Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Vayne - with arrow and crossbow

Kyla94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

92051937362405535219.jpg

Witam wszystkich, dzisiaj chciałbym pokazać wam build na Vayne. Według mnie ten tut pozwoli wam wykorzystać cały potencjał tej bohaterki.

Historia postaci:

Świat nie zawsze jest tak cywilizowany, jak sądzą niektórzy. Istnieją tacy, którzy podążają najczarniejszymi ścieżkami magii i zostają spaczeni przez mroczne potęgi Runeterry. Shauna Vayne dobrze o tym wie. Gdy była młodą, uprzywilejowaną dziewczyną, należącą do elity Demacii, jej ojciec przekonywał ją o wszechobecności lokalnych konstabli. Była naiwna i uważała, że jest bezpieczna... dopóki pewnej nocy jej ojcem nie zainteresowała się pewna wiedźma. Okropna kobieta pokonała jego strażników, a następnie torturowała i zamordowała rodzinę Vayne. Młoda Shauna uciekła tylko dlatego, że schowała się przed czarownicą. Kiedy ta odeszła, dziewczyna czmychnęła, słysząc krzyki swych bliskich. Tego dnia w jej sercu zagościła nienawiść, która miała zostać tam na stałe.

Vayne przetrwała dzięki fortunie swego ojca i rozpoczęła ćwiczenia, kiedy tylko znalazła instruktora, który przyjął tak młodą uczennicę. Kiedy stała się kobietą, była już ponurą wojowniczką. Jednakże jej domem nie stały się pola walki. Demacia potrzebowała obrońcy, kogoś, kto polowałby na tych, których pochłonął mrok. Shauna wykorzystała kontakty swej rodziny, by zostać pierwszą Nocną Łowczynią, od którego to czasu jej umiejętności obrosły legendą. Podobno ci, którzy parają się czarną magią drżą, kiedy słyszą, że Nocna Łowczyni ruszyła na polowanie. Pomimo swej krucjaty, Shauna ze zgrozą obserwowała League of Legends. Walczą tam bohaterowie, którzy zatracili się w czarnej magii, lecz zostali przyjęci w skład League, mimo że powinno się ich usunąć dla bezpieczeństwa innych. Pora, aby Nocna Łowczyni rozpoczęła tajemną misję oczyszczenia League of Legends.

Statystyki początkowe:

HP: 359

MP: 173

Attack Range: 550

Armor: 9,3

M Res: 30

Movement Speed: 300

Attack Speed: 0.658

HP Regen: 4.5

MP Regen: 6.3

Cena: 6300IP/975RP

Opis umiejętności:

p.png

Nocny Łowca (umiejętność bierna, nasz pasyw)

Vayne kiedy porusza się w kierunku wrogich bohaterów zyskuje premie do prędkości ruchu w ilości 40 dodatkowych punktów do owej prędkości ruchu.

Według mnie jest to jeden z najlepszych pasywów w grzę, pozwala nam z łatwością doganiać wroga, dochodzić szybciej na linie itp.

q.png

Akrobacja

Vayne wykonuje akrobację, robiąc "fikołka"/"turlając się" w kierunku kursora. Przez 6 sekund jej atak zada dodatkowe obrażenia w wysokości

40/45/50/55/60% naszego całego AD.

Czas odnowienia 6/5/4/3/2 sekund.

Koszt Many: 40

Co tu dużo mówić, mały dash, dodający nam trochę obrażeń fizycznych. Pomaga farmić miniony, dobiegać do przeciwników, uciekać jak i zabijać przeciwników.

e.png

Srebrne Bełty

Vayne stosuje bełty zakończone szlachetnym metalem, toksycznym dla złych istot. Co trzeci atak bohaterki w ten sam cel, powoduje otrzymanie obrażeń przez przecinika w wysokości 20/30/40/50/60 obrażeń fizycznych(nieuchronnych) plus obrażenia równe 4/5/6/7/8% HP naszego przeciwnika/celu.

Kwitesencja zajebistości Vayne, true dmg. Pozwala nam to miażdzyć przeciwnika na lini, nie posiadając zbytnio dużo AD.

e.png

Potępienie

Vayne zdejmuje z pleców ciężką kuszę i wystrzeliwuje w cel ogromny bełt, zadając obrażenia i odrzucając wroga do tyłu i zadając obrażenia w wysokości 45/80/115/150/185 + 50% naszego AD. Jeśli cel po odrzuceniu napotka przeszkodę, zostanie przybity i ogłuszony(zestunowany) na 1.5 sekundy, ponadto otrzyma powyższy obrażenia (45/80/115/150/185 + 50% naszego AD).

Czas odnowienia: 20/18/16/14/12

Koszt Many: 90

Zasięg: 450

Świetny skill dający nam stuna. Dzięki temu stunowi zyskujemy świetne combo E>Q + nasza pasywka z W. Pomaga nam w odpychaniu przeciwników kiedy uciekamy z resztkami hp jak i popychaniu ich w kierunku naszego turreta czy sojusznika, no i oczywiści służy też do stunowania.

r.png

Godzina sądu(ulti)

Vayne zdejmuje z pleców swoja kuszę, którą atakuje przeciwników na 8/10/12 następnych sekund. Podczas tej umiejętności Vayne zyskuję premię do obrażeń fizycznych w wysokości 25/40/55. Ponadto Vayne po wykonaniu Akrobacji zyska niewidzialność na 1.5 sekundy, a jej pasyw Nocny Łowca jest potrojony.

Skill dodający nam AD, niewidzialność, jak i dodatkową prędkość ruchu. Pomaga nam w uciekaniu, w doganianiu, w zabijaniu jak i gubieniu przeciwników (potem będę tłumaczył co i jak).

Maxowanie skillów/ich rozkład:

57512516443131310922.jpg

Taki rozkład pozwala nam bezproblemu załatwiać tanków i władowywać wielki dmg w early nie posiadając dużego AD.

Masterki:

76834368199525376189.jpg

Nie ma z czym innym kobinować. Te masterki są idealne do Vayne, mana regen nam zbytnio nie potrzebny, zaś movment speed z masterek jest totalnie na nią zbyteczny w poźniejszych fazach gry.

Runy:

94570705736174899600.jpg

Chyba najlepsze zestawienie na Vayne.

Równie dobre mogą być:

23588409917478711781.jpg

Troszkę więcej szybkości ataku da nam szybsze wbijanie W w przeciwnika, co za tym idzie będzie mocno harasowany.

ew. można też tak:

58352178863818162655.jpg

Summoners Spells:

exhaust.pngflash.png

Najbardziej optymalne, jeżeli zaczynamy grę Vayne.

Flash umożliwia szybkie spierdzielenie, z ganku/team fightu, zaś exhaust daje nam możliwość dogonienia naszego celu, czy obniżenia współczynników wrogiego AD Carry.

exhaust.pngheal.png

Wersja dla zaawansowanych, kiedy pojmujemy już mechanike naszego escape mechanizmu. Ponadto z tymi spellami jesteśmy niezwyciężeni w pojedykach z wrogimi AD Carry czy nawet Casterami.

opcjonalnie, jeżeli ktoś, nie umie grać AD Carry i zbiera baty:

heal.pngflash.png

Item build:

Zaczynamy:

boots-of-speed.pnghealth-potion3.png

Kupowanie Dorana na początek to trochę debilizm, ja wolę zregenerować 450 hp niż mieć startowe +100. Do tego buty na tak wolną postać jak Vayne (startowe 300 Movement Speed) są bardzo potrzebne.

Dorana możemy kupować na 15 levelach kiedy nie mam runek i lashitowanie z początkowym ~50 AD jest utrapieniem.

Pierwsza wycieczka:

Najlepszym rozwiązaniem będzie:

dorans-blade.pngdorans-blade.png ew jakieś health-potion.png

Dorany pozwolą z łatwością utrzymać się na lini dodając nam lifesteal i hp, no i 20 AD którę przyda się chociażby do lasthitowania czy zarobieniu jakiegoś fraga.

Kiedy mocno dostajemy od wrogiego AD Carry/Jesteśmy często gankowani/turret diveowani, lub mamy nie ogarniętego supporta:

wriggles-lantern.png

Po zakupie tych itemków skupiamy się na farmieniu, i przyjmowaniu ganków od naszego junglera.

Nastepnie kupujemy nasz core czyli:

phantom-dancer.png no i robimy upgrade na butki berserkers-greaves.png

Dlaczego Phantom Dancer, a nie IE czy nawet BT. Otóż nasz build jest idealnie przystosowany do naszego rozłożenia skilli.

Przez PD w ogromnym tempie nabijamy na przeciwnika stack'i z W, przez co przeciwnik otrzymuje ogronme obrażenia w niedługim czasie, od naszej bohaterki, która nie posiada wiele AD. Zwróćmy uwagę, również na to, że wbijamy w cel true dmg, co pozwoli nam na rozgramianie team fightów.

A więc naszym corem jest:

dorans-blade.pngdorans-blade.png/wriggles-lantern.pngberserkers-greaves.pngphantom-dancer.png

Dużo AS(czego zalety napisałem wyżej), dość dobry sustein na lini, troszkę hp, no i oczywiście AD.

Następnymi itemami, które będziemy kupować będą:

infinity-edge.png lub the-black-cleaver.png w zależności od tego czego będziemy potrzebowali najbardziej.

the-black-cleaver.png - Ten item kupujemy wtedy kiedy widzimy, że przeciwna drużyna posiada dużo Armoru, ich tank jest sfeedowany.

Z tym itemem, jesteśmy już totalnymi pogromcami offtanków/tanków, mamy true dmg z W stackowany od ilości hp przeciwnika oraz naszymi atakami obniżamy armor przeciwnika.

infinity-edge.png - Item który pozwoli nam wbijać duże krytyki, najlepiej wybrać go wtedy, kiedy w przeciwnym teamie największy zament sieje AD Carry lub Caster/AP Carry.

Mechaniki tego itemka chyba nie muszę przypominać.

Itemy dające survi, żebyśmy nie byli glass canonami. Robimy na nie miejsce po sprzedaniu jednego z doranów.

Przeciwko AP:

quicksilver-sash.pngbanshees-veil.png

Przeciwko AD:

wardens-mail.png>randuins-omen.pngfrozen-heart.png

Przeciwko zbalansowanemy teamowi:

guardian-angel.png

Nasz ostatni/przedostani item item:

trinity-force.png - dużo nadtym itemkiem rozmyślałem. Większość z was zapewne złapie się za głowę, kiedy go zobaczy. Trochę go też testowałem na naszej łowczyni. Każdy unikalny pasyw z tego itemu współpracuje ze skillem u Vayne.

Slow z Phage'a - pozwala nam dogonić przeciwnika wraz z naszym pasywem nic nam nie ucieknie.

AS z Zeal'a - nie muszę tłumaczyć, szybsze nabijanie stacków, zadawanie obrażeń.

Dopałka z Shen'a - współpracuje świetnie z naszym Q. Wyobraźmy sobie sytuacje, kiedy na naszym celu mamy 2 stacki z W, do tego robimy dash z Q dostajemy dopałke z Shen'a no i wchodzi nam kryt.

Efekt:

91947-mozg-rozjebany.gif

last-whisper.png - nie muszę tłumaczyć chyba zbytnio tłumaczyć, kupujemy wtedy gdy przeciwnicy mają w uj armora.

the-bloodthirster.png - dostajemy 1na1? To już nie problem. Pamietajcie tylko, żeby przed Team Fightem go nastackować.

Jak powienien wyglądać przykładowy "finalny" build:

berserkers-greaves.pngphantom-dancer.pngthe-black-cleaver.pnginfinity-edge.pngthe-bloodthirster.pngguardian-angel.png

Inne dość dobre/sytuacyjne itemy na Vayne:

heart-of-gold.pngtiamat.pngwits-end.pngphilosophers-stone.pnghexdrinker.pngexecutioners-calling.pngfrozen-mallet.png

Fazy gry:

1. Early

Coverujemy naszego junglera, idziemy na linie, spokojnie sobie last hitując i odbierając ganki naszego junglera. Kiedy mamy kompletnego morona na lini możemy sie pokusić o fraga.

2. Middle

Gramy bardzo agresywnie, próbujemy wbijać w ściane naszego przeciwnika za pomocą E i zdobyć killa. Pamiętamy o farmieniu. Kiedy spushujemy linie, możemy pomóc na innych liniach. Pomagamy z junglerowi z Dragonem. Uczestniczymy w TF'ach, focusując wrogiego AD Carry albo Castera/Ap Carry. W tej fazie gry jesteśmy najsilniejsi, więc korzystajmy z tego poprzez ganki, jak i pojedynki na liniach.

3. Late

Trzymamy się z tyłu. Nadal jesteśmy bardzo groźni, lecz w TF'ie możemy wyłapać stuna i padamy w parę sekund. Dlatego nie wchodzimy pierwsi, nie inicjujemy. Co do focusowania nic się nie zmienia, AD i AP Carry to nasz cel, chociaż pamiętajmy o tym, że radzimy sobie z rozgramieniem offtanków i tanków. Jeżeli widzimy, że wrogi ad/ap carry ssie focusujemy kogoś innego.

+ i -

+ spory dmg

+ dobry escape system

+ciekawe skille

- papier jak każdy ad carry

-mało cc

Escape System:

Tutaj macie parę przydatnych scenek/fimików jak uciekać, harrasować stunować:

Stosowanie stuna(dlatego bierzemy go na 1level):

https://www.youtube.com/watch?v=s-119C5IVgM

Filmiki zrobione na potrzeby tego tuta, są one wyreżyserowane.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Jak zapomnisz prefiksu to po prostu użyj opcji zgłoś.

Tutorial dobry , ale jak widzę nie dokończony. Sam grałem troszkę Vayne, dla mnie trudna do opanowania, ale grało się przyjemnie ;)

Opublikowano

co do maxowania to chyba lepiej q

Q - na 5 lvlu 2sec cd, przez co w early ma zajebisty harras, przez całą linie biegniesz i kosisz, maxowanie silver bolta jest wg mnie bez sensu

Q na 1 lvlu, potem W na 1lvl, Q na 2lvl, E na 1 lvl

nie mam pojecia po co komu odepchnięcie na 1lvlu championa ja jebie

poza tym jeden glyph do ad, co nam da 16dmg a nie 15, dzięki jednej słabej runce

Opublikowano

@Up - Maxowanie skilli jest okay. Ja sam wole maxowac W, bo wtedy dopiero czuje ten dmg.

Na 1 lvlu, powinienes dac w Q lub W, E jest nie przydatne.

Opublikowano

nie mam pojecia po co komu odepchnięcie na 1lvlu championa ja jebie

A po co ci dash + troszkę AD? Ja tam wolę być bardziej mobilny, bo może się zdażyć akcja kiedy będę mógł kogoś zestunować, chociażby pod moim turretem czy właśnie wepchnąć kogoś pod niego albo jak idę na gankować junglera. Mój stun na 1levelu może dać nam łatwe FB. Do tego pozwoli nam uciec z jakiejś opresji.

co do maxowania to chyba lepiej q

Jak byś przeczytał cały tut, to byś wiedział, że tutaj maksujemy W.

poza tym jeden glyph do ad, co nam da 16dmg a nie 15, dzięki jednej słabej runce

Nie wiem o co ci tutaj chodzi, napisz bardziej przejrzyście i po polsku.

Opublikowano

runki w miarę, ja sam zawsze pierwsze maxuje W czyli 1 lvl w, 2 lvl Q, 3lvl E(można tym ładnie stunować, chyba nie graliście zbyt długo vayne skoro twierdzicie że to nieprzydatny skill).

Z tymi runkami nie potrzeba startować od dorana wg. mnie lepiej kupić ten sztylet na AS za 420 golda(oczywiście gdy mamy pierwszy skill W). Później składam berki, topor, krwiopijec, phantoma, infinity/phantom, i znów krwiopijec. Z full buildem jesteś nie do dednięcia dzięki life stealowi ,a jak robi się gorąco używamy E i możemy ladnie uciekać.Wiem że robie build typowo pod glass canona ale jeśli się ją ogarnie to naprawde wtedy ciężko ją ubić

krzychu.jpg

Opublikowano

Z tymi runkami nie potrzeba startować od dorana wg. mnie lepiej kupić ten sztylet na AS za 420 golda.

Wtedy jesteś smakowitym kąskiem dla junglera, masz mało hp i tylko jednego potka :<

Później składam berki, topor, krwiopijec, phantoma, infinity/phantom, i znów krwiopijec. Z full buildem jesteś nie do dednięcia dzięki life stealowi ,a jak robi się gorąco używamy E i możemy ladnie uciekać.Wiem że robie build typowo pod glass canona ale jeśli się ją ogarnie to naprawde wtedy ciężko ją ubić

Na małych levelach na takim buildzie możesz siać postrach, lecz później przeciwnicy z łatwością cię wyłączą z TF'u.

Opublikowano

@up jak gram jako vayne zwykle gram z kumplem on jako support ja ad carry junglera sie jakos nei obawialem nigdy bo on zawsze warduje- zawsze byl czas zeby sie wycofac ale masz racje to moze byc problem. Co do itemów przy berkach, toporku, krwiopijcy, i phantomie juz siejemy nia postrach takze mozna cos zlozyc pod defensywe wszystko zalezy przeciwko komu gramy

krzychu.jpg

Opublikowano

Pierwszy skill Q nie E lol, spelle flash+heala a supp flash + exhaust, item build dosyc ladny tylko w itemach sytuacyjnych mallet jest useless a tiamat co tam robi? :O

No i oczywiscie harrass to the win

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pierwszy skill E bierze sie tylko wtedy kiedy jako supporta mamy alistara lub blitza , wtedy grab i E w ściane lub podrzut i E w sciane . Ja wolę maksować E jako 1 nie wiem zawsze lubiłem , jeżeli ktoś ogarnia uderzanie z E aby przeciwnik walnął w ścianę to jest pokaźny dmg + to że daje 1 stack do W

Opublikowano

Poradnik so good. Mam takie same Masterki i Runki, ale na 1 poziomie biorę W, next Q, E. Trochę robię inny build, mianowicie teraz jako first item dla Vayne jest dla mnie Krwiopijca, zaczynam z butkami farmie 1650 i wracam po KW. Teraz tylko na Vayne opłaca się brać Krwio jako 1 item. ponieważ mamy zwiększony LS z W. Jak złapiemy ze 3/4 kill'e w early to już mamy kosę w innych etapach zapewnioną. Ja nią miałem 2 penty i kilka quadra kill'ów. Dobrze do niej pasuje Nunu, ponieważ jego buff AS i nasze W to pogrom. Szkoda, że na początkowych lvl jest taka papierowa i łatwo ją skontrować taką postacią jak Graves.

wobqx.jpg
Arcymistrz
Opublikowano

Vayne jest moim mainem, sam potwierdzam że jest bardzo trudna do ogarnięcia, ale to co ona po ogarnięciu robi w takim late game z 9 killami, to dokładnie mózg rozjebany, build ok, jednak tak jak pan wyżej napisał, pierw krwiopijce, bo co nam po phantomie jak i nie mamy z czego dmg robić? krwiopijca, phantom, ja robiłem tak, krwiopicja + IE + Phantom, jednak był za mały AS dlatego zmieniłem, ogółem przyda jej się też trochę survi, bo w TF pada jak szmata xD. Ogółem all ok

Pomocnik
Opublikowano

Według mnie jest to jeden z najlepszych pasywów w grzę, pozwala nam z łatwością doganiać wroga, dochodzić szybciej na linie itp.

Pasyw nie umożliwia nam szybszego dochodzenia na linie :) Aktywuje się on tylko wtedy, gdy w pobliżu jest wróg.

Osobiście w końcowym buildzie polecam złożyć LW zamiast BC.

Opublikowano

Poradnik dobry, tylko trochę mi do buildy na początku nie pasuje Latarnia, no i oczywiście najlepiej na początku maxować Q. Tyle ode mnie. Pozdrawiam.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Ad carry bez ignite'a good job.

Ten efekt koncowy, to ja doznalem ale chyba w troche inaczej niz myslales.

Co to w ogole za itemy. Ktory ad carry sklada randuina czy fh. Cleaver to gowno, lepszy lw.

A qss to nie item przeciwko ap tylko hard cc.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@up

Ignite?? Co ty troll jesteś, teraz na AD Carry only heal, a do Vayne wgl Ignite nie pasuje, może troszkę slow, ale Heal/Cleanse jak najbardziej, ponieważ jest papierowata. Vayne to jest pure DMG i żadny Ignite nie jest potrzebny.

wobqx.jpg
Opublikowano

@up

Ignite?? Co ty troll jesteś, teraz na AD Carry only heal, a do Vayne wgl Ignite nie pasuje, może troszkę slow, ale Heal/Cleanse jak najbardziej, ponieważ jest papierowata. Vayne to jest pure DMG i żadny Ignite nie jest potrzebny.

Wlasnie dlatego potem mam takich ulomow z healem ktorzy dostaja odemnie ignite i maja tego heala za 50hp. GL

btw. ignite jest o tyle lepszy od heala, ze zabijasz z nim przeciwnika w 5 sekund. Ale co ja bede pisal to Ty jestes tutaj prosem.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Wlasnie dlatego potem mam takich ulomow z healem ktorzy dostaja odemnie ignite i maja tego heala za 50hp. GL

btw. ignite jest o tyle lepszy od heala, ze zabijasz z nim przeciwnika w 5 sekund. Ale co ja bede pisal to Ty jestes tutaj prosem.

Ignite na Vayne??? Hahahahah! No chyba nie... Heal musi być. Przy jej survi nie ma innej opcji.

@Topic Tut spoczko. Dałbym trochę w survi ale ogólnie nie jest źle :>

Opublikowano

Ignite na Vayne??? Hahahahah! No chyba nie... Heal musi być. Przy jej survi nie ma innej opcji.

Survi? Jakie survi? Przecież żadne ad carry nie ma survi, chyba, że Urgot. Teraz gra się zwykle flash + ignite, chyba że srasz dupę i grasz ciągle defensywnie, to powodzenia. Poza tym nie ogarniam itemów sytuacyjnych, black cleaver chujowy item, maxowanie E daje dużego bursta, a zamiast guardiana się bierze QSS, bo Vayne ma dużą mobilność, elko.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

rush Phantom Dancer:

facepalm2.gif

maxowanie w>q>e:

facepalm.gif

jasne wkońcu W daje true dmg na który musimy wykonać trzy AA, szczególnie przydatne na cele które nie mają hp tzn. AD Carry, AP Carry

Przeciwko AD: wardens-mail.png>randuins-omen.pngfrozen-heart.png

Inne dość dobre/sytuacyjne itemy na Vayne:

heart-of-gold.pngtiamat.pngwits-end.pngphilosophers-stone.pnghexdrinker.pngexecutioners-calling.pngfrozen-mallet.png

genius-meme.png

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Arcymistrz
Opublikowano

@Darkkaj

Te twoje rzeczy co ty piszesz to mnie rozpierdalają ... poprostu <facepalm>

@top

MAXOWANIE Q>W>E, ogolem ja to maxuje tak że na 1lvl Q na 2 lvl W/E na 3 lvl E/W, a pozniej na zmiane Q i W, E nie daje nam prawie dmg, a pomyślcie nabijecie na takiego napa 3 obrecze ( te z W ) jebiecie Q aka fikolek na zbicie tego i kurwa na czacie dafuq co to kurwa bylo jesli do tego masz juz BT i IE + wejdzie ci kryt + ult + E + to kurwa na 4 hity skladasz xD

Opublikowano

Jezu. Wreszcie pierwszy raz w życiu miałem więcej fragów Vayne niż 10. Dzięki :)

Opublikowano
Wersja dla zaawansowanych, kiedy pojmujemy już mechanike naszego escape mechanizmu. Ponadto z tymi spellami jesteśmy niezwyciężeni w pojedykach z wrogimi AD Carry czy nawet Casterami.

Gówno ,a nie dla zaawansowanych.

Flesh musi być i kropka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...