Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o ostatnim hicie youtube... Czyli trolling Grażyny Żarko.

mpm112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy projekt w historii polskiego YouTube. Pokazał jaka jest na prawdę polska społeczność. Pokazał jak łatwo jest oszukiwać, grać kogoś w dzisiejszych czasach. Bartkowi i Ani i reszcie osób gratuluję. Pani Basia do tego również celowo dołożyła cegiełkę, ale to przecież Bartek pomaga jej z programem i brał udział w projekcie Grażyny. Szkoda i natomiast Ani ( grażyna) bo prawdopodobnie wszyscy hejterzy jej już zrujnowali życie i oby szybko rozeszła się wieść o tym że to był tylko projekt.

Opublikowano

Człowiek nie myśli co robi, gdyby w telewizji mówili, że gówno jest zdrowe to by ludzie żarli je.

Gdyby nie internet ludzie by myśleli, że pizdy rosną na drzewach.

Żyć to nie sztuka, żyć i myśleć świadomie, to jest sztuka.

POPATRZCIE CO SIĘ NA ŚWIECIE DZIEJE, WSZCZEPIĄ WAM JAKIEŚ GÓWNO POD SKÓRĘ ,A WY NAWET TEGO NIE ZAUWAŻYCIE!

Opublikowano

Człowiek nie myśli co robi, gdyby w telewizji mówili, że gówno jest zdrowe to by ludzie żarli je.

Gdyby nie internet ludzie by myśleli, że pizdy rosną na drzewach.

Żyć to nie sztuka, żyć i myśleć świadomie, to jest sztuka.

POPATRZCIE CO SIĘ NA ŚWIECIE DZIEJE, WSZCZEPIĄ WAM JAKIEŚ GÓWNO POD SKÓRĘ ,A WY NAWET TEGO NIE ZAUWAŻYCIE!

Nie wiem co ty ćpiesz, ale na pewno to nie jest zdrowe dla twojego mózgu :)

Opublikowano

Nie wiem co ty ćpiesz, ale na pewno to nie jest zdrowe dla twojego mózgu :)

Nie wiem o co Ci chodzi, ale podejrzewam, że jesteś kolejnym człowiekiem który myśli, ŻE ŚWIAT JEST DOBRY, I WSZYSTKO ZMIERZA W DOBRYM KIERUNKU.

Opublikowano

Szatanistyczny blog, kto ją wogóle do internetu prowadził ja się pytam kto dał jej takie pozwolenie. :D

jeszcze pani Basi się czepiała ;D

Szatanistka jedna xD

PS. Robumy taką MPC Forumową manipulacje?

Opublikowano

beka z Polaków, hah oglądałem wszystko od początku i patrzyłem tylko jak hejty się wyzywają nawzajem, potem się nawet dziwicie dlaczego tak Polaków nienawidzą w grach np : mmorpg.

A ci co jej grozili powinni dostać takie kary że ich rodzice nie wypłacą sie do końca życia ;)

Bo przeciętny wiek hejtów to na moje okoo= 13-17lat.

Opublikowano

A chuj pierwszy raz słysze o grażynce ;D. W ogóle co trzeba mieć najebane w bani, żeby mówić ze zabiją ją czy chuj wie.

Opublikowano

Ja już wcześniej wiedziałem, nawet chyba pisałem gdzieś tu na mpc w temacie poświęcony tej "PANI", że to jest niemożliwe

aby starsza Pani dla jakichś katolickich filmów zaopatrzyła się w świetną kamerę, wrzucając ten filmik na komputer,

nie wspominając o obrabianiu i wysyłaniu na YT.... Dodatkowo wątpię, że sama poradziła by sobie ze światłem, doborem tła i innego tego typu

szczegółami, przeważnie na które przeciętny widz nie zwraca uwagi...

Rojo tak samo gdzieś wcześniej pisał o tym, że za tym kanałem nie stoi jedna osoba... lecz większa zbiorowość....

Trochę aż dziwne, że nie zrobili tego dla pieniędzy, reklam jakiegoś produktu czy czegoś podobnego... zrobili to dla ludzi aby bezinteresownie

przedstawić problem który występuje w sieci... Poświęcili na to mnóstwo czasu, zapewne pieniędzy też coś musieli wyrzucić...

A co dostają w zamian ? Groźby i inne tego typu sytuacje....

Tak jak ktoś wyżej napisał gratuluję projektu

Dodatkowo teraz przejrzałem materiał niedawno umieszczony przez Roja który również ktoś wyżej wstawił..

Fajnie, że odniósł się do tego oraz przeprosił i pogratulował... Na tym filmiku wydaję się taki skulony ? Czy ja tylko mam takie wrażenie ? :D

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Moim zdaniem ten projekt nieznacznie wpłynął na sytuację na polskim youtubie, jedyne co robi to pokazuje naturę polaczków. Na początku cała gimbaza z Polski (w byciu gimbusem nie chodzi o wiek ale o stan umysłu) rzuciła się na jej filmy wyzywając ją itd. a potem kiedy okazało się że jest to tylko projekt nagle wszyscy są bez winy i nikt nic nie komentował i nie pisał. Nawet jeśli bluzgi leciały w stronę fikcyjnej postaci to trzeba pamiętać że w większości było to odbierane przez aktorkę ponieważ bardzo dużo osób skupiło się na jej wyglądzie. Myślę że najwięszą winę ponoszą Ci goście ponieważ wprowadzili nieświadomą emerytkę w coś takiego. Ta kobieta nie zdawała sobie sprawy że coś takiego może się stać i miała to za dobrą zabawę. Przy okazji ujawniło się bardzo dużo psychopatów którzy moim zdaniem są zagrożeniem dla społeczeństwa nawet jeśli teraz się tłumaczą że robili to dla "żartów". Dobra kurwa pierdolę to i tak ludzi nie da się zmienić.

Opublikowano

Jak mozna latwo manipulowac ludzmi w internecie :>

nie chce nic pisac ale wystarczy zobaczyc jakie wczesniej przed tym filmikiem byly TOP komentarze w kazdym z jej filmikow

a jakie teraz sa :D

teraz zapewne kazdy bedzie pisal ze nie wiedzial ze przeprasza co za wstyd itp. jaja jak cholera

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Szczerze? Systematycznie pod jej filmikami ukazywały się obrazy co prawda z błędami orograficznymi, ale ukazywały się w ten sposób można zobaczyć jaką opinię mają osoby oglądające YT, gdyby zamiast Grażyny była młoda i piękną kobieta każdy skupiłby się na "cyckach" zamiast hejtowaniu.

Teraz możecie wysłać Grażynkę na wczasy :)

http://www.indiegogo.com/grazyna?c=home

Czytajcie całość to może coś do Was przemówi.

Opublikowano

Teraz wszystkim wstyd i winnych nie ma i nie było, bo przecież nikt jej nie obrażał. Również zachowanie organizatorów (kamerzysta od Baśki i inne osoby) jest żałosne. Wkręcili w swój projekt jakąś emerytkę, a teraz tłumaczą się, że nie spodziewali się takich rezultatów. A ch*j prawda. Wiadomo było, że dostanie tak wielki "hejt", bo gimbusiarnia (nie chodzi o gimnazjum, tylko o głupie dzieciaki) od razu się zbulwersuje. Rojo też najpierw się naśmiewał, a teraz wielce przeprasza i mu smutno <_<. Czasami bardzo łatwo wyciągnąć z człowieka jego wewnętrznego Skurw*syna. Tak wiem, "Teraz tak piszesz, a na pewno hejciłeś". Nie, nie hejciłem. Projekt "Grażyna Żarko" omijałem szerokim łukiem i nie chciałem mieć z nim nic wspólnego, bo po co?

7m9a.png

Opublikowano

Ja już wcześniej wiedziałem, nawet chyba pisałem gdzieś tu na mpc w temacie poświęcony tej "PANI", że to jest niemożliwe

aby starsza Pani dla jakichś katolickich filmów zaopatrzyła się w świetną kamerę, wrzucając ten filmik na komputer,

nie wspominając o obrabianiu i wysyłaniu na YT.... Dodatkowo wątpię, że sama poradziła by sobie ze światłem, doborem tła i innego tego typu

szczegółami, przeważnie na które przeciętny widz nie zwraca uwagi...

Rojo tak samo gdzieś wcześniej pisał o tym, że za tym kanałem nie stoi jedna osoba... lecz większa zbiorowość....

Trochę aż dziwne, że nie zrobili tego dla pieniędzy, reklam jakiegoś produktu czy czegoś podobnego... zrobili to dla ludzi aby bezinteresownie

przedstawić problem który występuje w sieci... Poświęcili na to mnóstwo czasu, zapewne pieniędzy też coś musieli wyrzucić...

A co dostają w zamian ? Groźby i inne tego typu sytuacje....

Tak jak ktoś wyżej napisał gratuluję projektu

Dodatkowo teraz przejrzałem materiał niedawno umieszczony przez Roja który również ktoś wyżej wstawił..

Fajnie, że odniósł się do tego oraz przeprosił i pogratulował... Na tym filmiku wydaję się taki skulony ? Czy ja tylko mam takie wrażenie ? :D

Tak, fajnie... I co z tego? Musiał ją tym bardzo mocno zranić, robiąc takie nieludzkie rzeczy. A co gdyby nie miał gry pod ręką? Jak by się wyżył? Wątpię, że opanowałby swoje emocje, ewentualnie kogoś innego wziąłby za tyłek i na patyk, a potem celował nożem w różne miejsca, i polał ketchupem dla lepszego efektu i podjarki.

On nawet jej nie znał, widział tylko jej te krótkie filmiki, i co? Na podstawie tych filmików wzbudziła się w nim taka nieograniczona nienawiść?

Zachował się jak szczeniak, gorzej.. jak nieogarnięte zwierze, nawet w tych "przeprosinach" miał taką nagłą gestykulację, to chyba od tej gry co znęcał się nad wymyśloną Grażyną Żarko.

Nie byłoby łatwiej gdyby przymknął oko na te filmy, i zamknął stronę z jej kanałem? Unikłby akcji ratowania swoich widzów.

Biedna kobieta, że jeszcze na stare lata takie rzeczy widzieć, takie ataki, w kierunku własnej osoby.

Właśnie, dla niej to miała być zabawa, i jak? Koniec tego filmu jest odpowiedzią na to pytanie.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Naprawdę smutno patrzeć jak , ta kobieta pod koniec filmu płaczę ... Jak dobrze że nie maczałem w tym palców i nie ma ani jednego komentarza z mojego kanału ... Mam nadzieje że tamte popierdolone dzieci skończą tylko na groźbach ... Dobrze że projekt już się skończył naprawdę wielki szacunek dla pani Anny za to że była taka odważna i wytrwała do końca ... Mam nadzieje że od teraz te gimbusy będą miały większy szaczunek do ludzi ....

I nawet jeśli nie był by to projekt to po chuj kurwa hejtują ? Dla mnie to była zwykła youtuberka taka jak "JJayJoker" czy inni , tylko że ona nie grywała w jakieś gry , a robiła "vloga" ....

Cześć.

Opublikowano

Ja sie dowiedziałem o tej całej Grażynie jak dorwałem właśnie ten filmik.Ciesze się ze w tym nie uczestniczylem.Ciekaw jestem jak ci gangsterzy teraz srają w majtki ze strachu.Cały rojo się do tego dolączył, masakra.Kretyństwo na kretyństwie kretyństwem pogania(administracja mpc chociazby)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...