Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] m2 bob 1.4.2

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co nowego w tej wersji? No ogółem to nas wykiwali... teraz najbardziej przydatne żeczy takie jak pickup... są premium. A i serwery juz nie wpisujemy -1 tylko normalnie. Bot został całkowicie prawie całkowicie spolszczony. Zmieniony został hotkey pelerynki z F10 na F9. Dodane zostały raty pod radarem. Bot przy innych graczach wyłącza opcje typu sh... Nieda się wyłączyć wh a przez niego loga. Nie ma juz opcji "Anty-Kick Mode". Ostatni odpychający hit z buta został zablokowany( nie wiem po co) No jednym słowem gówno.

Znalazłem spsób jak powrócić do poprzedniej wersji :]

​1. Wrzucamy nowego 1.4.2 boba

2. Zamieniamy M2Bob_Dll.dll na ten z wersji 1.4.1

3. Podmieniamy pliki z folderów Designs i settings na te z starej wersji 1.4.1 (zawartość folderów, nie same foldery)

4. Odpalamy boba z M2Bob - Version 1.4.2

Wersja 1.4.1 jest sporo lepsza wiec polecam to zrobić. Licze na lajki. I pare % ;p

M2bob na kamer modzie to juz nie problem-

http://www.mpcforum....b-z-kamermodem/

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj ze bot nie dziala na modzie ;(((((( i to wieeeeeeeeeeeelki minus

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Musisz odznaczyć "one hit" albo to obok. Ale i tak bot loga jak ktoś cie zobaczy wiec nie ma co srać. Ale najberdziej mnie wkurr to że nie można wyłączyć wh... bo loga starasznie. Ja nie wiem czy oni to specjalnie czy jak. I przez to że opcja range jest premium teraz nie bot czesto zostawia itemy na ziemi.

@up mam to samo

Opublikowano

Wszystko mam odznaczone... 3 hity i brak 4 odpychajacego. Stasznie mnie to wpienia bo w ostatniej wersji moglem sobie grac z ludzmi i nikt nie pomyslal ze mam bota. A u ciebie jak? Jest całe kombo? Razem z ostatnim wykonczeniem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chuj z tym.

LUDZIE TERAZ BANY BEDA SIE SYPAŁY BO NIE MA BLOKADY HS !!!! A TAKTO NA MODZIE LADNIE DZIALALO I HS BYL BLOKNIĘTY

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

nie wiem dlaczego , ale jak pobrałem najnowszą wersje i chce odpalić to mi wyskakuje taki błąd i nie wiem co mam zrobić " Fehler beim Starten, bitte neu downloaden !error starting, please re - download the bot ! POMOCY PLZ !

Opublikowano

No wyraźnie jest napisane że musisz jeszcze raz pobrać.

2up@ Hs jest włączany ale zaraz pod odpaleniu bota on go off'a tak jak to było cały czas. Ale i tak bot teraz jest bezużyteczny.

Jak by ktoś umiał zrobić tak żeby można było na starej wersji grać to by było git.

Opublikowano

No dobra ale w starej ofało. A ja znalazłem spsob jak wrócić do poprzedniej wersji. wiecej info na początku tematu. Licze na lajki.

Opublikowano

A sprobuj podmienić pliki ze starego baba z folderu Designs i settings bo to też robiłem. Ale nie wiem czy właśnie to też coś daje.

Opublikowano

Czy wy nie widzicie opcji w zakładce anti-ban? A tak pozatym w starej wersji jest normalnie wiec zapraszam na poczatek tematu.

Opublikowano

dandzior coś ci sie ziomek pojebało bo twój pro elo sposób nikomu nie dziala... Ikonka bota sie pojawia a potem znika...

Opublikowano

Coś robicie źle bo niktórym działa. A odpalacie z nowego boba? czy ze starego?

up@ mi działa noramalnie a może przez to że ty w kamer modzie odpalasz? bo ja na normalnym metku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...