Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] m2 bob 1.4.2

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam to w normlanym metu i tak sie dzieje, odrazu znika bot jak sie go odpali... Napisz dokładnie krok po kroku co robisz? Aha w katalogu setting z m2bob 1.4.2 jest 1 plik a z katalogu setting m2bob 1.4.1 sa 4 pliki i tu jest cos pochrzanione bo jak podmieniam ten 1 plik z 1.4.1 do 1.4.2 to działa a jak kopiuje 4 pliki z 1.4.1 to bot własnie pojawia sie na 1s znika...

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W wesji 1.4.1 jest 1 plik wiec tylko jego kopiujemy i podmieniamy tam niema tak jak ty piszesz 4 pliki to w nowej wersji sa 4 pliki.

Opublikowano

@up dzięki ;D Pomożecie jeszcze z jednym? bot włącza metina, pózniej postać i jest okno M2Bob-nazwa tyle, że metin działa postacią gram a w bocie ciągle widnieje napis Logging In ...

Pomocy dam lajki

pzwc.png4855358948.jpg

WALNIJ ++ PlusA ++!

Wbij i walnij 5 Gwiazdek ;D

Opublikowano

@up dzięki ;D Pomożecie jeszcze z jednym? bot włącza metina, pózniej postać i jest okno M2Bob-nazwa tyle, że metin działa postacią gram a w bocie ciągle widnieje napis Logging In ...

Pomocy dam lajki

Nie wiem, czy to akurat to jest przyczyną tego problemu, ale ja też tak kiedyś miałem. Nie wrzuciłeś przypadkiem tego pliku .dll do folderu z metinem? Jeśli tak to, daj go tam gdzie jest reszta tego całego bota.

Opublikowano

dandzior zroblem 100% tak jak ty i ni chuja nie idzie...

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Po co te płacze... Kupcie Premium i nie marudźcie, że coś nie działa lub jest zablokowane...

Ja kupiłem 2x i nie żałuję. Boty chodzą na 12 kont, nie kicka mnie jeżeli mam gre i bota zaktualizowane, itemki wszystkie podnoszą a chodzą 24/7 i max 2-3 konta tygodniowo banują...

Opublikowano

Ja mam taki problem - Odpalam bota, pokazuje sie metek, a główne menu z botem pojawia sie i od razu znika , chodź wszystko robiłem jak należy

A wypakowałeś takie pliki do pack: bob.eix, bob.epk, Index ?

Opublikowano

Pack to taki folder jest w którym jest wiekszość żeczy z metka.

Tu masz link do tego http://speedy.sh/2QhPa/bob.rar

Opublikowano

Powiem tak żeby to działało musimy mieć normalny czysty folder pack z normalnego metka. Ostatnio miałem problem bo bot odpalał ale znikał po 2 sec. I podmieniłem nowy pack i już działa.

Opublikowano

Mój problem jest taki:

Przeinstalowałem całego metina, czyli był czysty. Wrzuciłem do niego boba 1.4.2, potem tak jak w tutku, wrzuciłem plik .dll, przerzuciłem pliki z designs i settings. Włączyłem bota, wszystko ładnie szło, bot się włączył, ale nie było tej mapki etc. Bot stał tylko w miejscu nie można było go włączyć, pisało tylko Logging In. Dodam że bot resetuje się co jakieś 1.5 min

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...