Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jazda na rowerze spala brzuch? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rowerek jest dodatkowo do jakiś ćwiczeń np.ćwczenia brzucha.

Ale jak każdy większy wysiłek coś ci pomoże aby zrzucić co nie co .

Opublikowano

Ja jeżdżę bardzo dużo na rowerze i powiem ci tak.... ( ja jeżdżę na góralu )

- na ręce hhmm za bardzo nie działa bisepsów żadnych od tego nie będzie, ale na pewno ręce będą śliniejsze...

- klata i owszem trochę się rzeźbi

- brzuch ( ja mam sześcio pak :P )

- uda... zajebiste mięśnie na udach :D normalnie jak napnę to jak bym komuś kopa wyjebał to by mu dupe urwało...

- łytki - smukłe i twarde :)

A tak jak już masz jeździć to od razu zainwestuj w osprzęt :) przydaje się...

- kask

- rękawice

- strój

- okulary

na prawdę się przydają szczególnie mi ostatnio bo miałem mały wypadek :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

cosik na pewno, w zeszlym roku kumpel taki 'przy kosci' zaczal namieetnie pedalowac

No i po jakims czasie bębenek przyjął rozmiary znośne dla oka. (jednak uprawiał równolegle różne inne dyscypliny sportu ;f).

Na zdjęciu widać, że raczej nie potrzebujesz chudnąć :X

Opublikowano

@UP

Najlepiej to robiąc brzuszki :) A jeszcze lepiej biegając tak po 10Km dziennie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mnie interesuje tylko brzuch,bo ręce,uda łydki mam wyrzeźbione w chuj od pływania,brzuch też by był ale za dużo wpierdalam niezdrowych rzeczy :D

Czyli coś tam spalę ? Bo na basen nie pójdę bo mam 7 szwów.A nie chcę mieć później beczki :x

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Zapalniczka poradzi sobie lepiej...

Aby spalić tkankę tłuszczową należy biegać. Po 30 minutach biegu zaczyna się spalanie, czyli jak godzinke dziennie sobie pobiegasz to coś spalisz :P

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

ja plywalem z 4 szwami w nodze w jeziorze :D:D i bylo git

brzuch spalisz biegając lub maszerując poniewaz brzuch przy kazdym cwiczyeniu pracuje

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

tylko że zanim organizm weźmie się za tkankę tłuszczową to najpierw beirze cukry czy coś tam jak wszystko spali to dopiero na końcu tkanka tłuszczowa :)

Opublikowano

rób brzuszki xD seriami codziennie zwiększaj np w poniedziałek 10 we wtorek 11 i tak za 30 dni bedzie 30 brzuszków i do góry do góry i to ma efekty ;d

Opublikowano

Furia kto robi 10 brzuszków xD? [ bez przechwalania] ale ja robie 250 [ciągiem - chodzi o to że nie mam zakwasów :D , jak max to nie wiem] ,a nie jestem jakiś super wysportowany :O

polecam coś takiego:

co każdą serią 30-60s przerwy oczywista :D , nic nie pij podczas tego

25

26

27

25

25

25

25

27

25

MAX [x>25]

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Już lepiej pobiegać niż jeździć rowerem, bo jeśli przejechałbyś 5 km rowerem to mnie "spaliłbyś" niż biegnąć przez 5km ;)

Rower bardziej nadaje się do ćwiczenia, a nie do "diety" ^_^

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Rowerem jeżdzę codziennie, chudnąć nie mam z czego. forma trochę się robi ale po sporym czasie, uda, mięśnie nóg, a klata nie wiem. troche niby tak. zalezy jeszcze jak jeździsz i ile, bo takim tempem żółwia to pewnie nic Ci nie da..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie sluchaj tych szpecow bo.nic nie wiedza.Najwazniejsza jest dieta ka jak.zaczynalem cwiczyc najpierw schudlem 10 kg dzieki diecie south beatch jak dobrze pamietam wiec jak wpierdalsz smieci to gowno zdzialasz :/. A na rowerze jedyne.co.zrobisz to troszke lydek i nog ale.to troszk.Najlepiej znajdz jakies cwiczenia na brzuch ale nie same brzuszki a z 8 cwiczen 2 miechy z.dieta i masz taki kaloryfer ze.sie nie poznasz

Opublikowano

Aby odpowiednia Cię zmotywować to kiedyś sprawdziłem ilość spalonych kalorii w ciągu 1km aplikacją "endomondo" no i wyszło mi coś koło 60kalori więc, prawie nic :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

btw. rolki dają 10 x lepszy efekt niż rower

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Tak od jazdy na rowerze na pewno cos schudnie bo sa to jak by nie patrzeć areoby trening areobowy. ale jak ktos prędzej z kolegów pisał Dieta i jeszcze raz dieta. jeżlei tak jak pisałeś jeż dużo śmiecowego jedzenia odrazu mówie o efektach ZAPOMNIJ.

Najlepszą zeczą to jest bieganie i nawet nie bo szybki chud jest najlepsza zeczą do spalania tkanti tłuszczowej.

Opublikowano

FORUMOWI EKSPERCI OD SPRAW ĆWICZEŃ I SPALANIA TŁUSZCZU ZNÓW NIE ZAWIEDLI. DOBRĄ BEKĘ MIAŁEM CZYTAJĄC TEN TEMAT, DZIĘKI!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja pierdole, znowu atak ekspertów. Spaląjąc tłuszcz spalasz go z całego ciała. Nie da się konkretnie schudnąć z samych np. nóg.

Opublikowano

Ech... Poczytajcie o kulturystyce ;d

Najlepsza metoda na brzuch:

Odpowiednia dieta! *bez tego ani rusz ;d *

Aeroby

Bieganie, godzinka wystarczy

Skakanka, 30 minut dziennie wystarczy

A6W *wpisz w google*. 2 miesiacie i kaloryfer się robi ; ) (jeżeli masz beczkę )

skpUo.png

Opublikowano

Jazda na rowerze to około 500kcal/h - tak, spala brzuch (wiadomo, to zależy jeszcze od prędkości i rodzaju jazdy)

To że nie wyrobisz sobie mięśni brzucha to nie oznacza że nie pozbędziesz się tłuszczu!

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...