Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 2000zł

Mayalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Iphone 4s, ludzie go odrzucają za prostotę wyglądu i obsługi ale sprawdza się duuuuuuuużo lepiej i płynniej niż szajsungi...

DOWN

Chyba na Tureckim rynku ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

S III Będzie najlepszym rozwiązaniem , jak dla mnie ten smartphone góruje wśród innych smartphone ;)

a co niby ma ci w interfejsie lagować jak tam jakieś jebane kwadraciki z napisami -,-

A co ma takiego android że tak kurewsko laguje ?

Iphone 4s / Nokia Lumia 900

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Można linki do allegro ^^ ?

www.allegro.pl

www.allegro.pl

Iphone 4s, ludzie go odrzucają za prostotę wyglądu i obsługi ale sprawdza się duuuuuuuużo lepiej i płynniej niż szajsungi...

DOWN

Chyba na Tureckim rynku ;)

Coś o mnie mowa? :)

Iphone 4S lub nowe XPERIE :)

Opublikowano

Samsung Galaxy SIII / Iphone 4

btw. moim zdaniem telefon ma służyć do dzwonienia i smsowania więc nie rozumiem jak można tyle wywalić na fona. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak słysze to pierdolenie o Windwos Phone to mnie kurwice bierze..

Android, android i jeszcze raz android :)

Polecam SIII najlepszy telefon na świecie ! :s

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

SGS II bardzo dobry telefon, mam go równo pół roku i jedynie przez ten czas mam lekko obity kant telefonu (a upadł mi z 123491 razy) i mam problem z baterią (tzn, cały czas, aż do wyładowania pokazuje mi, że jest naładowana w 100 % i wciąż się ładuje), ale to moja wina bo wpadł mi do herbaty, tak to sprawuje sie świetnie; wyświetlacz, gabaryty, wygląd, wygoda. Polecam no i w obliczu premiery galaxys3 - staniał:).

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Galaxy s 3 mam go po tygodniu od jego premiery ale do byś musiał dopłacić 200zł sgs3 za 2tys to na pewno nie będzie w 1005 sprawny model

Hmm android się laguje a co powiesz o androdzie 4.1 ???

a ta 1 s 3 się spaliła ponieważ koleś ja zalał i wysuszył w mikrofalówce -.- i tak telefon działał tylko dzwonić się nie dało więc fanboje apple niech się nie odzywają ok ???

Opublikowano

Moj Ojciec ma Lumie 800, bajerancki telefon. WinPhone dziala stabilnie, bez zawieszania, bez przycinek - NIC! Polecam :) Moj kumpel z kolei ma SII a to jest juz telefon kosmos! Tylko ze android jest bardziej do bawienia sie w modyfikacje, natomiast WinPhone do zwyklego uzytku.

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...