Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]mhh,p.e.t i 150k uri.

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko!

dawno nie grałem w do i wróciłem. Patrze do sklepu a tu jakiś p.e.t., nowe drony i ich formacje, zawrót głowy po prostu :x

Mniejsza z tym.

Mam do was pytanie. Kiedy najczęściej bywają mhh? Opłaca się kupić tego p.e.t.'a? I co bym miał kupić za 150.000 uri kupionych w mhh?

Powiem, że mam big boy'ca full w mp1 i 5 flaxów :x

Niedawno zacząłem, więc wiadomo. Za sensowne odp strzelam lajkami :D

pozdro!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeśli masz bigboya i same mp1 to polecam narazie ci kupić vege zamiast przelewu do DO to kup kbota vege zrób fullspeeda . boć i za urke kupuje lf3 i bo2

gdy już bedziesz miał tego full kupuj powoli irki (możesz licytować) , gdy już bedziesz mial all to rozwijaj profil pilota . a później już sam dojdziesz do tego co masz robić

PS: w miedzyczasie rozwijaj skylab

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Hmm... Jeśli nie masz tam zbyt wysokiego lvl'a to zrób konto przez http://pl.darkorbit.bigpoint.com/big/23drtv?aid=3158 .

Otrzymasz Big Boya 8 flaxów 31 mp-1 i premium na 2 lub 6 miesięcy i 10 k uri .

Przy takim słabym wypo nie kupuj peta ! Najpierw LF-3 i irysy . Na golca nazbieraj kredyty i wylicytuj go na handlu .

No i tak jedziesz aż nazbierasz FE i potem możesz bawić się w takie duperele jak PET poniewaz przy słabym statku jest on w ogóle nie przydatny :)

A jeżeli chcesz grać na botach to to co kolega napisał wyżej :)

Uczeń
Opublikowano

Zarejestruj sie lepiej z linku darkorbit.pl/comedy . Tam masz dużo mp1 i 8 flaxów na start. Do tego premka 6 miesięcy. Powiem Ci, że lepiej nie wydawaj 150 tyś na P.ET'a. Na razie Ci sie to nie opłaci. Dorób się przynajmniej starej FE. Później inwestuj w CDD, i przemieniaj na punkty profilu pilota ;)

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Zarejestruj sie lepiej z linku darkorbit.pl/comedy . Tam masz dużo mp1 i 8 flaxów na start. Do tego premka 6 miesięcy. Powiem Ci, że lepiej nie wydawaj 150 tyś na P.ET'a. Na razie Ci sie to nie opłaci. Dorób się przynajmniej starej FE. Później inwestuj w CDD, i przemieniaj na punkty profilu pilota ;)

już było napisane .

@EDIT: Według mnie wszystko jasne .

Temat do zamknięcia

A tutaj trzymaj pare przydatnych tutków

http://www.mpcforum....l-pilota-forum/

http://www.mpcforum....ko-od-poczatku/

http://www.mpcforum.pl/topic/384938-poradnik-profil-pilota-przydzielanie-pkt/

Opublikowano

okej, bocenie odpada, bo często na kompie nie jestem, a mam neta tak słabego, że co pochwile pada-trace połączenie.

Powiem tak, skylab mam all na 3lvl, lev w grze 8.

Czyli radzicie re.rejestrnąć się przez tamtejsze linki i normalnie expić +skylab? a mhh? wtedy kupiłbym uri za 50 zł psc i 23 sms, to za tę kwotę uri lf3 i irisy? a ten mhh, był już, kiedy może być? :D

pozdrowionka

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

okej, bocenie odpada, bo często na kompie nie jestem, a mam neta tak słabego, że co pochwile pada-trace połączenie.

Powiem tak, skylab mam all na 3lvl, lev w grze 8.

Czyli radzicie re.rejestrnąć się przez tamtejsze linki i normalnie expić +skylab? a mhh? wtedy kupiłbym uri za 50 zł psc i 23 sms, to za tę kwotę uri lf3 i irisy? a ten mhh, był już, kiedy może być? :D

pozdrowionka

Najczęściej MHH jest w weekend w porach wieczornych ale nie polecam ;]

Opublikowano

wszyscy piszecie, żeby zarejestrował sie na comedy, a przecież napisał że ma bb 31mp1 i 5fllax .. wątpię żeby gracz z 8lvlem wbił tyle kredytów żeby kupić takie dupne wyposażenie zamiast lf3 albo irysów więc zastanówcie się, przecież zarejestrował się przez to..

no ale jedno dobrze mówią, kup kbota, albo ibota jak cię stać, do tego vps i miesiąc na boxach masz starą fullkę z profilem , a może i nawet z jakimiś lf4

:P

Opublikowano

Jeśli możesz to polecam KBota i VPS :) 2 miechy i masz starą full elite a jak nie możesz bocić to mhh bywa tak w niedziele czasem w piątki :) ale raczej polecał bym bota ;) A PET-a warto kupić :)

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Dobra, dzięki za wyczerpujące odpowiedzi, nie ma to jak mpc :D

lajki poleciały.

Dzięki i pozdrawiam.

Zamykam.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...