Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 2000zł

Mayalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samsung Galaxy S II. Szwagier go ma. Zajebisty telefon wart swojej ceny.

samsung galaxy s II :) Wypasiony telefon

Można linki do allegro ^^ ?

Opublikowano

Odzywają się posiadacze iphona 4s. Ja jakbym miał teraz brać telefon to sprzedać tego iphone w piz**, wziąłbym samsunga S III.

Dodatkowo mam samsunga S II, spora różnica między nim a 4s, ale s III przebija je, dodatkowo możesz note wziąć

Ale musisz dozbierać na te telefony.

Opublikowano

Odzywają się posiadacze iphona 4s. Ja jakbym miał teraz brać telefon to sprzedać tego iphone w piz**, wziąłbym samsunga S III.

Dodatkowo mam samsunga S II, spora różnica między nim a 4s, ale s III przebija je, dodatkowo możesz note wziąć

Ale musisz dozbierać na te telefony.

Powiem ci że akurat z PLN to nie mam problemu, tylko chcę dobry, stabilny i bajerancki telefon :D

Opublikowano

Wiesz co ciężko mi się zdecydować na dwa telefony.

Note i SIII, iphone od razu odrzucam, nie jest to telefon warty ceny. Mam go, używam, ale jednak nie chce takiego. Możesz go także zobaczyć.

Natomiast ja mówię note albo s III, ale ostatnio była wpadka, że przy ładowaniu s III w samochodzie po prostu spaliła się dolna część telefonu, karty, wszystko. Nie wina samochodu, ani wejścia. Po prostu coś z telefonem.

Nie mogę Ci to wprost narzucić decyzji. Mogę Ci powiedzieć Note, S III, ostatecznie tego 4s, ale ja od razu mówię, żałuję że go wziąłem.

Opublikowano

Wiesz co ciężko mi się zdecydować na dwa telefony.

Note i SIII, iphone od razu odrzucam, nie jest to telefon warty ceny. Mam go, używam, ale jednak nie chce takiego. Możesz go także zobaczyć.

Natomiast ja mówię note albo s III, ale ostatnio była wpadka, że przy ładowaniu s III w samochodzie po prostu spaliła się dolna część telefonu, karty, wszystko. Nie wina samochodu, ani wejścia. Po prostu coś z telefonem.

Nie mogę Ci to wprost narzucić decyzji. Mogę Ci powiedzieć Note, S III, ostatecznie tego 4s, ale ja od razu mówię, żałuję że go wziąłem.

Okej dzięki, poczekamy na inne wypowiedzi :P

Opublikowano

Windows Phone w Lumi 900 na 4,3 calowym ekranie wygląda zarąbiście :) I to w końcu coś co raczej mało osób ma, chodzi mi o System :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Głównie chodzi mi aby telefon był szybki, bardzo przejrzysty (ładna grafika - kolorystyka), dobry aparat

Opublikowano

No to idealnie wpasowuje sie w twoje wymagania Lumia 900 szybki, bez wzgledu na ilośc aplikacji, interfejs opanuje każdy jest prostu a zarazem ładny, i aparat 8MPx jest bardzo dobry robi super zdjęcia :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

S III Będzie najlepszym rozwiązaniem , jak dla mnie ten smartphone góruje wśród innych smartphone ;)

No to idealnie wpasowuje sie w twoje wymagania Lumia 900 szybki, bez wzgledu na ilośc aplikacji, interfejs opanuje każdy jest prostu a zarazem ładny, i aparat 8MPx jest bardzo dobry robi super zdjęcia :)

a co niby ma ci w interfejsie lagować jak tam jakieś jebane kwadraciki z napisami -,-

Cześć.

Opublikowano

Okej dzięki wszystkim za pomoc, chyba się zdecyduje :)

Opublikowano

Nic nowego raczej nie wniosę ale polecam Ci samsung galaxy s II lub iphone 4s.

Swoją drogą wywalasz kasę w błoto kupując tak drogi telefon, za pół roku będą przez pół ceny.

HBV27j.png

Opublikowano

Za 2 tysie ? Wątpię. Polecam iphona 4s. Super telefon.

Jak kolega powiedział z kaska nie ma problemu wiec może do 3 tys uda mu się ściągnąć z USA na przykład.Ale do 2 także jestem za 4s .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...