Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SevenHeven MT2 [Hamachi]

mean3rd

19.07.2012  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Spróbujesz swoich si? na serwerze?

• Tak
      75
    • Mo?e
      22
    • Jeszcze zobacze.
      27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączaj server !!!

Serwer od 13... Czytaj prezentację.

Serwer świetny jak na Hamachi. Nie mogę się doczekać kiedy przeniesiecie się na maszynę.

Opublikowano

Serwer od 13... Czytaj prezentację.

Serwer świetny jak na Hamachi. Nie mogę się doczekać kiedy przeniesiecie się na maszynę.

CZytałem wiem że od 13 ale skoro Hetisek był na MPC dostepny i był chwile na hamachi mógł już zostawić serva ... (oczywiście jak może)

ravia4.gif

Opublikowano

Pograłem trochę wczoraj i powiem wam, że jestem pozytywnie zaskoczony. Atmosfera na serwerze jest znakomita. Gracze sobie pomagają, nawet w postaci yang i eq (dostałem wczoraj KU na ninje i nawet nie musiałem dropić, jakiś nieznajomy sura dał mi stal i 8 kamyków duchowych:D). Co do expa jak na medium nie jest źle. Według mnie najgorzej expi się od 40 do 55lvl'a. Później biała roska(300 defa) i expimy do 75 na szponach, później atlantyda i od 100 lvl'a na nowych mapkach. Do tego Biolog którego robi się bardzo łatwo, a są fajne nagrody.

Jedyny minus to właśnie to, że jest od godziny 13. Mógłby być trochę wcześniej powiedzmy od 11. Wiem, że będziecie pisać, że można wyjść na dwór itp., ale ja akurat wychodzę w godzinach wieczornych( powiedzmy od 18-21) i rano chciałbym pograć trochę. Ale jakoś trzeba się z tym pogodzić.

Zapraszam do gry!

Opublikowano

Up forum narazie nie ma prąd już jest ale jutro też będzie taka przerwa serwer będzie on wciągu 15minut

Opublikowano

chcialem sobie zagrac ale mam taki blad :

erro(lexico:patch again)

probowalem juz tyle razy i nic dalej to samo

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

@ up pobrałeś patchera w wersji max i spatchowales klienta ?

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...