Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SevenHeven MT2 [Hamachi]

mean3rd

19.07.2012  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Spróbujesz swoich si? na serwerze?

• Tak
      75
    • Mo?e
      22
    • Jeszcze zobacze.
      27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra skończcie bo mi sie już nie chce waszych bezsensownych postów czytać. Gdzie dwóch polaków, tam trzy zdania. Czekajcie spokojnie na włączenie serwera.

@ Edit:

@Down: Jak masz jakiś problem to piszcie sobie na PW. Ja czekam na info od Hetiego, a nie od Ciebie gdzie grasz w piłkę.

Opublikowano

Dobra skończie bo mi sie już nie chce waszych bezsensownych postów czytać. Gdzie dwóch polaków, tam trzy zdania. Czekajcie spokojnie na włączenie serwera.

Nikt ci raczej nie kazał czytać naszych postów więc w czym problem?

A ja i tak sie zmywam bo nie ma co robić, bywajcie

Opublikowano

Dziś się dowiedziałem że mam wyjazd i wracam dopiero w poniedziałek więc serwer do tego czasu będzie off ( uprzedzam już pytania nie zostawię serwer on na tyle dni jak mnie nie będzie )

Opublikowano

Dziś się dowiedziałem że mam wyjazd i wracam dopiero w poniedziałek więc serwer do tego czasu będzie off ( uprzedzam już pytania nie zostawię serwer on na tyle dni jak mnie nie będzie )

TO WYPIERDALAJ FRAJERZE JEBANY, NIECH CIE TAM JAKIŚ SAMOCHÓD ALBO Z GÓRY SAMOLOT PIERDOLNIE!! NIE POLECAM TEGO GÓWNA!! HETISEK BOT>>> W CHUJA NAS ZROBIŁ CZEKALISMY JAK DEILE do 12 i KURWA WYJECHAŁ SERWER OF!!!!!!!!!!!!!BEDZIE DOPIERO WEWTOREK HAHAHHAH

NAJGORSZY SERWER NA POCZĄNTKU FAJNY SERWER ALE JUZ CI SIE ZNUDZIL I OLEWASZ NAS BOCIE

daje 1/10 NIE POLECAM NIE POLECAM!!!!!!!!!!

NIE GRAJCIE JUZ!! NIE OGARNIETY MOGLEŚ KURWA o 12 wejsc i poweidziec a nie czekali i nas olałeś jak bure suki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...