Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na PL?

KurczakSwaj5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firma GameForge ogłosiła niedawno ze zabiera się za "nielegalne" priwy i poprostu zostanąone zamkniete ;d To Mi się podoba bo duzo ludzi powroci na PL,a .

Dlaczego wiem , ze nie legalne ? bo priwy ingeruja w Clienta metin2 i są one edytowane pozostana priwy ktore maja wykupiona licencje ;D

hahaha , weź się nie odzywaj bo się śmiać chce... jak to nazywasz "firma" GameForge nic takiego nie ogłaszała , a potem "dlaczego wiem?" to wkońcu oni ogłaszają czy ty? bo z Twojej wypowiedzi wynika że ty... po 2 oryginalnie gra metin pochodzi z Korei z firmy "Ymir Entertainment" i polski metin ma ten sam client co oni stworzyli , tylko podmienione pliki odpowiadające za język , więc nie ściemniaj kolo.

@topic , polecam grać na pl , lepiej powiedzieć kumplom "wbiłem 70 na pl i mam takie eq że 80-te składam" niż "gram na privie i na 90 lvlu składam 250"

2gim argumentem jest to , że PL jest niezależny , przez 5 lat mają tyle kasy z IS że serwery mogą stać i stać , w najgorszym wypadku któryś usuną , ale że je łączą to tym bardziej nie będzie takiego problemu , a privy często padają po kilku tygodniach/miesiącach/roku

3cim jest to , że "neosom" było ciężko grać na PL to pouciekali na privy , z czego wynika że na PL gra mniej nieogarniętych ludzi w grze pojawia się więcej rywalizacji.

To moje zdanie ;) dziękuję , pozdrawiam

HB5fLf7.png

Opublikowano

Moim osobistym zdaniem nieoplaca sie grac na Pl'u bez glebokich kieszeni ;)

Musialbys pomyslec co bedzie jak wbijesz wiekszy lvl ;)

Finansowo musialbys kase na is'a troszke wydac ;)

Osobiscie polecam Tiveria.pl // Balmora.pl // Metin2.sg ;)

sygnaturagrzybka.png

Pomoglem daj Lajka:)

Opublikowano

Grac się opłaca.

Ponieważ wieksza satysfakcja z wiekszego lvl'u. Jak potrafisz grać, to nie musisz nic wydawać na IS, postac pozniej sellniesz na Allegro.

Opublikowano

No prawda jest, że neosy pouciekały i to mnie cieszy ;]

Na pl'u gram mi się lepiej niż na privie.

Privy zminiałem codziennie ;/ A tu już 2 dni xD I mam nadzieję, że tak zostanie.

Na privie jak osiągnołem max. lvl to było nudno ;/ Zero satysfakcji a tu 30lvl,wydropiłem fms'a i się cieszę :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem już się nie opłaca dużo rzeczy się zmieniło.

Trzeba mieć teraz 5 bonów zeby być dobrym oraz do expa.

Teraz każdy w eq ma 5 bonów i myśli że jest PRO!.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Jak najbardziej polecam.Wlasnie wracam na Pl'a s. Agronas Nick: Arnred Krolestwo jinno

@EDIT:Jednak nie Agronas malo ludzi.

Opublikowano

Jednak nie Agronas malo ludzi.

No fakt ;/

Też zmieniam serwer.

Chyba pogram na Gromo ;]

Oby tam nie było takich pustek ;/

Pozdrawiam i wysokich lvl'i ^^

Opublikowano

No trochę prawda ;/

Kończę grę na Agronas bo chciałem kupić eq na mój lvl a nikt nie ma tak słabego ;/

same 40+ a mam 31 ;/

Ale mam nadzieję, że na Gromo tak nie będzie ;]

Opublikowano

nie graj na pl , szybko ci się znudzi polecam zagrać ci na jakimś fajnym privie

Privy szybko sie nudza, wbijasz jakis tam lvl i nie ma nic do roboty

Polecam grac na PL, wbija sie powoli i robi sie eq

Dota 2 > Lol

Arcymistrz
Opublikowano

Sam wracam na PL po przerwie około, pół roku, privy mi się przejadły, co wchodzę to albo syf, albo nudo, albo nie ma ludzi, albo pada po kilku tygodniach/miesiącach, najdłużej grałem na pandorze (113) i eruris (250) i tyle, wiem że miałem na PL konto body z 2 skillami na M, 38lv, ale przełożyłem eq na jakąś postać inną, po czym zapomniałem pasów xD. Polecam PL bo jest jakaś ta satysfakcja.

Zadam pytanie, jaki serwer polecacie najbardziej ? (nie priv -.-)

Opublikowano

Sam wracam na PL po przerwie około, pół roku, privy mi się przejadły, co wchodzę to albo syf, albo nudo, albo nie ma ludzi, albo pada po kilku tygodniach/miesiącach, najdłużej grałem na pandorze (113) i eruris (250) i tyle, wiem że miałem na PL konto body z 2 skillami na M, 38lv, ale przełożyłem eq na jakąś postać inną, po czym zapomniałem pasów xD. Polecam PL bo jest jakaś ta satysfakcja.

Zadam pytanie, jaki serwer polecacie najbardziej ? (nie priv -.-)

s20 lub s25

17029.gif

Opublikowano

Ja także polecam ci wersje SG ponieważ jest po prostu lepsza ponieważ :

-nie ma dzieci neo

-dostajesz IS-a na tydzień (PD,Rękawice dropu,Trzecią rękę)

-częste eventy

-normalne ceny np. 900k za aurę

-jest różnica czasowa więc można nawalać metki do upadłego.

Opublikowano

hahaha , weź się nie odzywaj bo się śmiać chce... jak to nazywasz "firma" GameForge nic takiego nie ogłaszała , a potem "dlaczego wiem?" to wkońcu oni ogłaszają czy ty? bo z Twojej wypowiedzi wynika że ty... po 2 oryginalnie gra metin pochodzi z Korei z firmy "Ymir Entertainment" i polski metin ma ten sam client co oni stworzyli , tylko podmienione pliki odpowiadające za język , więc nie ściemniaj kolo.

po pierwsze gf placi licencji a privy nie

drugie, to nie gameforge tylko tec interactive "

ogłosiło niedawno ze zabiera się za "nielegalne" priwy i poprostu zostanąone zamkniete "

+1 up

Opublikowano

wez pod uwage nawet drop i exp. na privach jest wiekszy. po za tym metin jest na nudne wieczory albo zimowe dni a nie na exp nonstop;] nie trac czasu na byle co;]

Opublikowano

Warto grać na globalu [PL], nic tak nie cieszy jak osiagniecie czegos na nim :], ostatnio po auktualizacji dali fryzy do handlu, jakies eventy caly czas są - nie dawno urodziny metka, teraz olimpijski jakiś mozna latwo sie dorobic :]

Opublikowano

Warto grac łącza serwery, więc teraz lepiej wyexpić lvl ;) dużo ludzi na każdym serwerze i obstawiam każdy serwer= conajmniej 2 busy o 14 :)

Agronas Archerek 70 :D nawet dużo ludzi gra tam w porównianiu do obsydianiu i exandrosu :D

Opublikowano

Na chwilę obecną nie opłaca sie grać na pl tak samo miałem woja 76 lv dostałem na niego bana zacząłem grać od nowa wbilem 65 lv gra już sens traci mało ludzi sklepów etc.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...