Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAPOWIEDZ SERWERA MINECRAFT 1.2.5 REALNE ZYCIE!

seba90909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PODAJ IP: BO JA np nie chce grać ale wyłoncze neta nie znajde teamtu WIĘC PODAJ co ci kurwa szkodzi Zrub white-list dla adminów (CI CO ROBIĄ MAPE) ja w tym Problemu nie widze !

wręcz przeciwnie nie bęziemy musieł siedzieć na tamcie pare H Tylko podasz i pużniej tylko można czekac !! :angry: :angry: :rolleyes: -.- -.- :angry: :) <_< <3 <3 zagram macie +1 osobe ale jeśli to ma być taki pro server to soltów wiecej albo Tylko Premium :rolleyes: :rolleyes:

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie No nie wytrzmam dawać kurki IP

xxddddxxddxxd kto gra w nostale lub zna admina moderatora itd pw

ps:Da się dać na forum nowe czonki z góry thx :) ^_^

Opublikowano

Spokojnie, to nie zależy ode mnie, ja mam tylko rangę Admin, a reszta Właściciel, więc ja nie mam dostępu do panelu itp.

Sam czekam z niecierpliwością, a buduje jeszcze na starym ip.

Opublikowano

Powiem tyle to nie jest realne życie :P Bo np gdzie masz mody ? To po prostu będzie kolejny serwer z działkami i chestshopem.

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

sebka97- wejdziesz na server to się przekonasz, wszystko trzeba kupić jak w realu, jeżdżenie po ulicy itp.

Otwarcie przewidujemy na jutro!

Przepraszamy za takie przeciąganie, ale wciąż trwa budowa. Chcemy aby po wpuszczeniu graczy na serwer nie było do zrobienia ani jednej poprawki.

Opublikowano
Możliwość jazdy autem , kupna prawa jazdy , paliwa .

Bez Modów To jest nie możliwe ponieważ do tego są odpowiednie craftingi i konfiguracja.

To jest typowy Role Play a nie Realne życie

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Bez Modów To jest nie możliwe ponieważ do tego są odpowiednie craftingi i konfiguracja.

To jest typowy Role Play a nie Realne życie

Do jeżdżenia samochodami po ulicach (czyli wagonikami bez użycia torów) wystarczy plugin.

Opublikowano

Jak nie wiesz jak działają pluginy to się nie odzywaj

lool u are funny... Dobrze się znam na pluginach + pisze własne pluginy . Od kiedy bukkit wyszedł mam serwery minecraft tak że koło dwóch lat ?

regular-banner-63404-4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...