ma wspólnego tylko tyle, że grafika jest wykorzystywana przy 'tworzeniu stron'. Poza tym to jest chore co tu się dzieje. Najlepiej wyjebać działy, które się rozwijają, a zostawić te, w których siedzi po 200 osób. Ok, jest za tym, by działy dot. tworzenia hacków znajdowały się na topie, tak jak kiedyś... W takim razie wywalcie rangę, albo edytujcie "Moderator INNE".

Opublikowano

jakoś pogaduszki są prawie na samym dole a spam tam jakich mało :P

Ponieważ porusza się tam wiele spraw z życia wziętych i każdy codziennie wchodzi, bo to dział idealny do nabijania postów, gdyż nie trzeba się wielce na czymś znać żeby tam odpowiadać., a co poruszymy na tworzeniu stron i projektach?

Mało ludzi zna się na tego typu rzeczach...

Opublikowano

Ponieważ porusza się tam wiele spraw z życia wziętych i każdy codziennie wchodzi, bo to dział idealny do nabijania postów, gdyż nie trzeba się wielce na czymś znać żeby tam odpowiadać., a co poruszymy na tworzeniu stron i projektach?

Mało ludzi zna się na tego typu rzeczach...

Od razu sporstuje.

"Mało ludzi zna się na tego typu rzeczach" ale zaczyna coraz więcej. Mamy więcej nowicjuszy w dziale, którzy potrzebują pomocy. To tak jakby dział M2 dać na sam dół mmorpg, a via na samą góre. Wróćmy do Niezbędnika.

Opublikowano

Podbijam. Chyba nie będzie tak, że administracja będzie zwlekać z odpowiedzią w tym temacie po to tylko żeby powiedzieć po 2 tygodniach "Ludzie się już przyzwyczaili do tego jak jest, tak zostawiamy!". Wypowiadać się.

Dobra, spokojnie, ktoś w końcu tutaj zajrzy...

Ale nie chce, żeby to poszło w odstawke i za tydzień jakiś global/admin napisze: Ludzie się już przyzwyczaili do tego jak jest, tak zostawiamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...