Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SRO Revelations 90 cap - zapraszam

Szakip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludzie! :D

Chciałbym Wam dzisiaj przedstawić serwer 90 cap China/Euro - jak za dawnych czasów w 2009 roku! :) Serwer nazywa się Silkroad Revelations.

Charakterystyka:

- Serwer jest postawiony na plikach jSRO (japońska wersja Silkroada) więc bota NIE MA. :D

- cap 90 z China i Euro

- Aktywna społeczność roznąca z dnia na dzień

- Aktywni GM'owie

- 99,9 % uptime

- 500k SP na start

- 3 dniowy grab pet na start

- Eventy typu Hide n' seek, Unique, eventy z silkami

- System PVP Tournament

Experience rate: 60x

Party experience rate: 62x

Skillpoints rate: 60x

SOX drop rate: 20x

Item drop rate: 50x

Gold drop Rate: 10x

Strona główna: http://silkroad.re/

Linków do bota nie będę podawał, bo takie nie istnieją. Serwer polecam, ponieważ panuje nia nim świetna atmosfera, dzięki temu, ze każdy jest 'legit'. Nie toleruje się tu botów, nawet jeżeli jakiegoś znajdziesz (albo zrobisz własnoręcznie) to zostaniesz od razu zaraportowany do admina. Guild wary na porządku dziennym, wspólne wyprawy na Unikaty, wspólny Jobbing. Czego więcej chcieć? :) Bota? To nie tutaj.

Macie pare screenshotów zrobionych przeze mnie :D

04486016838337340391.jpg

48317921369831902493.jpg

Opublikowano

ooo juz będę zasysać :D stary pasek na dole, to było coś :D a silki trzeba samemu kupowac czy można jakoś zdobyć? bo prem by się sprzydało;)

---------

3h pobierania :D

Opublikowano

ooo juz będę zasysać :D stary pasek na dole, to było coś :D a silki trzeba samemu kupowac czy można jakoś zdobyć? bo prem by się sprzydało;)

---------

3h pobierania :D

Jak na premkę to samemu, ale na takie rzeczy jak globale czy Reverse scrolle to z głosowania. ;]

Ja też wbijam nick : Tayzone

Będe za 40min Jest jakaś polska gildia?

No jest, ale... lipna.

Zapraszam zapraszam. :) Będę sie z Wami kontaktował na szlaku. :)

Opublikowano

serw po krótkiej "recenzji" wydaje się boski, polecam wszystkim oldschoolowcom i veteranom silka :D z doświadczenia wiem, że na takich gra się najlepiej xD tylko jak na cap 90 exp przy duży ;/ jak ktoś się obija to 4 godziny roboty MOŻE

@edit bez bota nie zauważyłem hmmm.. zasysam :D jakby ktoś miał gildie to koło 12 PM DonDe

@2edit jak ktoś jest to nawet za niecałe 45 minut :>

Opublikowano

Tak samo wejde i zobacze co sie tam u was święci, nie jestem jakimś wieelkim przeciwnikiem botow ale o wiele milej gra sie gdy wszyscy są przy obecni ;]

Opublikowano

Tak samo wejde i zobacze co sie tam u was święci, nie jestem jakimś wieelkim przeciwnikiem botow ale o wiele milej gra sie gdy wszyscy są przy obecni ;]

Lubię takie podejście. :) Zaraz się zaloguję do gry i się z Wami skontaktuję. :)

Opublikowano

ii jeszcze takie pytanko, caly serv jest EU ? znaczy pt znajdzie tylko europa czy chiny tez mają szanse?

Jak wiadomo - europa jest lepsza. Ale chończycy też szansę mają.

Btw. Piszcie do mnie na PW w grze. Postać: Manjang

Opublikowano

SOX drop rate: 20x ? hmm, to pewnie kazdy lata z setem , acc , i bronia sun: )

Gram tutaj już łohoho i dropłem tylko sun singa na 42 =p

Opublikowano

Chińczycy jak i Europejczycy mają szansę na dobre PT :)

Wbiłem 20lvl i powiem że przyjemnie się gra.

dodawać mnie:Smaltowy

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...