Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na PL?

KurczakSwaj5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie.

Opłaca się od nowa grać na pl'u?

Na pl'u nie grałem ok. 3 lata i niestety zapomniałem pasy ;/

Chciałbym zacząć od nowa na s.9 Agronas.

I tu mam pytanie.

Opłaca się? Grają osoby z niższymi lvl'ami? Czy nie mam po co grać bo są sami dobrzy?

Przoszę o odp.

Daję lajki :>

Opublikowano

Jeżeli grałeś na privach to odradzam, ponieważ PL bardzo szybko Ci się znudzi. Sam tak próbowałem.

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Opublikowano

Jeżeli chcesz coś osiągnąć na poważnym serwerze oczywiście, że tak.:)

Dochodzi do tego, że Metin2. PL rozwija się w dobrą stronę w każdym szczególe.

Dochodzi jeszcze to, że serwery będą łączone czyli duża liczba graczy. Więc handel się rozwinie decyzja należy do ciebie.

Opublikowano

Miałem długą przerwę z metinem i od miesiąca gram na nowo na privach.

Privy szybko mi się nudzą ;/ Wczoraj sprawdzałem ok.10 i nic ;/

A niedawno odpaliłem metka poexpiłem trochę i jakoś mi się nie nudzi. Jedyny minus to małe yangi :D

Ale jednak gram na pl'u.Nie wiedziałem, że będą łączone a to duży + ;]

Dzięki za odp. Daje lajki ;]

Można zamknąć

Opublikowano

Możesz spróbować. Powiem ci, że jest lepiej niż 3 lata temu. I tak jest juz dużo rzeczy na pl'u, więc nie będzie tak nudno jak kiedyś.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

PL na pewno zmienia się na lepsze, dodają nowe rzeczy, starają się nadgonić za tymi privami... Ale ja bym polecił Ci SG jak chcesz grać na jakimś pewnym globalu... ;)

Opublikowano

Kiedyś grałem na Agronas i teraz też tam będę ;]

Napisałem ten temat bo nikogo słabego wczoraj nie widziałem.

Możliwe, że powodem była późna godzina ale dzisiaj już widziałem kilka słabszych graczy ;]

Dzięki za info.

Pozdrawiam

Opublikowano

ja bym mogł pograc ale z pewną ekipa ;p

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Miałem długą przerwę z metinem i od miesiąca gram na nowo na privach.

Privy szybko mi się nudzą ;/ Wczoraj sprawdzałem ok.10 i nic ;/

A niedawno odpaliłem metka poexpiłem trochę i jakoś mi się nie nudzi. Jedyny minus to małe yangi :D

Ale jednak gram na pl'u.Nie wiedziałem, że będą łączone a to duży + ;]

Dzięki za odp. Daje lajki ;]

Można zamknąć

Jak sprawdziłeś 10 privow jednego dnia to musiałeś naprawdę na same kalectwa natrafiać.

Na plu nie opłaca się grac.

Opublikowano

Ja po dwój latach na priach zacząłem na PL wbiłem 53lv, boj itp.. zaczęło mi się nudzić pomyślałem sobie że to nie ma sensu, bez IS dobrze gra Ci nie będzie szła a tu bony a tu coś innego, według mnie nie opłaca się.

Opublikowano

Na pl powiem szczerze ze nie opłaca się grać. Jezeli nie masz kasy to zbytnio nie pograsz.

Przykład aby expić w v2 trzeba kupić za kase z rl przepustkę.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Na pl powiem szczerze ze nie opłaca się grać. Jezeli nie masz kasy to zbytnio nie pograsz.

Przykład aby expić w v2 trzeba kupić za kase z rl przepustkę.

Jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj.

Przepustki można kupić od graczy. Ostatnio wprowadzone były przepustki ''zdatne do handlu''. W prawie każdym shopie powinny być.

@topic

Moim zdaniem nie opłaca się powracać do PL'a. Coraz mniej ludzi gra. Gameforge tylko wprowadza te nowości, aby utrzymać ludzi, by mieć kase.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja zauważyłem ze dość dużo osób zaczyna grę w metka (gram na Twierdzy), ktoś tu pisał ze bez is się nie da grac a to bzdura. Sam dobiłem 88lvl i dorobiłem się eq nie korzystając z IS. Jest wiele eventow podczas których dopniesz dodanie,zmianke i inne przydatne itemki z isu.

Ja ci polecam grę, serwery oczyściły się z noobków które teraz graja nałogowo na privach ;D

The-West-728x90_pl_PL.jpg
Opublikowano

Jeżeli grałeś na privach to mówie ci z góry że znudzi ci się gra na Pl po kilku dniach ewentualnie tygodniach bo sam próbowałem wrócić kilka razy na PL ale jakoś nie mogłem (pograłem max tydzień lub 2 i odechciewało mi się ).

Wybór i tak należy do cb.

Opublikowano

Polecam zagrać na tiverii jest znacznie lepsza od globala, bo tam naprawdę nie opłaca się grać chyba, że jesteś w stanie wydać z 200/300 zł jeśli nie więcej na is ;)

fea.gif

Opublikowano

PL zmienia się na lepsze? Lepiej niż 3 lata temu? Wolne żarty, chyba nikt z was nie grał w starego PL'a. Pamietam jak zobaczyłem postać Sura, ta ręka była boska, wyexpiłem Wp 70 i pojawiły się dzieci ' nauczyc cie klonowac itemy? ' I Konto sprzedałem. od tego czasu (2-3 alta temu ) nie wszedłem ANI RAZU! na Pl'a, odradzam tam grać. polecam Tak jak UP Tiverie, fajny serwer. Elo

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Nie wiem czy na s6 opłaca się grać :P ale np. s15 odradzam ... tak sie to 'zeszmaciło' że szkoda gadać ... wszyscy full allegro i wgl ... 0 normalnego grania :P ale to na s15 .. nie wiem jak reszta :) kiedyś to była prawdziwa gra ... ;/ ( 2007)

Pasjonat
Opublikowano

Sam bede zaczynal od nowa :) Tylko ze na s26. Graj , teraz polacza serwery i bedzie duzo ludu. Sorry za orto ale jestem na fonie xD.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Gram już drugi dzień na Agronas i mi się nie nudzi :D

Jak narazie najniższy lvl jaki spotkałem to 30 i nie było żandych neosów.

Tylko raz mi się śmiać chciało jak wbiłem 15lvl i poszedłem do miasta to 42lvl mnie prosił o itemy :s

Opublikowano

Agronas dobry serwer, polecam ci. Z opini kolegów, jest naprawdę świetny.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Firma GameForge ogłosiła niedawno ze zabiera się za "nielegalne" priwy i poprostu zostanąone zamkniete ;d To Mi się podoba bo duzo ludzi powroci na PL,a .

Dlaczego wiem , ze nie legalne ? bo priwy ingeruja w Clienta metin2 i są one edytowane pozostana priwy ktore maja wykupiona licencje ;D

iTzApple-FB_.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...