Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

20391426.png

Jak widać, LCraft ma w swojej ofercie serwer "Wojny Gildii".

Głównym celem rozgrywki jest tworzenie frakcji, oraz dbanie o ich wzajemne relacje.

Nie zabraknie u nas również krwawych potyczek, ciekawych plugin'ów czy zapachu spalonej siarki po wybuchu TNT!

Na naszym serwerze ujrzysz mody, które poprawią Tobie w znaczący sposób rozgrywkę.

Serwer ten jest reaktywacją pierwszego z lepszych serwerów Wojny Gildii z modami SkallCraft'a.

A teraz kilka informacji dotyczących serwera.

informacjef.png

START SERWERA 29 GRUDNIA 2012 ROKU O GODZ 14.00

LCraft.pl

(IP serwera)

LCraft.pl

(IP TeamSpeak'a 3)

POBIERZ PACZKĘ!

Wersja .minecraft

Wersja rozpakuj & graj

DOWNLOAD - KLIKNIJ

ustawieniap.png

Potwory włączone

Zwierzęta włączone

PvP włączone

Nether włączony

Premium niewymagane

Mody włączone

Wersja serwera 1.2.5

Ilość slotów 100

Ekipa Serwera

Prezes

hultaj

prezentacja3.png

Więcej ScreenShotów

20121224215307.png

20121224215321.png

20121224215800.png

20121224215953.png

20121224220130.png

xxx

czmu jak wlanczm ten serwer to pokazuje sie czarny obraz przeczirz sciongnelem paczke

Opublikowano

ściągasz paczkę "pobierz & graj" i odpalasz LCraft.bat

Zapraszamy na serwer, codziennie będą rozdawane kody 25k expa.

Opublikowano

Sorry Joda, już nie będzie tak brzydko.

Zapraszamy na serwer, dużo różnych fajnych atrakcji, przedmiotów i brak lagów!

Opublikowano

Mam problem bo nie mogę włączyć ani Single Player ani Multi Player używając waszej paczki (wypakuj i graj) Za każdym razem jest czarny ekran

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

No ale na co screen jak jest w pełni czarny ekran (chwile wcześniej raz wyskakuje ten ekran co w errorach jest ale jest mniej niż pół sekundy i nic nie da się zobaczyć)

beztytuutvo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Tam jak jest ten czarny to po 5 sekundach na chwilkę wyskakuje ten "error" ten taki biało niebieski i tam zobaczyłem że coś chyba od moda ( na początku jest Minecraft 1.2.5 ... i kilka linijek niżej coś o jakimś modzie , nazwy zapomniałem ale coś z nether było)

PS Mógłby ktoś swoją paczkę podesłać, może moja się zbugowała :/

Opublikowano

Mi się w ogóle nie włącza, Uruchamiam .bat pokazuję się cmd i wyłącza się i nic ;/

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Ja spróbuje jako admin ale nie wiem czy coś to zmieni to edita zrobie i napisze czy działa czy nie

@Edit Nic nie dało dalej czarny ekran

Opublikowano

A masz jakiś inny komputer gdzie możesz zrobić to samo? bo wszyscy ściągneli ten sam plik i im działa. Sam mam na stacjonarnym i latopie i wszystko śmiga.

Może na firewallu masz coś zablokowane? spróbuj wyłączyć wszystkie zapory firwalle i uruchomić jako administrator, to raczej coś na kompie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...