Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4FunMt2.pl[Dedyk][PL]

Shymi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra , wypier*** do swojego świata klocków lego i układaj swój wymarzony dom z basenem.

Chyba kur wa dobrze wiem że ten serwer ma pełno bugów , pobrałem paczkę serwera i wgrałem na EliteMT2/DiamondMT2/Draenor2/PandoraMT2/VirutalMT2 i jakoś na każdym z nich jest wszystko zjebane... h*j wie o co chodzi na tym serwie, jakieś pojeb* wyrzucają beznadziejny drop z tych szkat.... ZERO ATMOSFERY @ serwer do wyłudzania passów ;] pozdrawiam.

Admin ma w dupie graczy, jest teraz dostępny a nawet nie odbugował mi postaci...

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin ma w dupie graczy, jest teraz dostępny a nawet nie odbugował mi postaci...

To co bronisz to gówno ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Prezka 3/10. Długo szukałem serwera pod pvp... Jak bede w domu to lookne na niego.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Prezka 3/10. Długo szukałem serwera pod pvp... Jak bede w domu to lookne na niego.

Serdecznie NIE polecam. Stoi tam NPC, który teleportuje nas w mapy których w ogóle nie ma...

Opublikowano

Co do serwa to taka słabo z kasą niemal nic nie leci, exspisz ciągle na jednej mapie Zombie gdzie moby maja od 119 lvl do 132 jak na razie tylko takie spotkałem.

7yglGoJ.png

Opublikowano

Serdecznie NIE polecam. Stoi tam NPC, który teleportuje nas w mapy których w ogóle nie ma...

durniu , że Ty nie wiesz co zrobić by zostać teleportowanym to już nie nasza sprawa .

Jeśli macie problemy z serwerem , mapami etc ... Polecam pobrać client-a Galvanize tam dodać launcher serwera PvP i śmiga .

~~ CallMeMaybe

01126666380217922511.gif

Opublikowano

durniu , że Ty nie wiesz co zrobić by zostać teleportowanym to już nie nasza sprawa .

Jeśli macie problemy z serwerem , mapami etc ... Polecam pobrać client-a Galvanize tam dodać launcher serwera PvP i śmiga .

~~ CallMeMaybe

~~ CallMeMaybe

~~ CallMeMaybe

T

~~ CallMeMaybe

I tak to nie zmienia faktu że to zdzierstwo a nie serwer ;*

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

~~ CallMeMaybe

Ale to nie zmienia faktu że to gówno nie serwer.

Opublikowano

Aż tak źle to nie jest na tym serwerze. i mógłbyś wyrażać się mniej ordynarnie.

7yglGoJ.png

Opublikowano

Nie jest aż tak źle ? chyba sobie teraz żartujesz, serwer do wyłudzania passów a on pisze że nie jest aż tak źle, no proszę ! trzymajcie mnie !!!!!!

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Serwer jest ok!

do wyłudzania heheh nie ja zrobilem sobie inne pasy:)

MAcie GamePlay:

http://www.youtube.com/watch?v=0TyoYkX5_4g&feature=plcp

Zapraszam na mój serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...