Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 696
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o.O wkońcu prezentacja która jest gotowa do oceniania

zacznijmy od samego początku

prezentacja się prezentuje z 1 oka dobrze lecz brakuje jej paru rzeczy

• Dokładnego opisu
  • Teamu
  • Zdjęć

Czemu się zawsze oto czepiam?

Prezentacja musi być gotowa do obejrzenia a , administratorzy pewni że ją dodają

Oceniam 9,5/10

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Co to za wielka arena na tej górze koło spawnu ?

Arena na której będą walki organizowane :)

50 slotów <3

Ano 50 :)

Opublikowano

nie mogę wejść na serwer, bo wyskakuje mi komunikat że utracono połączenie i "Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset"

Opublikowano

nie mogę wejść na serwer, bo wyskakuje mi komunikat że utracono połączenie i "Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset"

nie mam zielonego pojęcia co to może być ?

dalej tak masz ?

Opublikowano

żałosne,tyle powiem.Właścicielowi nawet nie chciało się pluginów wypisać,a skoro nie wiem jakie są pluginy (głównie chodzi mi o LWC) to tracicie potencjalnego gracza. :)

Opublikowano

Człowieku nie wiesz to się nie odzywaj na serwer wszedłem i gram mimo,że zdarzają się lagi,co nie zmienia faktu że mnie nie obchodzi jak według Ciebie są dobrane te pluginy bo dla każdego są ważne inne pluginy,o ja np oglądając taką prezentacje serwera chciałbym wiedzieć jakie są wgrane.

Opublikowano

Coolerek

Pluginy jak są widoczne to później dzieciaki robią kopie serwera - mamy wszystko to co potrzebujemy

LWC nie jest dostępne dla gracza, bo to ma być survival (Vip może jedną skrzynkę, Vip+ 3 itd)

Ikne

Nie płacimy za dobrą opinię tylko dajemy losowy itemek za "ref" - czyli podniesienie tematu, a jeżeli nie polecasz to może napisz czemu?

Opublikowano

@Ikne

1. Item za ref, a NIE ZA pozytywną opinię.

2. Napisz o serwerze co Ci się nie podoba - także dostaniesz itemek. Poza tym pomożesz Adminom zmieniać serwer na lepsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...