Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAPOWIEDZ SERWERA MINECRAFT 1.2.5 REALNE ZYCIE!

seba90909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa pytania

1.Jakie będą rangi?

2.Dlaczego nie ma rangi adwokata?

Przecież sąd był by dobrym rozwiązaniem dla graczy którzy maja dostać bana,a na stanowiskach w sądzi mogli by funkcjonować normalni gracze co ulepszyło by rozgrywkę .

Ps:zagram

Sąd owszem jest, bardzo dobra propozycja z adwokatem do sądu, gdy reszta adminów to zatwierdzi, przypomnij się w grze, będziesz pierwszy na to stanowisko wraz z SimonXXL.

Jeśli chodzi o rangi, wszystkiego dowiecie się w swoim czasie.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sąd owszem jest, bardzo dobra propozycja z adwokatem do sądu, gdy reszta adminów to zatwierdzi, przypomnij się w grze, będziesz pierwszy na to stanowisko wraz z SimonXXL.

Ja to prędzej na prokuratora.

Opublikowano

O boże admin Keerok

Grałem z nim na jednym serwie surva... zabili go 3 razy xD stracil eq... i zaczal wyzywac wszystkich xD oraz pisac jaki to jest zły serwer (survival chłopie -.-)... Chociaż serwer naprawde był dobry ;)

Ja dziękuje xD moze zagram jak go nie będzie ;p

Pozdro

Opublikowano

O boże admin Keerok

Grałem z nim na jednym serwie surva... zabili go 3 razy xD stracil eq... i zaczal wyzywac wszystkich xD oraz pisac jaki to jest zły serwer (survival chłopie -.-)... Chociaż serwer naprawde był dobry ;)

Ja dziękuje xD moze zagram jak go nie będzie ;p

Pozdro

Śmieszne, nie wyzywałem, a jeśli chodzi o to jaki to zły server, to mówiłem z innego powodu, ale teraz jak są mody jest lepszy :D

Nasz server niestety bez modów.

Opublikowano

Mapka do bani? To ciekawe, bo server nie wystartował, a po screenach nie da się ocenić.

Jeśli chodzi o WorldEdit czyli jak to ująłeś //set 2, wiadomo, że my, jako admini przy tworzeniu tego używamy. Jakbyśmy tego nie używali server nie byłby nawet w połowie. A dla graczy komenda //set naturalnie bedzie zablokowana.

popieram jak robilem sewer to //set 1,2,3,4,5,6,7,8,9 itd

Opublikowano

Hiszpanin Zgłoszenia poszły noobku wyjdz z forum Hejterze

@Czekam na serwa : >

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano
xxx
PROSZĘ NIE SUGEROWAĆ SIĘ TYM IP! TO SPAM!
Hiszpanin Zgłoszenia poszły noobku wyjdz z forum Hejterze @Czekam na serwa : >

Już blisko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...