Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4FunMt2.pl[Dedyk][PL]

Shymi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer lipa, skile na P tylkow chunjo, na mape duchów można wejść, jest 5-7 metków, są mobki ale ich nie widać, (: gdy wejdziecie na Wu-Tei tracicie postać, nie ma tarczy na woja, każdy biej na wolnym i ma cie szeroko i głęboko, nie polecam.

2e102b5f9b77b.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Porażka ale może ktos serwer stawial w nocy i jutro rano cos ogarnie..

Jak jutro nic sie nie zmieni to lipny serwer.

1359203056-U369922.png

Opublikowano

24 graczy on line o godzinie 9 20.To nie jest to samo co mt2.im (turecki 4fun).Serwer na gotowcach.Niczym się praktycznie od innych serwerów nie wyróżnia.Te same epiki itd.Ktoś wyżej się pytał czemu same takie niskie lvl przy takich ratach.Już odpowiadam.Każdy expi namapach nisko lvl owych typu m1 m2 orki pustynia itp. Ten serwer to poprostu kolejny serwer co padnie po miesiącu.Jak by tu było coś takiego że w sklepach bronie na65 i 75lvl biżu oraz zbroje z których się robi epiki i uleprzacze u NPC to by był serwer.Ktoś wbije ma 100lvll i tu cię pół miasta nawala z wolnego z pro eq.To nie jest serwer gdzie można każdą postacią sobie zagrać tylko to jest serwer dla BMa i spółki.NQ temu serwerowi

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Serwer 9.10 prezka 2/10 . ten serwer strasznie mi pszypomina Promt2 tylko ze na tym serwie na start jest 102lv i nieplaci sie za rejestracje. bardzo fajny dla osob nie lubiacych expic,robic misji , eq . Wszystko jest u npc .Lv na start a exp i tak duzy. Ja wole bardziej hardy.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Wbijam, chcę sprawdzić to "cholerstwo";p, pogram i zobaczę czy warto pozostać, ale pewnie po 2 tyg. padnie.;/

h6IduA1.png

Opublikowano

najgorszy serwer pvp jaki widzialem!!! nie ma goscia co daje yangi trzbea robic 945946934982384187239 kont zeby zrobic jakies eq (hp i 4 x15) nie wchodza max bony heller leczniem odnawia ok 10k hpzmianki sa tylko po 1 sztuce i ksoztuja 5kk jedna... nie ma tarczy na wojownika!! na wszystkie klasy sa tarcze 20% ale na woja nie ma POZDRO!!

Opublikowano

najgorszy serwer pvp jaki widzialem!!! nie ma goscia co daje yangi trzbea robic 945946934982384187239 kont zeby zrobic jakies eq (hp i 4 x15) nie wchodza max bony heller leczniem odnawia ok 10k hpzmianki sa tylko po 1 sztuce i ksoztuja 5kk jedna... nie ma tarczy na wojownika!! na wszystkie klasy sa tarcze 20% ale na woja nie ma POZDRO!!

Prawda w 100 % :]

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Cóż... Po co takie serwery powstają?! 0 logiki... Ktoś pomyślał "Zrobie Serwer" i nie zrobił serwera... Zrobił za przeproszeniem GÓWNO!

sygnatass.jpg
Opublikowano

Ja mam pytanie gdzie tam dropi Krwisty Kamień?

Na serwerach gram pod nickiem:

Nick : Vesh

Aktualnie gram na nevethis.tk

Opublikowano

Proszę o odbugowanie postaci: LubieWafelki

PS: Zamiast się za przeproszeniem opierdalać to GM by ruszył swój tyłek i naprawił te mapy...

Opublikowano
Ja bym powiedziała, że to nie gówno.

Nie którym się nudzi, nie którym nie. Nie którzy maja ochotę siedzieć na takim serwerze i odpocząć od innych serwerów, mają ochotę się pobawić .

Ja może wbije ze względu, że mi się nudzi. Ale nie powiem że to fake, ani gówno. Serwer poniekąd fajny, bo można się zrelaksować... A tachto to co robimy na innych privach. expimy, robimy eq, expimy, bijemy. I tak w kółko. Mnie się już troszkę to znudziło. Dlatego myślę, że wbije. ^^..

Co Ty pierdolisz ! jak można zrelaksować się na tym serwie jak jest MASE bugów i żeby zrobić eq to trzeba robić kolejne postacie żeby mieć yang -_-

żałosny serwer.

Ja bym powiedziała, że to nie gówno.

Nie którym się nudzi, nie którym nie. Nie którzy maja ochotę siedzieć na takim serwerze i odpocząć od innych serwerów, mają ochotę się pobawić .

Ja może wbije ze względu, że mi się nudzi. Ale nie powiem że to fake, ani gówno. Serwer poniekąd fajny, bo można się zrelaksować... A tachto to co robimy na innych privach. expimy, robimy eq, expimy, bijemy. I tak w kółko. Mnie się już troszkę to znudziło. Dlatego myślę, że wbije. ^^..

Co Ty pierdolisz ! jak można zrelaksować się na tym serwie jak jest MASE bugów i żeby zrobić eq to trzeba robić kolejne postacie żeby mieć yang -_-

żałosny serwer.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

żałosny serwer.

żałosny serwer.

Co ty pierdolish ! Jak wgrasz to do dobrego clienta to działa dobrze, wgraj to do dragonamt2 to będziesz cieszył wafla z gry na tym privie.

Opublikowano

Co ty pierdolish ! Jak wgrasz to do dobrego clienta to działa dobrze, wgraj to do dragonamt2 to będziesz cieszył wafla z gry na tym privie.

Dobra , wypier*** do swojego świata klocków lego i układaj swój wymarzony dom z basenem.

Chyba kur wa dobrze wiem że ten serwer ma pełno bugów , pobrałem paczkę serwera i wgrałem na EliteMT2/DiamondMT2/Draenor2/PandoraMT2/VirutalMT2 i jakoś na każdym z nich jest wszystko zjebane... h*j wie o co chodzi na tym serwie, jakieś pojeb* wyrzucają beznadziejny drop z tych szkat.... ZERO ATMOSFERY @ serwer do wyłudzania passów ;] pozdrawiam.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...