Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o ostatnim hicie youtube... Czyli trolling Grażyny Żarko.

mpm112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak większość z was zapewne dała się nabrać na tą youtuberkę, która próbowała nawrócić Internet. Patrząc na te wypociny oraz debilne filmiki jakie robili "ludzie" już nie będę używał tu określenia "gimbaza" żal mi tej kobiety przecież chciała dobrze. Ja na jej miejscu zebrałbym te filmiki oraz wypociny osób, które groziły jej np. śmiercią, czy pobiciem i zgłosić się na policję, a dokładniej do prokuratury o popełnieniu przestępstwa w końcu to są groźby i nigdy nie wiadomo co takiemu debilowi odpierdoli prawda ? Ten eksperyment pokazał jak łatwo można oszukać ludzi, a dokładniej dzieci w Internecie. Zapraszam do oglądania filmu:

Przepraszam za wszystkie błędy, ale piszę z telefonu!

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

to jest nie do pomyślenia!! Jak tak można... To nie dorzeczne... To, to, to, to jest skandal w internecie.

@Topic - haha, ale nabrali nas xD

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie nas, nabrali idiotów, którzy nie umieją myśleć samodzielnie, którzy z każdym problemem lecą na MPC, którzy czują się fajnie, gdy kogoś zwyzywają na youtubie, tych, którzy nie mają jaj.

Projekt udowodnił, jak można łatwo ztrollować ludzi i zrobić ich w konia, ale to nie wszystko.

Teraz sobie to przemyślcie, bo media również mogą robić w konia ludzi równie łatwo.

O tych komentarzach na koniec szkoda gadać, większość w nicku miała METIN2,95-99. LOL.

Opublikowano

Ahahaha te komentarze na końcu filmiku właśnie pokazują oblicze polskiego youtuba, ale najbardziej mnie rozwaliło to że w tych napisach na końcu był też ROJOV13 :D

Opublikowano

Tak samo jak było z Baśką. Też było to zamierzone, polecam poczytać.

Tylko czekałam kiedy to wyjdzie. Teraz już wiadomo, co za tym stało ^_^

A wszyscy się tak spinali :D

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

kurwa nie bede tracił 18 na jakis filmik, skroccie mi lepiej co tam jest.

Opublikowano

Wyjaśnienie, ze Grażyna Żarko to postać fikcyjna, żeby uswiadomię ludzi jak łatwo ich wychujać.

Opublikowano

Po prostu mówią jak łatwo nabrać ludzi oraz jakie ci wielcy youtuberzy wypowiadają się na temat Pani Grażynki... Oczywiście nie mogło zabraknąć wisienki na torcie, czyli Rojov13, który nie popisał się swoją inteligencją oraz kulturą i mam w dupie co banda bachorów i fanów jego będzie teraz pisać.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Projekt na prawdę świetny i w najlepszy sposób ukazujący sytuację na YT.

Najlepiej obejrzeć cały filmik.

Ciekawe czy sam Rojo skomentuje tę sytuację ^_^

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

@geyosso. No, że to fejk

Ogólnie to udało im się pokazać to co to miało pokazać, i dobrze. Więcej ludzi będzie miało pojęcie o tym jak wygląda internet.

Opublikowano

haha, śmieszne to jest to ile dzieci z nickami z METIN2 tam wyzywa (ta wiem sam mam nick _Metin2 ale tylko na mpc i z metinem już nie związane konto, i takich idiotą nie jestem)

co do projektu to był świetny i dość udany, może i nie nawróci ludzi ale niejednemu debilowi po tym japa opadnie, jak zobaczy tam swój nick ;)

fs.png

Opublikowano

Od początku wiedziałem, że jej filmy opierają się na tym aby zdenerwować naiwne dzieci, przez to w tak krótkim czasie, liczba wyświetleń jej filmów znacznie wzrosła. A zaczęło się od Baśki :], a to już było wiadome, że jest fejk.

Trolling jak trolling ale mi się podoba to, że tyle naiwniaków jest na necie, i młodsi i starsi.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Młodzież i nie tylko pokazała na co ją stać.

Ja?Weszłem zobaczyłem wyszłem bez słowa

Ponieważ?Nie interesują mnie poglądy które przyznajmy były przynajmniej idiotyczne.

Nawet rozumiem nierozgarniętych którzy pisali "ale jesteś pojebana" etc.

Ale żeby grozić zasztyletowaniem na ulicy etc.? Czysty idiotyzm.

Projekt udany sprawa ucichnie jak każda.

Okaże się że Klocuch to też projekt.. :(

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Haha Kurwa jakiś Moher wpierdala się na youtube i chce kurwa nawracać ludzi i pierdolić o "Chodzenie do kościoła". Weźcie kurwa zamknijcie ten temat bo ja jebne

Nawet nie oglądałeś filmiku, a już piszesz te swoje marne wypociny... Możesz jebnąć swojego psa, kota, brata, mniejsza z tym, mnie to mało obchodzi co ty robisz z swoim jebnięciami . Każdy może wypowiadać się na YT i niektórzy w mądrych tematach, a nie jak ty, zakładam. Grażyna Żarko można napisać, że miała szczytny cel, chciała wprowadzić trochę kultury w Internecie, ale takie dzieci jak ty nie dawały jej spokoju ( wystarczy zobaczyć fragment filmu z GG) Tyle w tym temacie.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ten film od roja jest ... komiczny!

Być takim naiwnym, i w taki sposób obrazić kobietę, w dodatku starszą.. a teraz "to były zwyczajne jaja, które nie miały na celu zrobienia krzywdy nikomu"...

27 lat, a taki niedojrzały... cóż, podobno "nikt nie jest idealny"

Bardzo się cieszę, że ten dobry projekt dobiegł do mety, bo i tak wielu ludzi naprawdę dało się nabrać.

Jednocześnie współczuję tej pani, która zagrała tą odważną rolę, naprawdę przykro było mi patrzej na jej płacz pod koniec filmu.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Rozwalili mnie ludzie[GIMBUSY Z METINA sorry jednak to nie ludzie :<] którzy najpierw ją wyzywali na youtube od nie powiem kogo a teraz przepraszają żeby nie mieć przesrane jeśli powiadomią o tym policje..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja o tym myślałem śmiałem się. Przeszło mi przez głowę że to moze być trolling. Ale gdy zobaczyłem film i te groźby to dopiero zrozumiałem. Też CI 2 faceci zrobili głupote i właściwie poniekąd zepsuli jej życie. DLa osoby w takim wieku takie groźby na dobre nie wyjdą( ale w internecie ludzie mogą mówić co chcą). Ale skąd mogli wiedzieć że to zajdzie tak daleko.

Opublikowano

Ten film idealnie pokazują, jak politycy i media was ruchają w dupe i to na kazdym kroku, a ludzie to stado owiec, nie umiejących mysleć. To nie jest smieszne, tylko załosne i straszne. Dać ludziom wolny internet i hejting, a bedzie mozna wszepiac nawet gowno w dupe i sie nie odezwa, ani nie zorientuja

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Projekt super ukazuje jakich ludzi możemy spotkać w Internecie i jak łatwo jest nas oszukać, gdy pierwszy raz zobaczyłem ten filmik lekko sam się wkurzyłem, ale wyszedłem i nie skomentowałem go, po jakimś czasie uświadomiłem, sobie, że jest to jeden ze sposobów trollingu, po prostu, niektóre sceny były lekko nienaturalne i naciągane, ale rzeczywiście główna bohaterka ów filmików na prawdę, ma dobrą psychę ; ).

Opublikowano

Szczerze mówiąć ten projekt ujawnił DEBILIZM i HIPOKRYZJĘ polskiego youtuba.

Te wszystkie filmiki z wyzwiskami itd. Załosne.

Do tego kochany, bezmózgi (dopiero po jego filmie, gdzie masakrował wirtualną Grażynę skapnąłem się, że ten człowiek na prawde nie ma mózgu.) Rojcio, który pokazał kim naprawdę jest :) Jak dla mnie to pani Grażyna właśnie stała się internetową bohaterką, bo dzięki niej dowiedzieliśmy się (a raczej ludzie myślący dowiedzieli się) wielu rzeczy o polskim youtubie. To była najlepsza prowokacja 4ever.

Opublikowano

ale trzeba przyznać, prowo im wyszło :D

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...