Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy serwer, jak sprawdze edytuje ;p

A tak naprawdę zbieram posty ;p Bo nie mogę pisać w dziale...

Ok rozumiem ;)

Dzięki :)

• Odpowiedzi 696
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W związku z najbliższą zmianą mapy na naszym serwerze, ogłaszamy konkurs na budowę spawnu i okolic.

Budujecie u siebie na singlu.

Linki do gotowych map umieszczacie na forum lub do mnie na PW.

Czas na wysłanie linka z budowlami - do 27.10.2012

Wśród wszystkich wysłanych budowli wybierzemy tą najlepszą (według nas)

Nie ukrywam, że wybór miejsca pod budowlę, a zarazem seeda mapy będzie miało znaczenie.

Będziemy brali pod uwagę budowle i tereny na mapie wokół nich.

Opublikowano

Super - napewno wezme udział w konkursie :)

Oczywiście zapraszamy

Pierwsze mapki już doszły i nie ukrywam, że są bardzo ładne :)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Serwer. Grałem kiedyś tam, pod innym nickiem. I odszedłem z tego serwera z uśmiechem na twarzy. Ponieważ serwer przyniósł mi wiele radości i szczęścia. Nie powiem, zdarzali się nie doświadczeni gracze lub po prostu hejterzy.

Ale jak najbardziej, z tak zgraną Administracją, i z takimi ludźmi opłaca się grać. Na razie nie wracam na serwer bo nie mam zbyt wiele czasu, ale na pewno w przyszłości zajrzę po raz kolejny.

Pozdrawiam Administrację :).

Opublikowano

Super Serwer :)

A nowa mapka na 1.4 będzie ?

Nowa mapka będzie jak wyjdzie bukkit i pluginy pod 1.4 - czyli moze byc nawet za 2 tygodnie

Opublikowano

Mapa piękna! Polecam! :)

Masz racje jest zawodowa :) - nawet się zastanawiałem czy ten Vip za wygraną w konkursie to nie za mało :)

Opublikowano

Przykro mi, że musicie zaczynac od nowa :/

Niestety mapa musiała byc zresetowana po 2 dniach od uruchomienia, ponieważ plugin EnderchestControl w połączeniu z Factions pozwolił graczom na kopiowanie itemów. Znalazło się kilka takich osób, które miały prawie wszystko w ogromnych ilościach więc gra na serwerze stała się niesprawiedliwa - dlatego reset mapy po 2 dniach. Dodatkowo skopiowanym TNT w wielkich ilościach rozwalali mape.

Gracze którzy zgłoszą się do mnie, że zostali dalej na serwerze i nie mieli nic wspólnego z kopiowaniem itemów(sprawdzę to na kopii zresetowanej mapy) dostaną ode mnie skrzynkę itemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...