Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SRO Revelations 90 cap - zapraszam

Szakip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na taki serwer czekałem mam nadzieję że się nie zawiodę :) Myślę że z czasem będzie troszke więcej osób grało. Mam dość już tych mbotów latających 8/8 24h/7... Wieczorkiem jak wrócę to myślę że już będe online. Polska gildia jakaś jest ? Na wieczór joina mam dostać hehe :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie ma zadnej polskiej gildi na tym serverze.

I co do ilości osób online, nie łudżcie się że będzie ich więcej, server stoi już od ponad miesiąca, może nawet 7tygodni. i max online to było 90 osób, a średnio jest tam około 55-70 osób online. A 150+ online jest raczej nie realne... przynajmniej w ciągu najbliższych tygodni.

A i Btw. Manjang dlaczego zakładasz nowy temat skoro jest już jeden z tym serverem na forum? Nie prościej było odświerzyć?

Opublikowano

Powiem tak. Wole 50 osób na serwerze, które naprawde są online niż boty biegające po spotach w poszukiwaniu gold/dropów w liczbie 1500. Myślę że niektórym to odpowiada. A więc zasysam koło 20 powinienem być.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cap 90... sprawdze, 4min i wbijam.

@Edit

Widze ze jest vote system- sa za to silki? Bo nic info o tym niema, albo slepy jestem.

Opublikowano

Mało ponad 150 gra jak nie więcej, a jeśli szukasz polaków na servie to szukaj kogos z gildi Hunter albo napisz do mnie w silku nick Vixunia

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...